../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif
חופששששש!!! סוכות הגיעה!! אני אוהבת חגים וחופשים(מי לא?!) עכשיו חזרתי הביתה קניתי לי בגדים איזה 5 או 6 חולצות יפות אחת כזאת שמלה אבל אני קוראת לזה חולצה חח.. ואיזה 3 ג'נסים ממש יפים!! היה כיף!! =]חוגגים אצלנו את סוכות ככה שלא צריך לסוע וזה אבל אחרי זה צריך לנקות פוף החלק שאני לא אוהבת במשפחה לא באים אלינו אושר גדול אושר גדול חחח... עזבו זה סיפור ארוך של ריב משפחתי זה לא סתם שאני לא אוהבת אותם יש בסיפור הזה גם קללות שהם אמרו עלינו ז#$^%#^
אני דיי חולה כאילו הגרון שלי מת כבר כמה ימים אבל עכשיו זה הכי גרוע ואתמול חזרתי הביתה קצת יותר מוקדם שיחררו אותי בגלל שלא הרגשתי טוב אבל זה היה במילא אמצע השיעור האחרון. וגם היועצת רצתה לדבר איתי ושאלה אותי איך בכיתה אחרי שחברה שלי עזבה אז אמרתי לה את האמתצ שאני לבד (אני כל היום לבד ובהפסקות אני רואה את חברות שלי לאיזה 5 דקות.)וזה.. עזבו לא משנה. ההא וכן אני שמנה.. ואל תגידו שלא כי אני כן!!! אני מקווה שיהיה בסדר בערב.=] |מה אני רוצה לעשות עכשיו?|אמ..לא יודעת נראה לי שתסם להיות על המחשב או משהו או לראות טלויזיה.להסתלבט =] |האייקון שהכי מגדיר אותי עכשיו|
אני עייפה
ושמחה
ואת האייקון הזה אני סתם אוהבת חחח... איזה חמווווווווד =] חג שמח לכולם!!!תתכוננו זה הבא שרשרת חיבוקים!!