niro levi

New member
../images/Emo216.gifפייי אפילו אני שכחתי מזה

אוייי אני שמחה שזה שימח אותך לא חשבתי שזה יהיה ככה..

Lior Maman

New member
../images/Emo99.gif

וואי את לא מבינה כמה אני מחוברת לשיר הזה !
גם לכל שאר השירים, בקלי קלות את מתחברת אליהם ולא שמה לב אפילו , אבל ל 'את לא כאן' במיוחד, כלכך כלכך !

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

היה יום מעייף היום, כמו אתמול..
הגיע המכתב מהעתודה.. ב15.10 יש לי יום חיול שבו מקבלים מדים וזה, וגם דחיית שירות ואז אפשר לנסוע בחינם בתחבורה ציבורית
.. עד עכשיו הרווחתי מ7 ימים של עבודה יותר מאלף שקלים.. האייקון שמאפיין אותי כרגע:
לא כרגע, אבל זה אין לי כוח לחפש יותר וזה הראשון שראיתי בא לי: לישון! מחר זה יקרה כי יש חופש

../images/Emo103.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifדורה'לה דברי איתי ../images/Emo9.gif

: הייתי אתמול במסיבה של התיכון שלי והיה כל כך כל כך כיף!! המון זמן לא נהנתי ככה
והייתה לי הרגשה ממש גרועה לפני המסיבה (זיינתי לאורפזי על זה בשכל
) ובסוף עשיתי כיף חיים עם חברות שלי וניגשו אליי בנים והיה נהדר. 2 בנים שאני לא מכירה פשוט באו ונתנו לי נשיקה על הלחי כאילו שאני מכירה אותם כבר שנים
חוצמזה, הופמן וגפן היו כ"כ סקסים במגזין היום!!! רארר ומחר אני הולכת ליריד טישרטים במעבדה עם מישהי שלא ראיתי מלאאאאאאאאאא זמן
: כואבות לי הרגליים ונשמתי מלא עשן... חוץ מזה אחותי מעצבנת אותי.. והתנפחה לי הבטן.
: סתם כי החיים יפים

XxXSynergitXxX

New member
יפה!../images/Emo23.gif

אני שמחה שנהנת! ולבקשתך, העברתי לך את אוונסנס בטלפתיה
.

dina101

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

ממש אין לי כח לכלום. הוא אשכרה הלך וסיפר לה ,בן זונה. שוב התחיל לי האסתמה
בא לי לבכות,אני מתחילה להיתאייש. אין לי כוח ללמוד. קשה לי לדבר עם הבריטים באנגלית!אוח
נמאס כבר ממנו. אף פעם לא יוצא לי עיצוב נורמאלי בבלוג !
ניפגשים איתם בסוכות. סלחתי לו.זה טוב ? המוזיקה עושה לי טוב כל פעם מחדש. יש מצב לזאפה. הערבתי מלאמלא רינגטונים לפלאפון
הייתה לי שיחה משחררת עם אחותי ,וזה באמת עזר לי .טוב לפרוק. ממש באלי עכשיו- ההופעה בזאפה ,אני רוצה ללכת אליה. מאפיין-

Lior Maman

New member
תרגישי טוב ! ../images/Emo201.gif

ושום להתייאש !! בכל אופן אני כאן בשבילך
.

dina101

New member
תודה רבה !../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ותודה! משתדלת שלא
וגמני בשבילך אגב!

McRafush

New member