ברוררר אהה קודם כל אליך את מעל כולם ואחר כך נלך אליו ואני כבר יסגור איתו חשבונות..
N niro levi New member 26/9/07 #38 ../images/Emo216.gifברוררר אהה קודם כל אליך את מעל כולם ואחר כך נלך אליו ואני כבר יסגור איתו חשבונות..
../images/Emo216.gifברוררר אהה קודם כל אליך את מעל כולם ואחר כך נלך אליו ואני כבר יסגור איתו חשבונות..
N niro levi New member 27/9/07 #114 ../images/Emo216.gif[מסמיק] תודהההה ואני באמת יבוא יום אחד.. אני פשוט לא רוצה לתכנן כי כל פעם שאני מתכננת משהו זה לא יוצא לפועל וזה נהרס איכשהו..
../images/Emo216.gif[מסמיק] תודהההה ואני באמת יבוא יום אחד.. אני פשוט לא רוצה לתכנן כי כל פעם שאני מתכננת משהו זה לא יוצא לפועל וזה נהרס איכשהו..
L Lior Maman New member 27/9/07 #115 בבקשה../images/Emo13.gif אז תבואי בהפתעה ! ישלך ת'פלא שלי, כשתגידי שאת ביקנעם, באותה שנייה אני מתייצבת לראותך :}
בבקשה../images/Emo13.gif אז תבואי בהפתעה ! ישלך ת'פלא שלי, כשתגידי שאת ביקנעם, באותה שנייה אני מתייצבת לראותך :}
S shilgiah New member 26/9/07 #29 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifה' ישמור!! מה יש לך?../images/Emo10.gif תפרים... פתחת ת'ברך.. וואי, תרגישי טוב!!
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifה' ישמור!! מה יש לך?../images/Emo10.gif תפרים... פתחת ת'ברך.. וואי, תרגישי טוב!!
L Lior Maman New member 26/9/07 #43 ../images/Emo10.gif מה אני אשמה ? ../images/Emo6.gif התפרים זה בגלל הניתוח חח .. ושפתחתי ת'ברך זה עוד מההופעה של סינרגיה D: זה לא רוצה לעבור ותודה מתוקה !!
../images/Emo10.gif מה אני אשמה ? ../images/Emo6.gif התפרים זה בגלל הניתוח חח .. ושפתחתי ת'ברך זה עוד מההופעה של סינרגיה D: זה לא רוצה לעבור ותודה מתוקה !!
L Lior Maman New member 27/9/07 #79 תודהתודה ../images/Emo13.gif אוי את צריכה לראות אותם, הם מזה יפים *-*
L Lior Maman New member 27/9/07 #90 ../images/Emo3.gif חח דווקא יש, שעמת פעם על תוכנה בשם מסנג'ר ? אחלה תוכנה, תורידי סתםסתם חח, אם באלך .. תוסיפי: [email protected] .
../images/Emo3.gif חח דווקא יש, שעמת פעם על תוכנה בשם מסנג'ר ? אחלה תוכנה, תורידי סתםסתם חח, אם באלך .. תוסיפי: [email protected] .
D dina101 New member 27/9/07 #96 איייי .שמעתי תמילה הזאתי איפשהוא.מסנג'ר. אה כן ! ניזכרתי . נו בעיית סניליות קטנה חחח סתם וכבר מוסיפה
L Lior Maman New member 27/9/07 #100 ../images/Emo6.gif והנה הוספת . והנה אישרתי . והנה שלחת הודעה . .
D dina101 New member 27/9/07 #127 ובסוף צילום התמונה לא יצא לפועל,ונידחה ל.. מתישהוא במן הקרוב[ואני קרציה שזה לא יאומן]? חח סתם.מתי שתוכלי!
ובסוף צילום התמונה לא יצא לפועל,ונידחה ל.. מתישהוא במן הקרוב[ואני קרציה שזה לא יאומן]? חח סתם.מתי שתוכלי!
L Lior Maman New member 27/9/07 #131 חחח יוו את לא מבינהה !! המצלמה הייתה מאחורי המסך של המחשב !! כל הזמן הזה ! ואני לא ראיתי, והפכתי את כל החדר עכשיו רק תתחברי חח
חחח יוו את לא מבינהה !! המצלמה הייתה מאחורי המסך של המחשב !! כל הזמן הזה ! ואני לא ראיתי, והפכתי את כל החדר עכשיו רק תתחברי חח
D dina101 New member 28/9/07 #144 חחחחחחחחחחחחח לא ננננננכון.XD אח.. הייתה לי הרגשה ! חח סתם סתם. וכבר מתחברת