../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif
הוא פשוט לא מתייאש.. זה כבר נהיה מטריד.. אבל אני לא מסוגלת להגיד לו שירד ממני חח אני מאכזבת את עצמי כל פעם מחדש.. בגדול כבר התרגלתי, אבל אני חייבת להפסיק להיות כזאת מעפנה.. קשה לי להתנהג כרגיל שאני יודעת שלא הכל כרגיל.. יש לי חרא של אופי.. אני שונאת אותו. העבודה שלי משעממת כלכך!!!!!!!! זה אמנם רק 3 שעות אבל הן לא עוברות!! ויש איתי פוסטמה אחת שאנחנו לא בדיוק מתקשרות ככה שאני פשוט יושבת 3 שעות ובוהה בתקרה. מידי פעם יש איזה טלפון או משו... אבל זה קורה פעם ב....... אני לא סגורה על זה שאני אוכל לבוא להופעה.. ז'תומרת.. אני ממש ממש ממש רוצה.. הקטע שאין לי איך לחזור כי ההופעה ממש מאוחרת,ועד שהיא תיגמר והכל יגמרו לי האוטובוסים...
יש לי עבודה.. אמנם משעממת.. אבל לפחות נעשה קצת כסף היום אמור להיות ערב נחמד היה לי אחלה שבוע בסך הכל.. בכללי נחמד לי.. אפשר להגיד שמצאתי חיים.. לא הרבה.. אבל מצאתי.. חשבתי שזה עבר לי אבל מסתבר שלא יש דברים שאי אפשר להתכחש להם...זה גם מסביר הרבה דברים.. אני עדיין אופטימית
מה שבאלי עכשיו: ללכת לים, לישון, למצמץ ושהחדר יהיה מסודר.. בלי לסדר אותו.. שהוא יסתדר לבד.. סמיילי שמאפיין אותי עכשיו:
להמשיך?