lali1989

New member
כבר מזמן אמרתי שאני צריכה לרצוח אותו..

אם אני לא יעבוד בשלישי אני אדאג לעשות את זה.. אוהבתותך

דורה17

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

הוא פשוט לא מתייאש.. זה כבר נהיה מטריד.. אבל אני לא מסוגלת להגיד לו שירד ממני חח אני מאכזבת את עצמי כל פעם מחדש.. בגדול כבר התרגלתי, אבל אני חייבת להפסיק להיות כזאת מעפנה.. קשה לי להתנהג כרגיל שאני יודעת שלא הכל כרגיל.. יש לי חרא של אופי.. אני שונאת אותו. העבודה שלי משעממת כלכך!!!!!!!! זה אמנם רק 3 שעות אבל הן לא עוברות!! ויש איתי פוסטמה אחת שאנחנו לא בדיוק מתקשרות ככה שאני פשוט יושבת 3 שעות ובוהה בתקרה. מידי פעם יש איזה טלפון או משו... אבל זה קורה פעם ב....... אני לא סגורה על זה שאני אוכל לבוא להופעה.. ז'תומרת.. אני ממש ממש ממש רוצה.. הקטע שאין לי איך לחזור כי ההופעה ממש מאוחרת,ועד שהיא תיגמר והכל יגמרו לי האוטובוסים...
יש לי עבודה.. אמנם משעממת.. אבל לפחות נעשה קצת כסף היום אמור להיות ערב נחמד היה לי אחלה שבוע בסך הכל.. בכללי נחמד לי.. אפשר להגיד שמצאתי חיים.. לא הרבה.. אבל מצאתי.. חשבתי שזה עבר לי אבל מסתבר שלא יש דברים שאי אפשר להתכחש להם...זה גם מסביר הרבה דברים.. אני עדיין אופטימית
מה שבאלי עכשיו: ללכת לים, לישון, למצמץ ושהחדר יהיה מסודר.. בלי לסדר אותו.. שהוא יסתדר לבד.. סמיילי שמאפיין אותי עכשיו:
להמשיך?

McRafush

New member
יהיה בסדר דור, יהיה בסדר ../images/Emo24.gif

ותפסיקי להיות חולת ניקיון!

דורה17

New member
../images/Emo24.gif

וואי אני הכי לא חולת ניקיון בעולם!! אם היית רואה ת'חדר שלי לפני זה היית מבין.. אבל ככה כשאמא שלי חולת ניקיון חח ונמאס לה לנקות לי ת'חדר.. מישו צריך לעשות ת'עבודה לא? [זה שאני כל הזמן אומרת שאני מסדרת ת'חדר לא אומר שאני באמת מסדרת.. בד"כ אני נתקעת על המחשב או סתם מוצאת משו יותר מעניין לעשות ובסוף לא מסדרת חח]

McRafush

New member
ממש לא חולת ניקיון ../images/Emo8.gif

את לא יודעת שאסור לדחות למחר את מה שאפשר לדחות לחודש הבא?
לנקות זה רע

דורה17

New member
אני יודעת חח זה המוטו שלי..

[אחד מהם] יום יבוא ואני אצלם לך את החדר שלי חח ואז תגיד לי אם אני חולת ניקיון או לא..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאת כזאת מותק!../images/Emo24.gif

ואם אני באה תבואי להופעה, טוב? חח

McRafush

New member
לא יודע מי הכניס לה,

אבל אני יודע מי יוציא את זה משם
בואי נא ללשכתי גבירתי הצעירה.

dina101

New member
ממש אין לך אופי חרא!../images/Emo2.gif