תמיר1991

New member
בסדר, אבל מבחינה חוקית אסור לנו לעשות את

זה. אז לא שמישהו מאיתנו שם על זה זין, אבל בעלי הפאבים דווקא כן, אחרת מרוב קנסות הם יפשטו רגל.

../images/Emo6.gif איפה אתה חי.. ../images/Emo163.gif

יש הרבה יותר פאבים שלא מבקשים תעודות זהות מאשר פאבים שכן מבקשים. אם אתה נראה מבוגר או אם אתה בא בגישה הנכונה, אין בעיה להזמין מה שרוצים.

sky darkens

New member
חמודה, זה כבר לא קורה..

היום הם לא מסתכנים. תאמיני לי. היום כמעט כל המקומות חוץ מהקיוסקים האלה לאורך בוגרשוב לא מוכרים אלכוהול בלי לראות תעודת זהות. ולא רק שמבקשים תעודת זהות אלא אשכרה מחשבים את התאריך וזה. וחוץ מזה, אם אתה כבר הולך למקום שלא בודק, אז הוא בטח לא איכותי. ואם אתה הולך למשהו לא איכותי, אז מה הטעם?

יש מצב האמת.. ../images/Emo163.gif

אנלא גרה במרכז, אבל אני מכירה אנשים שנכנסים כל הזמן כי הם נראים מבוגרים. בכ"מ אני הייתי בירושלים באיזה פאב מטאל והיה דווקא מגניב ולא ביקשו ת.ז ולא כלום

Gadook

New member
ממש לא נכון,

אתה יודע שאני לא נראית מבוגרת במיוחד ועדיין לא היה מקום שלא הכניס אותי כשבאתי עם נעם וחברים שלו. וגם פעם אחת כשבאתי עם חברים בגילי לא עשו לי יותר מדי בעיות..

Gadook

New member
ואני כן הלכתי למקומות "נחשבים"

או מה שזה לא יהיה, פשוט לא בודקים..

תמיר1991

New member
יופי, כי את כוסית. אם בא בן, במיוחד סתם בן,

את יודעת שזה אחרת והתנאים קשיחים יותר.........

Gadook

New member
א. ../images/Emo11.gif ב.גם כשנעם בא עם חברים שלו

לא עושים להם שווווום בעיות, והם בני 17 על גבול ה18.

P i x i e s

New member
על גבול ה18 זה ממש ממש אחרת.

יש מקום בראשון שנקרא "טרבין" שגם יכול להחשב סוג של פאב או משהו אחר, ואותי מכניסים נגיד רק אם אני בליווי, אבל ידוע לי שמ17 וחצי לא הורגים אותך, בואי נאמר... על גבול ה18 זה עוד איכשהו בסדר.

sky darkens

New member
שמע, אני לא נראה ילד.

וגם כשהלכתי עם אחי הגדול ועם חברים שלו לפני משחק כדורגל לפאב, ביקשו ממני תעודת זהות. יש פה ושם "פאבים" נואשים שמוכרים לכל אחד אלכוהול. רוב הפאבים האיכותיים לא עושים את זה, לצערנו.

dcohn

New member
לא יודעת

אני מתה על מקס ברנר אבל כנראה לא התחשק להן..

dcohn

New member
אני ../images/Emo23.gif מקס ברנר!

ביומולדת 14 של אחשלי, בתדודה שלנו לקחה אותנו לשם וקנתה לו (ובעיקרון זה גם לי) 15 מבחנות שוקולד!
[14 שנים+ 1 לשנה הבאה!] יצאתי כ"כ מפוצצת, וקצת מסטולה מזה (כן, כן..) אבל היה שווה כל שלוק...

למעלה