היום הם לא מסתכנים. תאמיני לי. היום כמעט כל המקומות חוץ מהקיוסקים האלה לאורך בוגרשוב לא מוכרים אלכוהול בלי לראות תעודת זהות. ולא רק שמבקשים תעודת זהות אלא אשכרה מחשבים את התאריך וזה. וחוץ מזה, אם אתה כבר הולך למקום שלא בודק, אז הוא בטח לא איכותי. ואם אתה הולך למשהו לא איכותי, אז מה הטעם?
אנלא גרה במרכז, אבל אני מכירה אנשים שנכנסים כל הזמן כי הם נראים מבוגרים. בכ"מ אני הייתי בירושלים באיזה פאב מטאל והיה דווקא מגניב ולא ביקשו ת.ז ולא כלום
אתה יודע שאני לא נראית מבוגרת במיוחד ועדיין לא היה מקום שלא הכניס אותי כשבאתי עם נעם וחברים שלו. וגם פעם אחת כשבאתי עם חברים בגילי לא עשו לי יותר מדי בעיות..
יש מקום בראשון שנקרא "טרבין" שגם יכול להחשב סוג של פאב או משהו אחר, ואותי מכניסים נגיד רק אם אני בליווי, אבל ידוע לי שמ17 וחצי לא הורגים אותך, בואי נאמר... על גבול ה18 זה עוד איכשהו בסדר.
וגם כשהלכתי עם אחי הגדול ועם חברים שלו לפני משחק כדורגל לפאב, ביקשו ממני תעודת זהות. יש פה ושם "פאבים" נואשים שמוכרים לכל אחד אלכוהול. רוב הפאבים האיכותיים לא עושים את זה, לצערנו.