תרגישי טוב
S S u p e r S h e e p New member 8/9/07 #29 ../images/Emo201.gif יהיה טוב בובה.. ../images/Emo163.gif
S shiratel New member 8/9/07 #34 ../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif ממש מצטערת לשמוע! תחזיקי מעמד, בסוף יהיה טוב
A Aline In Chains New member 8/9/07 #37 כמה תגובות ../images/Emo2.gif תודה רבה לכולם. אם מישהו רוצה לקרוא, כתבתי על כל זה פוסט בבלוג שלי. (233501.)
כמה תגובות ../images/Emo2.gif תודה רבה לכולם. אם מישהו רוצה לקרוא, כתבתי על כל זה פוסט בבלוג שלי. (233501.)
F FartherAway New member 8/9/07 #16 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif כסף, חוברת של פיונה והרבה זמן-איכות עם הצד של אמא. אני אוהב אותם. היה כל-כך כיף עכשיו. שביתה! ההורים יכעסו שחזרתי מאוחר. צריך להתחיל את העבודה במתמטיקה.
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif כסף, חוברת של פיונה והרבה זמן-איכות עם הצד של אמא. אני אוהב אותם. היה כל-כך כיף עכשיו. שביתה! ההורים יכעסו שחזרתי מאוחר. צריך להתחיל את העבודה במתמטיקה.
י יעריתושתושתושתוש New member 8/9/07 #45 פיצקי היה מזה כיף אתמול בלילה. הייתי בסניף ודיברתי עם כולם. וגם השגתי שם של מורה נהיגה! ["את שומעת אותי? אני אומר לך, רק שמשון! אם זה לא שמשון זה לא נהיגה!"] התחלתי ספר מתח חדש באנגלית, וקשה לי ממש להבין. תיאור של איזה רוחב בסין במשך 3 עמודים!!1111 לפחות בעמוד 9 נרצחו 5 אנשים
פיצקי היה מזה כיף אתמול בלילה. הייתי בסניף ודיברתי עם כולם. וגם השגתי שם של מורה נהיגה! ["את שומעת אותי? אני אומר לך, רק שמשון! אם זה לא שמשון זה לא נהיגה!"] התחלתי ספר מתח חדש באנגלית, וקשה לי ממש להבין. תיאור של איזה רוחב בסין במשך 3 עמודים!!1111 לפחות בעמוד 9 נרצחו 5 אנשים