יאללה

אני עייפה. נרדמת. ממש אני כבר מתגעגעת שוב. לא באלי לראות אותו בזמן הקרוב. אבל ככל הנראה אין לי ברירה.
עוד יש שאריות היי מיום ראשון
זינוק במצברוח לקראת יום שני
דחו לי את השבת ואני יכולה כנראה ללכת להופעה של יוני במוצ"ש
עברתי 75% מהשירות!!! עוד חצי שנה אני אזרחית! וזה חצי שנה כולל החפש"ש וחופשים וחגים וג' וכולל הזמן שתגיע לי מחליפה ואני אשב ואתחפשן/אלך לישון במועדון!
יאיי

menori

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

הייתי באילת השתזפתי חח
אני יותר חומה פחות אדומה שזה סבבה.. אתמול הייתה לי שיחה קצרה בטלפון.. אבל.. נהנתי מכל אגורה ששלימתי על זה
! חחח בגדים חדשים וצמידים לרגל מגניבים
ביי בלה
! נרשום גם ב
וגם ב
עיקמתי אתמול תרגל ששחיתי והייתי בעמוקים והרגל נתקעה באבן ענקית ולא יכולתי לחזור אבל! מזל שבעמוקים יש נערים חתיכים לאללה [בחיי עם ריבועים וזה..] והביאו אותי לחוף לאמא ומשם לאוטו.. [אבא סחב לאוטו] והיה כל כך..
..
כואב לי הראש אתמול הייתה תאונה ענקית בערבה וזה איפה שאני נוסעת תמיד הביתה מאוחר וזה ואבא מכיר ת'דרך טוב אבל לא יכולנו לנסוע.. [שני הרוגים.. בנאדם באוטו רגיל נכנס במשאית.. בטח ראיתם בחדשות..] אז נסענו ממצפה ואבא לאמכיר ת'דרך.. וכל שנייה זה "שטח אש" ואמא נלחצת וטנקים ומפחיד
! אבל יצאנו בשלום.. היו אתמול בים קיפודי ים... והכדור התפוןצץ מאחד שהיה על החוף..
עיקמתי אתמול תרגל ששחיתי והייתי בעמוקים והרגל נתקעה באבן ענקית ולא יכולתי לחזור אבל! מזל שבעמוקים יש נערים חתיכים לאללה [בחיי עם ריבועים וזה..] והביאו אותי לחוף לאמא ומשם לאוטו.. [אבא סחב לאוטו] והיה כל כך..
..
מתמ'=פרחות=ערסים=שיט?? זהו נראה לי.. אהה והסיכויים שאני מחר אהיה במפגש שאפו ל56%.. צריך לשכנע את אחי לסוע ואז ללכת להסתובב בת''א באיזה חור שם..
יש לי הרבה עבודה

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifכ"כ צריכה את זה!!!!

ואיי יש המון.. אני לא באה למפגש פורום רבתי עם חברה שלי היה לי יום חרא בכללי העבודות האלה לחופש!!!!! כואבת לי הבטן! די אין כסף.. לא יודעת עדיין עם ישלי בטוח כרטיסים לחיפה..(אורפז...מחכה לתשובה) מחר קמים מוקדם..=/ החופש נגמר עצוב שמגלים שאין דבר כזה חברים בפעם המיליון..
מחר סוףסוף לקנות את הג'ינס מחר בייביסיטר ו-200 ש"ח היה נחמד עד מאוד בכוכב נולד יהיה טוב...נראלי

שלומיתת

New member
יאללה

מחר ת"א אולי נמצא בגדים היה נחמד היום בערב
כואב לי הראש
ועוד משו.. אני עייפה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifשופכת..../images/Emo3.gif

אני חולההה כואב לי הגרון נורא! אני משתעלת הצינון כבר עבר אבל עדיין מציק..
חם לי אבל אם אני אדליק מזגן אני אהיה חולה יותר...
(נראה לי שאני אדליק בכל זאת..חח) לא בטוח שאני אבוא מחר למפגש..
כבר הספקתי לשכוח שמחר אני בת 17..
אבא תיקן ת'מחשב!! אממ אולי מחר אני באה למפגש..חח מחר יומולדת (עדיין לא החלטתי אם זה טוב או לא..) הצינון פחת.. האם זה סימן שאני מחלימה..?
(הלוואי!) הרגע סיימתי את הספר שהתחלתי בשבת.. ספר ממש ממש טוב!! מומלץ!! (שעות מתות). החופש עוד שניה נגמררר אעאעאעע זהו..
לילה טוב!

מירוש 18

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

טוב לדעת שיש מי שחושב עליי
יום חמישי אני נוסעת לנופש
הגיוס שלי מתקרב.
הגיוס מתקרב
אני מבולבלת בקשר לכמה דברים

למעלה