../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifפרפרים ערבלו את האוויר../images/Emo99.gif

אני רוצה הופעה של הכנסייה ברמות שאי אפשר להסביר. אעע עירהבירה רק עשה עוד חשק
שיבואו לבית שלי אומשו
ולחשוב שעכשיו הם בהופעה]; אני חייבת להתחיל ללמוד נהיגה כבר. פשוט חייבת.
יש חיפה והכל סודר
לא מתחילים ללמוד שבוע הבא *אושר* בנתיים אני אוגרת כסף בבייביסיטר וזה נחמד לאאלהD:

o r t a l i t

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

חופשיות [ע.א.ל.ת]. שיחקתי משחק קופסא עם ידידים ואיתגרתי מישהו תותח. [שניצח =\ חח] היה שיעור נהיגה 17 היום, היה כמעט מושלם 0= יהיה שיעור נהיגה 18 מחר :] אכלתי משמשים יבשים וטחינה. צו ראשון אתמול היה סבבה לגמרי. מחר אין מחוייבויות רציניות.
היכתה בי האמת המרה. לקחתי כדור ברזל :\ צריך לעשות מבחן מחצית של פסיכו'. בסהכ מאזן חיובי...

יאאא! מה הפרופיל שלך?

וסחתיין על ההתקדמות עם השיעורי נהיגה! את אנמית?|: "היכתה בי האמת המרה." רוצה לדבר על זה? בכולופן אני תמיד במסן אם את רוצה

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

שבוע עמוס היה לי וגם ריב קטן אבל עזבו!. ניגמר. ב29 מפגש עם הכיתה החדשה יואו איך לא בא לי על זה.!! יש לי עוד עבודה לחופש לסיים ואני דיי מתעצלת!.אוף. לא הייתי מללא זמן במחשב אין לי כוח להסביר למה אבל עכשיו יש לי התקפה של איימילים ומלא דברים לעשות!!.
שמעתי את מרגיש אחר בערוץ 24 כבר 3 ימים ברצף חח שישי שבת ראשון חהחהחה חברה טובה שלי בטוחה איתי בכיתה אז דיי הוקל לי!! היה כיף יום שישי !! אולי לא תתחיל שנת הלימודים בגלל שביתות.!!.אז יהיה לי עוד זמן לעבודת חופש הזאת אוף.. יומנעים לכולם!.

../images/Emo103.gifדורה את אחלה סגנית ../images/Emo9.gif

: הכל סבבי
: אני מרגישה שאני לא מנצלת את החופש..
סעמק.

XxXSynergitXxX

New member
אני צריכה לדבר איתך!#&#%*$#

ותנק'ס על התגובה [אם את יודעת למה אני מתכוונת]

niro levi

New member
../images/Emo216.gif../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif

כואבת לי הבטן ובגלל זה לא הכלתי לכנרת נמאס לי ממנו!!! חברות שלי עושות לי דווקא כדי לעצבן אותי והן משקרות לי החופש עומד להיגמר ולא ניצלתי אותו כמו שצריך יש לי לעשות בוק ריפורט ועדיין לא התחלתי
יום חמישי סינרגיה אני הולכת לפגוש את ליאור וכנראה גם את אורפז בנתיים לא מתחילים ללמוד ב2.9 יש שביתות

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifתרגישי טוב../images/Emo201.gif

ואיזה כיף לך שיש לך רק בוק ריפורט... לי גם יש...חח אבל יש לי עוד מתמטיקה ועוד 2 עבודות באנגלית!

niro levi

New member
../images/Emo216.gifתודה אני מרגישה יותר טוב../images/Emo24.gif

חחח רק?.. זה גם הרבה חחח ואני מתעצלת לעשות את זה..חחח

למעלה