niro levi

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

אל תרגישי ככה תמיד את תדעי שיש מישהו שכן מקשיב לך וכן שם בשבילך ואת לא בודדה.. ואת יודעת שחברים אפשר להחליף ואם הם גורמים לך להרגשה כזאת כנראה את צריכה להחליף אותם והם לא חברים אמיתיים ותמיד תדעי שיש לך אותנו.. ולהזכירך אם את צריכה משהו אני תמיד במסן... בקשר למזכירות ולחזרה שלך למפעל תדעי שהכל לטובה ולכי תדעי אולי שם יהיה לך יותר נחמד ומעניין והזמן יעבור יותר מהר.. אל תהיי מבואסת אף אחד לא שווה את זה.. תמיד תחייכי ותרימי את הראש ותראי לחברים שלך שאת לא חייבת אותם ויש לך עוד אנשים שכן אכפת להם ממך וכן אוהבים אותך וגורמים להרגיש לך טוב מקווה שקצת עזרתי..

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבדיוק!!../images/Emo45.gif

את החלק הראשון לקחתי לעצמי כי.. החברות שלי רעות ולא באות איתי לכנס אנימההה
אז תודה ..

דורה17

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אני שונאת להרגיש שאני לא בשליטה.. אני שונאת לדעת שלאחרים, אנשים שדי קרובים אליי, רע להם, והם צריכים עזרה אבל אין לי איך לתת להם אותה... זה מתסכל ומציק... אני נמצאת באי וודאות וזה מחרפן אותי.... עוד יותר מחרפן זה שזה לא הולך להיפתר בזמן הקרוב... אני פשוט אחיה באי וודאות לנצח... או עד שאני אדע מה נסגר איתם....אבל זה יקח מלא זמן אם בכלל... נהייתי קצת ביצ'ית לאחרונה וזה מציק.. אבל אני לא שולטת בזה! זה פורץ החוצה!
נחמד לי בקייטנה, מסתבר שהמון חניכים מכירים אותי! והם אוהבים אותי! היום החניכים בהסעה אמרו לי שהייתי חסרה להם אתמול ושהם התגעגעו! ואני חשבתי שאני המדריכה הרעה שאף אחד לא אוהב... וגם חניכות שלי חיבקו אותי כל הזמן ואמרו לי שהן אוהבות אותי! ושהן התגעגעו חחח בסך הכל לא הייתי יום אחד! חחח וגם.....
..... היה כיף.... אני לא רוצה לפתח ציפיות וכריות חחח אבל אני לא יודעת עד כמה זה הולך לעבוד בינהם אם בכלל חחח וזה נחמד מאוד.... יש לי קצת שקט.... אני מרגישה יותר רגועה... היום הזה שלא הייתי בקייטנה עשה לי טוב.. כי באתי עם פחות עצבים ויותר סבלנות והיה לי נחמד.. הצלחתי לנגן קצת בגיטרה חחח ו.....זהו..... סך הכל די טוב לי...

niro levi

New member
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif

מחר אני נוסעת לחיפה/לת"א (עדיין לא הוחלט) לקנות בגדים יום חמישי אני מסתפררת +בר מצווה לבן דוד שלי מארצות הברית העיניים הסתדרו קצת ביני לבין זה שאני בקשר איתו למרות שלא יצא לנו לדבר על כל מה שקרה
אחותי הגדולה השתחררה מהצבא עכשיו היא תחשוב שאני אחת מהטירוניות שלה ותחלק לי פקודות אחותי השניה ברגילה הן לא נותנות לי פרטיות הן כל היום במחשב או בחדר שלי

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאחיות!!../images/Emo4.gif

שמחה בשבילך שהעניינים בניכם הסתדרו..
תהני מחר...
ל"ט..

o r t a l i t

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אה, הייתי אמורה לעשות גם
אחד ?
חחח היה יום טוב (:) מקיצוניות לקיצוניות...
הייתי היום באטלנטיק סיטי.
קניתי היום באטלנטיק סיטי 3 זוגות אולסטאר + שרוכים ב52$ !! :]
ראיתי האריפוטר 5 בIMAX והיה אחד המעוליייים.
החמיאו לי על האנגלית שלי בכנות :)
אפשר לאמר שהצלחתי להסתדר עם המשפחה שלי. בכל זאת יש
אחד. אבל זה כזה שאני מעדיפה לא לשתף בו. אופיר ->

../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

יש לי ראיון ביום ראשון!!! מקווה שעוד משהו. סופרלנד ביום שבת פיצ ביום שישי
אם המשהו הזה לא יקרה.

למעלה