McFreaKy

New member
../images/Emo45.gif הארי פוטר. ../images/Emo99.gif

וגם... שיחה מפתיעה אתמול בטלפון. זה עשה לי שמח. ^^ והיום הייתה הודעה, כי אני אנטיפט שסוגר ת'פלאפון כל הזמן. >: סמס חמוד מידידה. עוד סמסים עם ידידה אחרת.
שני טלפונים מידידות בצבא, אחת מהן ממש הפתיעה אותי שצילצלה.
פרק טוב של 4400, כפיפות בטן ומשקולות וריצה.
חזרו בדיקות דם והכל בסדר (ואפילו יש לי סוכר מתחת לממוצע למרות שההורים שלי כל הזמן חושבים שיש לי סוכר ברמות מטורפות! חה
)
זה מת סופית ולגמרי וקבור, אני חושב.
שמן לי. >: אני לא מתקדם בהארי מספיק מהר כמו כולם.
הורים מעצבנים. נראה לי שזהו.

niro levi

New member
"זה מת סופית ולגמרי וקבור,אני חושב"

מה מת? מי מת? איך? בא לך להסביר את המשפט הזה?

Ofiraaaa

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

החיים נהדרים פשוט!
אני לא נרדמת. אני שונאת את הצביעות הזאת שקיימת בבני אדם. זה מעצבן ומגעיל. לא נחמד לי בכלל בכלל וכבר שורפות לי העיניים. שתי חברות טובות שלי בחו"ל וזה לא כלכך נחמד. הוא גם בחו"ל וזה עוד יותר לא נחמד. לא כיף לי בכלל בכלל.

שלומיתת

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif!!

זה יפה יהיה טוב נשמונת!

shilgiah

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif!!

+
רצף..
אופיר!! דונט בי סאד!!
אוהבתותך!!

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|לב

לא הצלחתי, נגמר המקום!אבל הייתה לי כוונה טובה

Ofiraaaa

New member
איזה נשמות טובות אתן! וגם גל[../images/Emo3.gif]../images/Emo23.gif

זה ממש נחמד |מסמיק|

../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

וולקאם טו דה קלאב !!!
משחק החיים, ככה זה ניקרא! יהיה טוב

../images/Emo103.gif../images/Emo31.gif

: אוף. אין לי חברים. לכל מי שאני הולכת אליו אני מוצאת את עצמי בודדה. בלי אף אחד ששם לב אליי. זה כל כך לא פייר. אני כן חברה טובה. תמיד הייתי ותמיד הקשבתי לכל מי שהיה צריך. תמיד. גם כשהתקשרו אליי בוכים לפני שהלכתי לישון או באמצע המקלחת. זה כ"כ לא פייר. אמורה להגיע בזמן הקרוב מחליפה, ואז אני יכולה להגיד שלום למזכירות ולחזור למפעל
אוף.

למעלה