/
- 16.9.07

../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif - 16.9.07

- סיימנו לימודים להיום בשעה 11!
- המורה לספורט תפס אותי שוב, ושאל לגבי הפטור מהשיעורים שלו. :X

LeAnnDylan

Well-known member
אני ../images/Emo13.gif

- עוד מעט שופינג
צריך לקנות בגדים לכיפור וגם כל מיני תעסוקות, אני חשבתי על משהו כמו פאזל, כי לספר בטח לא יהיה לי כוח. ופאזל של 2000 חלקים זה מוי כיף ^^
- אני שונאת לעבוד.

hodaya157

New member
בכיפור הכי כיף להיסתובב

כל הלילה.....כשעוד נעים...ואחכ' לישון כמה שאפשר.... למרו תשאלו תמיד התיכנונים שלי בסופו של דבר אני מוצאת את עצמי מתעוררת מוקדם ושוב מסתובבת\קוראת.....:\

LeAnnDylan

Well-known member
אבל אחרי שהולכים מלא ממש צמאים

לכן הכי טוב לשבור ת'ראש עם איזה פאזל שיש בו מלא שמים (אני אוהבת לבנות רק מסגרת ושמים
)

hodaya157

New member
חחח דווקא שמיים אני שונאת..

קשה..
היה לי פעם פאזל של חלל עם 500 חלקים נראה לי....אחד הדברים הכי מעצבנים שעשיתי אי פעם...הכל שחור...

LeAnnDylan

Well-known member
וואי |דאבלריר|

אני הכי אוהבת כאלה! פעם קנו לי ולאחי פאזל של גשר סן פרנסיסקו. חוץ מהגשר וקצת מסביב הכל היה שחור, זה היה הכי כיף בעולם!

hodaya157

New member
אם רק היה לי איך

הייתי קוראת לו גם בלי כל קשר לפאזל הזה..

vikush666

New member
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif

- לא עבדתי היום, אז הספקתי לעשות מלא דברים. הלכתי מהבוקר לבנק להפקיד כסף בחשבון שלי (יש לי בחשבון עכשיו 1600 שקל), עשיתי קניות עם אחותי. עוד מעט תבוא ספרים ואני ואחותי נסתפר.
- כואב לי הגב וכואבות לי הרגליים והידיים (הכל בגלל העבודה!!!!!)

vikush666

New member
אני לא מיליונרית

עבדתי ממש קשה בשביל הכסף הזה... מי ידע שמלצרות זה כל כך קשה ומעייף?!?!?!?!?!?!?!?! אבל אולי עוד שבוע-שבועיים אני אלך לקנות לי פלאפון. הפלאפון הנוכחי שלי ממש ישן (קנו לי אותו לפני שלוש שנים וחצי....). בכל מקרה, זה נחמד שיש כסף לבזבוזים. וד"א: תודה רבה!

LeAnnDylan

Well-known member
אחרי 3 שנים את לא צריכה לקנות

אפשר להחליף בחינם
בכל מקרה אני לא יודעת באיזה חברה את אבל תקני סוני אריקסון. יש לי חמישה מכשירים ומניסיון אני אומרת לך שסוני אריקסון הם המכשירים הכי טובים.

adii1201

New member
בהחלט!../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

יש לי סוני אריקסון עכשיו והוא מעולה

vikush666

New member
אני צריכה לקנות

כי הנוכחי שלי רשום על כרטיס אשראי של אבא ועכשיו אני צריכה לקנות בכרטיס אשראי שלי

LeAnnDylan

Well-known member
למרות שאת יכולה לעשות העברה בעצם

לאחי היה פלאפון שהוא רצה למכור, ובמקום זה הוא פשוט עשה העברה לשם שלי ועכשיו הוא רשום על שמי. עדיף לך לעשות את זה כדי שלא תצטרכי לשלם על מכשיר חדש. תשדרגי אותו בחינם ואז תלכי עם אבא שלך לאיזה נקודת מכירה כללית ותעשי העברת בעלות לחשבון שלך, זה פרוצדורה של רבע שעה גג. כדאי לך, מכשיר חדש היום יכול לעלות לך כמה אלפים, חבל על הכסף לא?

למעלה