ואללה תודה רבה על העצה. כניראה אני באמת אעשה את זה
D darklighter New member 16/9/07 #18 תרגישי טוב../images/Emo201.gif../images/Emo190.gif לפחות את נהנית מהכסף... לי יש כאבים גם בלי לעבוד...
תרגישי טוב../images/Emo201.gif../images/Emo190.gif לפחות את נהנית מהכסף... לי יש כאבים גם בלי לעבוד...
LeAnnDylan Well-known member 17/9/07 #32 וואי עדי את ממש כמו איזה זקנה../images/Emo122.gif בעצם את כבר זקנה *רצה להתחבא* *runnin around singin na na na boo boo you can't catch me*
וואי עדי את ממש כמו איזה זקנה../images/Emo122.gif בעצם את כבר זקנה *רצה להתחבא* *runnin around singin na na na boo boo you can't catch me*
LeAnnDylan Well-known member 17/9/07 #36 את זוכרת את שבוע שעבר../images/Emo12.gif חשבתי שזה הולך עם האלציימהר
A adii1201 New member 17/9/07 #40 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
H hodaya157 New member 16/9/07 #6 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif -לא הלכתי לבצפר =] הוא מפריע לסדר היום...!! -צום+כאב ראש...
H hodaya157 New member 16/9/07 #10 יש צום גדליה... לא צום חובה, אבל אני לא מסוגלת לשבור אותו...........אם אני מתחילה אז כבר עד הסוף..
D darklighter New member 16/9/07 #19 בהצלחה עם הצום../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif אני כבר מריחה את זה שאיך שאחי חוזר מביה"ס הוא יתחבר למסנג'ר וישים תמונת תצוגה של משהו אכיל...
בהצלחה עם הצום../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif אני כבר מריחה את זה שאיך שאחי חוזר מביה"ס הוא יתחבר למסנג'ר וישים תמונת תצוגה של משהו אכיל...
M mordillogirl New member 16/9/07 #16 ../images/Emo71.gifאני הממ.. לא יודעת.. יש לי היום קראטה. אני עייפה מאוד.. ואין לי כוח יותר לנסות לכוון את השעון המפגר שלי.
../images/Emo71.gifאני הממ.. לא יודעת.. יש לי היום קראטה. אני עייפה מאוד.. ואין לי כוח יותר לנסות לכוון את השעון המפגר שלי.
H hodaya157 New member 16/9/07 #25 בעע השעון הזה.. אתמול שנים עברו עד שהצלחתי להעביר ת'שעה....אחרי שקלטתי שבעצם העברתי שעה קדימה במקום אחורה...
בעע השעון הזה.. אתמול שנים עברו עד שהצלחתי להעביר ת'שעה....אחרי שקלטתי שבעצם העברתי שעה קדימה במקום אחורה...