יותר טוב מכסף... תחוסי על חייהם הרי החיים זה הדבר עם הערך הכי גבוה, לא? כמה שאני משכנע היום...
ב בדנתמ New member 8/7/08 #21 יותר טוב מכסף... תחוסי על חייהם הרי החיים זה הדבר עם הערך הכי גבוה, לא? כמה שאני משכנע היום...
L Lory Lee New member 8/7/08 #22 חחח אני כזאת מאיימת? טוב, מקסימום אני אוציא את הניבים, זה תמיד עובד.. (אם היה סמיילי של ערפד הייתי כמובן שמה אותו, אבל אני רק אומרת........)
חחח אני כזאת מאיימת? טוב, מקסימום אני אוציא את הניבים, זה תמיד עובד.. (אם היה סמיילי של ערפד הייתי כמובן שמה אותו, אבל אני רק אומרת........)
ב בדנתמ New member 8/7/08 #23 אפשר במקום להתעצל... ...לשים את הציור שעשיתי פה פעם של ערפד מסימנים כאלה של המקלדת... מצד שני, הנה אני מתעצל ולא שם אותו
אפשר במקום להתעצל... ...לשים את הציור שעשיתי פה פעם של ערפד מסימנים כאלה של המקלדת... מצד שני, הנה אני מתעצל ולא שם אותו
L Lory Lee New member 9/7/08 #24 חחחחח כן, הבעיה היא... שאין לי מושג איך עשית את זה! אבל מקסימום אני מחפשת איפה עשית את זה ומעתיקה - ככה גם התעצלתי וגם שמתי ערפד - הטוב משני העולמות!
חחחחח כן, הבעיה היא... שאין לי מושג איך עשית את זה! אבל מקסימום אני מחפשת איפה עשית את זה ומעתיקה - ככה גם התעצלתי וגם שמתי ערפד - הטוב משני העולמות!