שני

בדנתמ

New member
בוקר טוב, אדון שוקו ../images/Emo185.gif

כתבתי הרגע שיר חדש!
הוא מגניב. אני אוהב אותו... סוג של גראנג' עם פוטנציאל אקוסטי לא רע.
חם לי כל כך וזה מייבש לי את המוח... וזהו... היום רק התחיל

Lory Lee

New member
יום שנייי

סתם יום מייבש..
שיחנשתי עם חברה שלי במשך שעה וחצי..
ביום רביעי נוסעת לבריכה+על האש עם חברות לחגוג את סיום הבגרויות!
אני שמיניסטית בקרוב=)

Sensorium

New member
../images/Emo54.gif

עוד מעט יוצאת עם חברים
לא יודעת מה אני רוצה מעצמי
לא מצליחה להעסיק את עצמי, משעמם לי ><
בסיטואציה מסובכת עם חברה.
רואה את החבר עוד מעט
יש לי את החתול הכי חמוד בעולם!
פגשתי ידיד ממש טוב היום!

Rose131

New member
נמ

הייתי אתמול במקום הכי מדהים בעולם.
קניתי גופיה נורא חמודה.
שיכנעתי את אבא לשלם
איבדתי את התעודת זהות, שוב.
והיא בגוש עציון מאיזושהי סיבה
חם:|

ייסאן

New member
אני בעבודה...../images/Emo31.gif

ובא לי דם! V---V שזה
כי זה .... וזה לא כי זה
...

קרניjack

New member
/////

חזרתי עם סחרחורת איומה, אני חושבת שבגלל שכל הנסיעה התייבשתי על הזכוכית עם כל השמש מבחוץ. |
על האש היום

בדנתמ

New member
../images/Emo45.gif

חברים שצלצלו אליי כמה פעמים בבוקר, העירו אותי בערך ב13:15 לפנות בוקר
אבל הם רצו ללכת לים. בים היה סבבה. אפילו מישהו הביא גיטרה וניגנתי כמה דברים שלי
ושיחקנו פוטבול על החוף. זה תמיד כיף
בסוף השבוע חזרה עם הלהקה

Up To No Good

New member
../images/Emo7.gif

~ממשיכה לחפור על האובססיה להר ברוקבק~
ראיתי אותו עכשיו עם אבא שלי ושחר, ויש שם איזה קטע בסוף שהם חשבו שהם באמת צריכים להפוך את הסרט הזה ליותר עצוב ולהגיד שהקטע ההוא הוא פלאשבק. :| (כי אני טיפשה מדי ולא קלטתי את זה קודם) וזה כזה עצובבבבבבבבבבב בו3כה ~נקבה~
התחלתי לצייר תמונה אחת מהסצנה הזאת ויצא יפה בינתיים. :] (ועכשיו זה ממש מדכא אותי שזה היה פלאשבק :|
~עדיין נקבה~)
השפתיים שלי יבשות ומתקלפות ממש ;; |מתה|

Lory Lee

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifרביעיייי

בגרות בעעעע! - אבל לפחות האחרונההה!
מסיבת בריכה של הכיתה ישר אחרי הבגרות=))
ההורים של חברה שלי נסעו לחופשה והיא אצלי לשבועעע

בדנתמ

New member
הייתי אומר שמשהו שם קצת הפכת...

אם ההורים של חברה שלך נסעו לחופשה, אז את זאת שצריכה להיות אצלה לשבוע. ולעזור לה לארגן מסיבות שוות ונותנות בראש...

בדנתמ

New member
המממ...

אם בזה את מתכוונת לזה שבאים אנשים שיודעים לתת בראש, אחלה מוזיקה, אוכל נחמד ויותר אלכוהול לכל בנאדם משאני שתיתי הערב, אז אחלה

Lory Lee

New member
חחח ברור שלזה התכוונתי...

למשל היום עשינו על האש בחצר שלה וריקודים - היום אולי ננקה כי מחר נעשה ערב סרט=)) אתה מוזמן

בדנתמ

New member
המממ...

או לנקות... גם אני רוצה!
אני רואה שם פוטנציאל גדול מאוד למסיבת השנה, שכוללת ג'אם סשן מטורף/להקת רוק שתבוא להופיע, 40 חביות של בירה גרמנית משובחת, משהו כמו 40 אנשים (שאף אחד לא יישאר בלי חבית...) וכמה בקבוקים של ייגר דבש כדי להחליק את הבירה יותר בקלות. אה, כן, ואסאדו. חצי קילו בשר משובח לכל אחד
*וכמה שוטרים שיבואו לעצור את המסיבה קרוב לוודאי אחרי שעה וחצי... צריך להיות מציאותיים

Lory Lee

New member
חחח בוא נגיד ככה..

שאם היה לנו כסף לכל החביות בירה האלה ולכמויות אסאדו לא הייתי כאן היום, הייתי לבטח באיטליה או בפאריז גרה באיזו וילה עם 40 משרתים (גם אני אלך על 40..) וכלב.. הייתה בירה, רק יותר בכיוון החבית וחצי.. היה רוק, רק יותר בכיוון של מערכת.. והיו אנשים, בערך ארבעים ומשו.. ולא הזמנו את כולם! הזמנו איזה 15 והגיעו איתם עוד וגם בא איזה הומו שאין לי מושג מי הביא אותו כי אפחד לא הכיר אותו.. אם היו באים שוטרים לדעתי הם היו מצטרפים למסיבה, מה שכן באה השכנה שלה וכעסה שיש יותר מדי רעש ואנשים מנסים לישון אז אמרנו לה שזה לא רעש, זו מוזיקה! היא באמת איימה להזמין משטרה, אז חברה שלי הפרנואידית הנמיכה ואני הגברתי והיא הנמיכה ואני הגברתי ואתה יודע את ההמשך... והאמת - ניקיון זה לא הקטע שלי, אז אולי יש לך רעיון למסיבת ספונג'ה?

בדנתמ

New member
חח 40 משרתים?

אני הייתי מגדיל את הוילה או מוסיף צי רכב מרשים ומוותר על המשרתים... אני מעדיף לעשות את העבודה המלוכלכת מלחיות בלי פרטיות, שלא לדבר על חוסר הנעימות הגדול בלהרגיש שמשרתים אותך... אפילו לא נעים לי ממלצריות בפאב לפעמים, עד כדי כך... מסיבת ספונג'ה? המממ... את יכולה להזמין כמה פראיירים שיעזרו לך לנקות
אם הם מספיק מגוחכים, זה בטח לא יעשה לך אי נעימות אפילו
או פשוט לשים מוזיקה ממש טובה ברקע... כל מטלה היא הרבה פחות נוראית כששמים לה את הפסקול המתאים...

Lory Lee

New member
מסכימה איתך לגמרי!

בקטע של המשרתים אני דווקא לא רואה בעיה - לא אכפת לי שישרתו אותי, הרי אם אני משלמת על זה, מגיע לי! חח המממ... אולי אני אביא משרתים שיעשו ספונג'ה?? חחח יש לך כמה שקלים להלוות לי...?

למעלה