לא ...ואולי עדיף שכך. המח נשרף לי מהלמידה אתמול.
S shirlapes New member 24/8/10 #18 לא ../images/Emo10.gif ...ואולי עדיף שכך. המח נשרף לי מהלמידה אתמול.
S shirlapes New member 26/8/10 #21 זה גם מה שאני שאלתי את עצמי ../images/Emo3.gif כולם לא היו במצב שבו הם יכולים ללמוד את זה, אבל עם הזמן נותנים כל מיני כלים לניתוח...העניין הוא שבזמן לימודים סדירים את מקבלת 60 יצירות לסמסטר. פה קיבלנו 40 יצירות ל-4 שבועות.
זה גם מה שאני שאלתי את עצמי ../images/Emo3.gif כולם לא היו במצב שבו הם יכולים ללמוד את זה, אבל עם הזמן נותנים כל מיני כלים לניתוח...העניין הוא שבזמן לימודים סדירים את מקבלת 60 יצירות לסמסטר. פה קיבלנו 40 יצירות ל-4 שבועות.
S shirlapes New member 26/8/10 #23 אני אתחיל באוקטובר ../images/Emo3.gif מכינה כשמה כן היא אלא אם כן לא ציינתי בשום מקום, אז קבלי את התנצלותי.
אני אתחיל באוקטובר ../images/Emo3.gif מכינה כשמה כן היא אלא אם כן לא ציינתי בשום מקום, אז קבלי את התנצלותי.
L larisa125 New member 24/8/10 #13 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif קניתי יומן כזה קטן וחמוד עם הפרה הזאת שתמיד רציתי וגם קניתי לאח שלי מגבות אוכל כאלה לגן עם ציור של בובספוג והוא ממש ממש אהב אותן אחרי העבודה נסעתי ישר לתל אביב להיפגש עם חברה והיה נחמד יום נחמד וכיפי
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif קניתי יומן כזה קטן וחמוד עם הפרה הזאת שתמיד רציתי וגם קניתי לאח שלי מגבות אוכל כאלה לגן עם ציור של בובספוג והוא ממש ממש אהב אותן אחרי העבודה נסעתי ישר לתל אביב להיפגש עם חברה והיה נחמד יום נחמד וכיפי
א אטומיק בייגל New member 24/8/10 #14 שלישי שלום! הדירה מגניבה ואפילו כבר יש לנו מים עכשיו והמים החמים כבר לא אדומים! מחר מתחילה העבודה, כרגע סמינר פתיחה. אני באייפוד באינטרנט של סמינר הקיבוצים הדירה מגניבה (ומפוצצת אוכל ועוגות!!!) האנשים אחלה. גם המואזין שמעיר אותי ברבע לחמש בבוקר בסדר התרגשות פסיכית ולחץ. מתגעגעת (כן כבר), נדבר
שלישי שלום! הדירה מגניבה ואפילו כבר יש לנו מים עכשיו והמים החמים כבר לא אדומים! מחר מתחילה העבודה, כרגע סמינר פתיחה. אני באייפוד באינטרנט של סמינר הקיבוצים הדירה מגניבה (ומפוצצת אוכל ועוגות!!!) האנשים אחלה. גם המואזין שמעיר אותי ברבע לחמש בבוקר בסדר התרגשות פסיכית ולחץ. מתגעגעת (כן כבר), נדבר
T theEscapist New member 27/8/10 #24 נשמע מגניב לחלוטין, אני ממש שמחה בשבילך../images/Emo9.gif ואני לגמרי מאמינה שתסתדרי מצוין. את מוזמנת להתקשר אלי, אגב, אבל כנראה באזור 11 וחצי בלילה.... יש לי שעות מ\טורפות לגמרי אבל תרגישי חופשי! אני מתגעגעת
נשמע מגניב לחלוטין, אני ממש שמחה בשבילך../images/Emo9.gif ואני לגמרי מאמינה שתסתדרי מצוין. את מוזמנת להתקשר אלי, אגב, אבל כנראה באזור 11 וחצי בלילה.... יש לי שעות מ\טורפות לגמרי אבל תרגישי חופשי! אני מתגעגעת