שבת ועוד

Brombit

New member
../images/Emo31.gif התקף קנאה 1704 במספר ../images/Emo115.gif

אני כל כך מעשית ויעילה שזה משהו

אמג.

זהו, אין לי הרבה יותר להגיד. טוב בעצם:
רק 11 וסיימתי לארוז! כלומר, באופן עקרוני. :X יש משחת שיניים מחר בבוקר, מסכת שיער וקרם שיער תכף אחרי המקלחת, ומצלמה כשאני אחליט שזה מספיק זמן טעינה לבטריות. אבל זה לא נחשב, אני כן סיימתי לארוז! ;; טוב אני אלך להתקלח. ווא, מוקדם! :0 ~גאה בעצמי~

bachner1

New member
...

היום הלכתי למיונים ל"תגלית" דרך הצבא! טוב, "מיונים" אומר יותר מדי, זה כולה ראיון של 3 דקות
הבנתי שכמעט כולם עוברים, ואם אני אעבור ויהיו הקצאות אני אצא לתגלית (נראה לי שזה שבוע) בין נובמבר לשחרור שלי בינואר :)
הייתי צריך לקום לפני 6 בבוקר
(למרות שבונוס מרענן היה שאשכרה היה קריר בחוץ!) והלכתי לצבא רק בשביל זה ואז חזרתי הביתה כי אני בחופשת משמרת
(ואני עייף...) אתמול חרשתי למשפט פיתגורס את הצורה לפסיכו
ואני צריך להתקדם יותר מהר עם המילונים ולעבור בקרוב לסימולציות... במוצ"ש ראיתי אמן האשליות. אמנם לפעמים עבדתי תוך כדי, ובכל מקרה קשה להבין לגמרי סרטים מהסוג הזה (בעיקר את הסוף), אבל סה"כ סרט ממש טוב :)

Edge of Thorns

New member
אמרתי לך שתאהב את אמן האשליות :p

ותגלית נשמעת לי דבר ממש ממש מגניב, חברה אחת שלי הייתה בזה והיא שומרת על קשר ממש טוב עם האמריקאים

bachner1

New member
כן זהו, ראיתי אותו כי הזכרת אותו ../images/Emo3.gif

יש לי טלוויזיה במשרד (תחי הג'ובניקיות!) ובדקתי איזה סרטים יש וזכרתי את השם, אז צפיתי
אגב, מה קורה עם התכניות לקפוץ לת"א?

yael627

New member
זה יהיה כ"כ מגניב אם תלך לתגלית *-*

שמעתי שזה ממש כיף ומגניב ^^ אמן האשליות

אז בתור חייל שהולך לזה

אתה מצטרף לקבוצה של כאלה שבאים מחו"ל ומסתובב איתם במה שהם עושים?

shirlapes

New member
../images/Emo31.gif מחר מבחן מפחיד

וקשהההה לי ללמוד אליו. שמעו, להאזין ל-40 יצירות קלאסיות ואח"כ לנסות לזהות אותן זה לא פיקניק

למעלה