יום שלישי

thebestdw

New member
יאללה נו.. העיקר תעברי טסט 1

לי היה בסט הראשון ילדה שבאה עם חולצה שהראתה לעולם את מה שיש לה.. (אם היא הייתה באה בלי חולצה היו רואים כמעט אותו דבר) הטסטר החמור החרמן הזה כל הטסט הסתכל עליה.. בטסט השני היה לי ילדה שכמעט דרסה הולך רגל בזמן שהיא עשתה רוורס במהירות של 1,000,000,000 קמ"ש. אז יש שני טיפים שאני אתן לך ולכל הבנות פה בכדי לעבור עוד בראשון. 1) לבוא בלי חולצה. לא לשכוח לשלוח לי תמונה.
2)לשאול את המורה נהיגה "מי מבין התלימידים אצלך נוהג הכי גרוע" ואז לבקש להיות עם הילד הזה בטסט. עד כאן שידורנו להיום.. אם יש לכם טענות/ בעיות אנא שמרו אותם לעצמכם.

snowhite18

New member
חחח

הצלחת להצחיק אותי ביום מבאס במיוחד.
ה"טיפ" השני מרושע! אחרי סוכות אני ניגשת לטסט שני, והאמת שבטסט הראשון היה איתי תלמיד שנהג ממש לא טוב, אבל זה לא עזר לי כי הייתי כל כך לחוצה שעשיתי שטות שאף פעם לא עשיתי ! איך התבאסתי. אה, אולי תפתיע אותי בטיפ איך לא להיות לחוצה בטירוף? חח

thebestdw

New member
משביז במיוחד? אם כך

יש סיבה לפתוח בשרשור של יום ד'. ובקשר ללחץ .. חכי, אני עוד יחשוב על משהו. בהצלחה בטסט. באיזה תאריך הוא?

snowhite18

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני עדיין לא יודעת באיזה תאריך, אבל הטסט אמור להיות בשבוע שאחרי חופשת סוכות.

10th Man Down

New member
נמנמ

אני וידידה שלי ביקרנו בתיכון והיה משעשע
איזה אבסורד- יש לי מכנס כלשהו כבר למעלה מ3 שנים, רק לאחרונה התחלתי ממש ללבוש אותו- והוא נקרע בנסיבות מסתוריות :|

10th Man Down

New member
הרגשנו כ"כ א קשורים ../images/Emo7.gif

ולא ראינו יותר מדי אנשים מעניינים :X

elivnat

New member
../images/Emo10.gif

: אחותי עברה היום תאונת דרכים... רכב פגע בה כשהיא חצתה את הכביש.. עכשיו היא בבדיקות בבי"ח.. המחשב מרעיש כמו טרקטור וכולה לפני שבוע אבא שלי ניקה אותו מבפנים... התלכלכה לי החצאית משוקולד בזמן שמרחתי סנדביצ'ים לילדים... אין לי כל כך מצברוח להכין קישוטים לסוכה....
: היה יום נחמד בבי"ס...

elivnat

New member
תודה...

אוףףף אני כבר מחכה שהיא ואבא שלי יחזרו.. וייקח הרבה זמן.. כי הם צריכים אחרי זה ללכת גם לתחנת משטרה למסור עדות והם נסעו בלי האוטו כי האוטו עושה בעיות...

אנייייייי רק שיגמר =\

- אני לאט לאט הולכת ומתקרבת לכיתה שאני מלמדת.. יש כמה שכבר נקשרתי אליהם ברמה מטורפת... רק שימשיך ככה
- מצד שני יש כמה בנות שם וגם בנים שאני לא מסתדרת איתם בכלל וזה רק ניהיה יותר גרוע... אתמול והיום זה שבר שיאים =\
- אני מתה לעשות סיבוב קטן בעיר\ לסוע לקניון\ לעשות משוווווווו מעבר ללישון ולעבוד ולאף אחד אין זמן...

253Daniel

New member
../images/Emo45.gif קיבלתי את הזימון לגיבוש טיס בפקס..../images/Emo9.gif

מתחתי שריר ברגל..אאוץ'..

thebestdw

New member
הלו! תשמור על עצמך לפחות עד הגיבוש

יהיה חבל סתם לחכות עד הגיבוש הבא.

EDTH

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

: הכל מתחיל להסתדר :]