יום שלישי

R e A

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום שלישי

קיבלתי יום מיוחד לסידורים
כאילו, ללכת להוציא משהו מהבנק ושאר הזמן לבלות עד מחר בצהריים ואני חוזר לבסיס סוגר סוכות א' אבל למי איכפת כי עוד שבוע אני יוצא רבעוש בסוכות ב' וגם מסיים את הרובאי!! כאילו. החלק הקשה של הטירונות נגמר עוד שבוע
עוד 4 ימים יש שדאות
שזה הולך להיות אחד הדברים הנוראיים שעברתי בחיי. מקפיצים אותנו בלילה עם יריות ורימוני הלם וזה...קשה קשה...

rasmus girl1

New member
יש להכניס נושא להודעה

-הכנתי סופסוף את הסלט שרציתי את המתכון שלו המונהמון זמן ^^
-עוד 28 יום לגיוס ><... עוד מישו? אני צריכה למצוא תיק לטירונות וחבל לי להוציא 150-200 על תיק שישמש אותי רק פעם-פעמיים..אז הלכתי לבית יד לבנים כדי לקחת את השי מהעייריה,זה סתם תיק קטן..איזה 50 ליטר :///.. ולאפחד אין תיק..איף..

rasmus girl1

New member
ב23 :/

אני יודעת רק שזה יום גיוס רק של בנות. איף,לראות רק בנות חודש שלם ];

וגם אני ב-24/10

עוד 22 יום לחץץץץץץץץץץ שיהיה לנו בהצלחה ויאאלה שיגיע אוק' 09.... בדיוק עוד שנתיים אנחנו סופרות את הימים לשחרור אה והפקידת שחרור שלנו עכשיו בי"א חחחח

LITI789

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifשלישי בוקר!!

-אין היום עבודה וגם לא מחר ולא עוד יומיים!!!אח..יחי החופש..
-יותר מדי סידורים לעשות בימים הללו...

Karin917

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

הלכתי לחדר כושר, קבעתי בעצמי שיעור נהיגה ועוד מעט אני הולכת אליו, התקשרו אליי מהעבודה וביקשו שאני אבוא לעבוד מ7 וזאת פעם ראשונה שאני עובדת ערב
נראה לי יותר כיף לעבוד עד הסגירה..., חברה שלי נרשמה לחדר כושר אז סוף סוף אני לא אהיה לבד, עוד שבוע יומולדת
, מיום ליום כבר פחות אכפת לי
.
עכשיו זה רשמי-אני פרה. חזרתי למשקל שהייתי בו בתחילת כיתה י'
, עוד לא עשיתי כלום עם הספרי מתמטיקה שקניתי
.

snowhite18

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

קניתי ספר חדש
, היה לי שיעור נהיגה.
כל מיני דברים..אוף

thebestdw

New member
יא צעירים!

מזתומרת כולם שמחים שיש להם שיעור נהיגה? אצלי עד אמצע י"ב כבר לחצי כיתה היה רשיון! "יאללה, רוצים לראות אותכם על הכבישים" - משטרת התנועה

thebestdw

New member
2.. אבל הייתי אמור לעבור בראשון!

אני מוחה ודורש טסט ראשון חוזר!

253Daniel

New member
ואני הייתי אמור להיוולד לאבא טייס...

איך תעבור צ'ק15 אם לא עברת טסט ראשון יא צעיר
בטיס אין טסט שני (=

thebestdw

New member
אדון דניאל מירון, אם בא לך להתחיל עם עבריין

קשוח שכמוני.. אז תמשיך להתחכם
ואל תדאג.. כנראה שאני דוחה את הגיבוש (או שאני פשוט לא יגש אליו, עדיין לא החלטתי. ודרך אגב, אני מאוד מקווה שיש לך רשיון כבר... כפי שאתה יודע לא יתהלל חוגר כמפתח... או משהו כזה
חוץ מזה, על פרוטקציות שמעת? יש לי בן דוד טייס... וברגע שאני יצליח לגרום לו להזיז את התחת שלו בשבילי אז אני מסודר
בינתיים הוא רק צוחק עלי.. אבל חכה חכה

253Daniel

New member
../images/Emo2.gif חח כן יש לי רישיון...

לגבי הדוד וכל זה- לא מגיב..לא רוצה לפתוח תנושא..

253Daniel

New member
דבר נוסף..אני מניח שסיימת יב'..

למה לך לדחות את הגיבוש או לא לגשת אליו? מה עומד מאחורי זה?

thebestdw

New member
סיפור ארוך..

כעיקרון עד לא מזמן (שבועיים בערך) לא רציתי טייס בגלל סיבות שונות ומגוונות.. ואז ההורים שלי עשו איתי שיחה והסבירו לי למה טייס זה טוב. קיצור... לא משנה, זה ארוך ואין לי כוח לספר.. אבל אם נגיע לעיקר... לפני שבועיים הבנתי שאני כן רוצה טייס, אך כרגע אני בכושר על הפנים ואין סיכוי שבעולם שאני יסיים את הגיבוש. אם אני ידחה אותו אז יהיה לי מספיק זמן בשביל להכנס לכושר.

253Daniel

New member
טוב..נדבר כבר במסרים..

אתה יכול לשלוח לי מסר עם האייסיקיו או המסנג'ר שלך?

למעלה