שבוע חדש

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifשני../images/Emo13.gif

התחדשתי במארז סרטים של טים ברטון.
חזרתי מ"אליס" בפעם השניה, ועדיין נהניתי. והייתי בסינמה סיטי החדש, ה3D שם פי אלף טוב יותר.

חלמתי בלילה על הקקטוסים שלי../images/Emo12.gif

היו שם דברים משונים להחריד. o_O
סתם הלכתי לביה"ס כדי לגלות שאין בכלל תגבור. >_>
סביר שהייתי מתעצבנת יותר אלמלא היה זה ב1 בצהריים, כשהתעוררתי הרבה, הרבה לפני שהייתי צריכה בלי קשר לתגבור, וכשבבית הייתה עוזרת כך שממילא לא היה לי מה לעשות (ואיפה להיות) בבית. אז נו טוב.
פשוט הגעתי למסקנה שיש לי משהו (או שפשוט חג) בכל יום עד סוף פסח! זה נורא, מה עם ימים שלמים של בטלה?!
אמא שלי מחרפנת לי את השכל כל הזמן עם הנקיונות המחורבנים האלה. לא רוצה לסדר את הארון ולנקות אבק מכל החדר!
בסוף היא תשגע אותי כ"כ שאני אמות בטעות ואז היא תוכל לעשות אבק בחדר שלי כמה שהיא תרצה, אמג
גם היום, כמו אתמול, שכחתי לזרוק למיכל המחזור בביה"ס שתי בטריות דולפות שמצאתי בחדר שלי שלשום. הבטריות האלה בחדר שלי כבר 4000, ואין לי מושג כמה זמן הן דולפות. עכשיו הן תקועות בחדר שלי לעוד משך זמן בלתי ידוע ואני קצת חוששת למות.
(סתם, אני יודעת שזה לא יהרוג אותי XD אבל זה עדיין לא נחמד P:)

Brombit

New member
טקטוסים ../images/Emo23.gif

הם הכי חמודים כשרק מוכרים במשתלות מבינים/ממציאים שהם טקט' (=לא נראה בהם שום קשר לצבר נורמטיבי)

את מתכוונת ל"קקטוסים" בשרניים בלי קוצים אולי?

אלה סוקולנטים, אני לא יודעת מה הקרבה הסיסטמטית (נקרא לזה "משפחתית" P:) שלהם, אבל מתייחסים לקקטוסים ולסוקולנטים ביחד לרוב. יש לי ספר על קקטוסים וסוקולנטים שעלע הקטנה קנתה לי לזוהרלדת! D:

Brombit

New member
ממ... כנראה ../images/Emo115.gif

התמונות שגוגל הביא לי מספיק מגוונות בשביל שאני אאמין שגם הצמח התמהוני שלי קשור לקבוצה הזו
וגם כמה מהם נראה מגניבים ביותר

MR Lordi

New member
../images/Emo45.gif'אליס'!

סרט ממש יפה! התסריט והצילום היו מצויינים. הכי טוב של טים ברטון. ג'וני דפ היה מעולה! אני נותן לו 9.5/10 (בגלל שהסרט לא היה על כל המסך ובגלל שהיו לי אדים על המשקפיים :/ ).

:) שמחה לדעת שנהנית!

התאכזבתי מהחברים שלי. הלכתי עם 3 כבר לאליס, ושלושתם כזה "פנטזיונרי מידי". והם חובבי אוואטר. מצטערת, אבל, יצורים כחולים שרוצים להשתלט על העולם או מה שזה יהיה, פחות פנטזיונרי?
כ"כ נהניתי מהסרט הזה שממש לא מפריע לי ללכת אליו שוב, זה מסוג הסרטים שאני אהנה מהם הרבה.
BTW ממליצה לך ללכת לראות סרטים בסינמה סיטי בראשל"צ אם אתה גר בקרבה, אני בפעם הראשונה, כשהלכתי לבכורה ברחובות-האפקטים היו פחות טובים, לא ראו כל מיני פרטים קטנים וגם הסרט לא היה על כל המסך. בראשל"צ זה ממש לא ככה, נהניתי אפילו יותר. :)

MR Lordi

New member
טוב, גם אני חובב AVATAR... ../images/Emo3.gif

ראיתי את הסרט פעמיים בקולנוע. ולדעתי הוא אחד הסרטים הטובים ביותר שיצאו. אני פתוח לכל ז'אנר של סרטים (חוץ מאימה, הארי פוטר ודמדומים). מאז שהתחלתי ללמוד קולנוע הפסקתי להיות ממוקד בסוג אחד של סרטים. ולדעתי, התלת מימד בAVATAR היה יותר טוב. שם נכנסתי יותר לסרט. אבל ב'אליס' הוא היה לא רע בכלל. לא היו הרבה קטעים שדברים עפים עליי. (אני חושב היה רק קטע אחד, כשאליס נפלה לבור). כי זה לא תלת מימד לדעתי אם רק דברים עפים עליי. תלת מימד צריך לתת עומק לסרט. וב'אליס', שצולם בדו מימד ובעריכה הוא נהפך לתלת מימד, די קיבלתי תחושה של עומק. אני מתכוון בחופש (אם יהיה לי זמן ואיך להגיע, כי אני גר רחוק) לנסוע לראשל"צ בשביל לראות את 'אליס' שם.

yael627

New member
ממש עודדת אותי עכשיו! D:

קראתי כל מיני ביקורות שקטלו את הסרט ואמרו שלא היה בו שום דבר מיוחד וזה היה ממש מבאס

MR Lordi

New member
הסרט דווקא אחלה!

מה שטים ברטון עשה מארץ הפלאות! פשוט מדהים! הסרט השלישי הכי יפה ויזואלית שראיתי. (אחרי פנדורה בAVATAR והארץ התיכונה בשר הטבעות).

באמת שאל תקשיבי לביקורות!!

אני רתחתי מזעם כשראיתי את הביקורות המטופשות האלו. דברים סטייל "טים ברטון הרס את הספר של לואיס קרול" או "הספר לא נצמד לעלילה המקורית". אם הם היו קוראים שטים ברטון כבר ממזמן אמר שהוא רצה לעשות מעיבוד חדש ומקורי [עם עיוות קל של דיסני
] -משלו-, עם ההשקפה שלו, ושהסרט הוא רק ברוח הסיפור, הם לא היו כותבים את זה!
גם אני יכולה לומר כ"כ הרבה שטויות לפני שאני יודעת למה הסרט נעשה איך שהוא וכדו'. זה נורא קל. קיצר, ממש שווה לך ללכת, ואמרת שאת מראשל"צ-לכי לסינמה סיטי החדש, באמת ששווה את הכסף, הסרט הזה ממש חוויה. :) [וג'וני דפ והלנה בונהם קרטר
איזו מצחיקה היא הייתה!]

yael627

New member
ג'וני דפ ../images/Emo99.gif

אני ממש רוצה ללכת לסינימה החדש כי שמעתי שזה מושקע ומגניב אבל צריך להזמין כרטיסים מיליון שנה לפני

מפתאום!

[ג'וני דפ
] אני וחברה שלי גם תכננו להזמין כרטיסים לאליס, ליום רביעי-היום. וביום שני היא העירה אותי עם 100 טלפונים ואמרה "בואי נלך עכשיו", הלכנו, והאולם היה כמעט ריק. :) אני לא יכולה לומר לך ב100% שיהיה ריק כשתלכי, אבל אני די מאמינה שכן.
אין טעם להזמין. גם לבכורה, כשהייתי בחמישי ברחובות, הזמנתי כרטיס שבוע לפני, וכשהגעתי לסרט לא היו שם הרבה אנשים.

פפפפפפפפפפפפפפפט

נמאס לי מכל המבחנים הצבאיים האלה שמטגנים לי את המוח!
פשוט באתי ב9 בבוקר בלי שמץ של מושג מה הולך לעבור עליי ולמשך כמה זמן. דקה לפני שנכנסתי לחדר גיליתי מה הולך להיות (וגם, לא עד הסוף) וכמה זמן אני הולכת להיות שם. בסוף הייתי שם יותר. הייתי צריכה ללמוד חומר מסויים שנתנו (לא חומר לימוד כזה. לא משנה, מתוסבך קצת להסביר XD) במשך פריקינ' 5 שעות. וכן, רובן היו נחוצות. לא היה כזה מיליון, אבל היו הרבה פרטים והיה חשוב לשנן הכל. באמצע שלפו אותנו למבחן אחר ולא קשור, של בערך 10 דקות. נראה לי שהלך לי בו די טוב, אבל בטח יצאתי טיפשה וגרועה בשאלות שאחריו...
הצלחתי לשנן את הפרטים די טוב לדעתי. בסוף 5 השעות נתנו לנו מבחן אמריקאי שהיה לי די קל, חוץ משאלה אחת שלא זכרתי בכלל שהיה פרט כזה בחומר. זה היה קצר, ואח"כ נתנו מבחן עם 5 שאלות פתוחות... של שעתיים. אלה היו שאלות חשיבה די גדולות והיה צריך לנמק כל תשובה לפי מה שלמדנו וזה היה קשה ונראה לי שפישלתי.
אני יודעת שטעיתי בשאלה אחת רצינית - לגמרי נפלתי במלכודת ההטעייה שלהם כמו ילדה טיפשה, כי שכחתי משהו ממש קריטי לאותה שאלה וזה דפק לי את כולה.
חוץ מזה אני חושבת שבכללי יצאתי טיפשה גם בשאר השאלות, גם אם צדקתי בחלק גדול (וממש לא בטוח שצדקתי...
) היה מייאש, קשה ומתסכל. XD אני מקווה שעברתי וכל הסבל יהיה שווה את זה.
זה אמור להיות תפקיד מעולה אם סובלים בשבילו כ"כ הרבה במבחנים.
הגעתי ב9 ופשוט יצאתי משם ב17:20. הכל היה ברצף. חוץ מהפסקה של איזה 5 דקות לשרותים ולסמס למורה לנהיגה שאני צריכה לבטל את השיעור.
נאלצתי לבטל שיעור נהיגה כפול כשאין לי אחד אחר השבוע ואני אוכל לקבוע בשבוע הבא רק מיום שלישי. השיעור האחרון היה ביום רביעי בערך. איזה מעצבן.
לפחות אבא הסיע אותי בבוקר ישר למקום. XD

אה שכחתי חלק במיון היום XD

בסוףבסוףבסוף היה גם מבחן אישיות, של השלמת משפטים. הייתי אמורה להשלים משפטים נורא כלליים עם הדבר הראשון שעולה לי לראש - אבל זה לא עובד ככה אצלי, דברים לא סתם עולים לי לראש בשנייה באסוסיאציה. הסתבכתי עם זה ולא סיימתי בכלל. אולי הם יחשבו שאין לי אישיות.

Brombit

New member
מצטערת, נעם, התנמסת שוב... ../images/Emo115.gif

הוא מצא משהו קטן וחמוד שהוא אוהב, וכרגיל התנמסתי בחדרי [לי יש כאלה יותר יפים] היום היו כל מיני דברים פה ושם, ושוב התנמסתי בחדרי וחשבתי שוב שכמה זה "לא אופר" ("לא פייר" בשפת ילדים מסורתית) שאני מתנמסת ולא מראה את זה ולא מקבלת 'תמורה' חוץ מזה בסדר

Brombit

New member
ומחשבות אופטימיות ../images/Emo115.gif

מספיק שבשבוע האחרון של השירות אני אדבר בחופשיות, אני אוכל לארגן הישארות מאולצת [אבל אם לא אז לא
] ושוב נזכרתי במשפט הסופר-מזניב שאמרתי לעצמי

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifרביעי.

אתמול היה סיוט, קדחו לי בבית מ9:00 בבוקר עד 20:00 בערב בשביל להתקין מזגנים חדשים. ונאלצתי להיות סגורה בחדר קטן עם אלפי פסלים ולהשתדל לא להרוס אותם. לפחות היה לי מחשב וראיתי "צ'ארלי בממלכת השוקולד" ו"סוויני טוד" שוב.
איך התגעגעתי ל"צ'ארלי בממלכת השוקולד".
והיום המנקה באה ונאלצתי להתעורר ב7:00.
וגם יש לי שיעור פרטי ב17:00. אני תוהה למה הסכמתי.
מחר לא צפוי שום דבר מעצבן. אני מקווה.

למעלה