פפפפפפפפפפפפפפפט
נמאס לי מכל המבחנים הצבאיים האלה שמטגנים לי את המוח!
פשוט באתי ב9 בבוקר בלי שמץ של מושג מה הולך לעבור עליי ולמשך כמה זמן. דקה לפני שנכנסתי לחדר גיליתי מה הולך להיות (וגם, לא עד הסוף) וכמה זמן אני הולכת להיות שם. בסוף הייתי שם יותר. הייתי צריכה ללמוד חומר מסויים שנתנו (לא חומר לימוד כזה. לא משנה, מתוסבך קצת להסביר XD) במשך פריקינ' 5 שעות. וכן, רובן היו נחוצות. לא היה כזה מיליון, אבל היו הרבה פרטים והיה חשוב לשנן הכל. באמצע שלפו אותנו למבחן אחר ולא קשור, של בערך 10 דקות. נראה לי שהלך לי בו די טוב, אבל בטח יצאתי טיפשה וגרועה בשאלות שאחריו...
הצלחתי לשנן את הפרטים די טוב לדעתי. בסוף 5 השעות נתנו לנו מבחן אמריקאי שהיה לי די קל, חוץ משאלה אחת שלא זכרתי בכלל שהיה פרט כזה בחומר. זה היה קצר, ואח"כ נתנו מבחן עם 5 שאלות פתוחות... של שעתיים. אלה היו שאלות חשיבה די גדולות והיה צריך לנמק כל תשובה לפי מה שלמדנו וזה היה קשה ונראה לי שפישלתי.
אני יודעת שטעיתי בשאלה אחת רצינית - לגמרי נפלתי במלכודת ההטעייה שלהם כמו ילדה טיפשה, כי שכחתי משהו ממש קריטי לאותה שאלה וזה דפק לי את כולה.
חוץ מזה אני חושבת שבכללי יצאתי טיפשה גם בשאר השאלות, גם אם צדקתי בחלק גדול (וממש לא בטוח שצדקתי...
) היה מייאש, קשה ומתסכל. XD אני מקווה שעברתי וכל הסבל יהיה שווה את זה.
זה אמור להיות תפקיד מעולה אם סובלים בשבילו כ"כ הרבה במבחנים.
הגעתי ב9 ופשוט יצאתי משם ב17:20. הכל היה ברצף. חוץ מהפסקה של איזה 5 דקות לשרותים ולסמס למורה לנהיגה שאני צריכה לבטל את השיעור.
נאלצתי לבטל שיעור נהיגה כפול כשאין לי אחד אחר השבוע ואני אוכל לקבוע בשבוע הבא רק מיום שלישי. השיעור האחרון היה ביום רביעי בערך. איזה מעצבן.
לפחות אבא הסיע אותי בבוקר ישר למקום. XD