שבוע חדש

../images/Emo45.gifלהעביר כמעט את כל היום בשינה זה טוב.

להעביר כמעט את כל היום בשינה ובשאר לראות סרטי ג'וני דפ זה עוד יותר טוב. :)
אמא הביאה לי 200 שקל.
רביעי הולכת שוב לאליס אין וונדרלנד, הפעם בסינמה סיטי החדש.

MR Lordi

New member
../images/Emo45.gifהסתיימו הצילומים ../images/Emo13.gif

אחרי 4 ימים של צילומים, סיימנו לצלם את הסרט.
מלחמת צבע בסוף הצילומים.
בעיות עם תאורה וכאלה...

או ו

כשהילה ותום היו פה העלנו קצת זכרונות מפולין (היינו שלושתנו ביחד כל הזמן). זה היה קצת שמח וקצת עצוב. :{ נהיה לי קר (ומאוחר), כדאי לישון

היויו

New member
אני יודע שפה לא ~הכי~ אוהבים אותם, אבל...

ראיינתי לפני כמה ימים את הסולן של SALEM שלא יעזור לכם כלום, היא הלהקה הישראלית הראשונה שפרצה לח"ל ואחת המעטות שנותרו ביחד במשך 25 שנה. בקיצור - אם אתם רוצים לקרוא את הראיון, אתם יכולים להכנס ל"סצנה" ולראות שם. ותגיבו!!

shirlapes

New member
ריספקט!

הייתי שמחה לקרוא את הראיון אם לא הייתה בעיה משונה בפריסת העמוד: החלק הימני חתוך יחד עם חלק מהטקסט... *ולהזבלה-כללית-שלא-מעניינת-איש* המתופף שלהם היה המדריך של ההרכב שלי לפני..........5 שנים
הוא והגיטריסט של היהודים. אחלה אנשים, מאד מקצועיים. חבל שההרכב שלי וההרכבים האחרים בקונס' לא לקחו ברצינות את ההזדמנות שניתנה להם.

shirlapes

New member
לא נעים לי להוריד תוכנות למחשב של העבודה ../images/Emo3.gif

בבית אני משתמשת ב-FF. אקספלורר הוא לא (עדיין) הדפדפן הנפוץ ביותר? אם כן, לא עדיף לכוון לכמה שיותר אנשים?

shirlapes

New member
ומה האחוזים של כל אחד מהם?

בטח אופרה נשאר על 1% או משהו כזה

shirlapes

New member
מה קרה, סוף סוף הם עשו משהו נורמאלי?

[החברה שמאחוריי אופרה] טוב, עדיין איכספלורר תופס את הנתח הכי גדול... מתי כולם ישכילו לעבור ל-FF?!

shirlapes

New member
הממ...קשה להגדיר

הוא התיימר להיות מטאל, אבל אני קראתי לו "רוק כבד" כי לא באמת ניגנו מטאל. עשינו קאברים של כל מיני להקות כמו אליס אין צ'יינס... ואיכשהו הצלחתי להחריב לגמרי את man in a box, למרות שהשיר הזה ממש "קטן" עליי.
לצערי, זה נמשך רק כמה חודשים בודדים. אבל בחודשים הללו התפתחתי וקיבלתי קצת ביטחון.

למעלה