נותנים יד

MaNcHi 135

New member
../images/Emo45.gif נותנים יד ../images/Emo45.gif

לפני כמה ימים מישהי ביקשה עזרה בגלל ילדה חולת סרטן שיש לה משהו משותף עם כולנו וזה האהבה לדרמות האסייתיות במיוחד הקוריאניות. הבעיה היא שאין לילדה הזאת גישה לאינטרנט או למחשב ולכן היא יכולה לראות דרמות רק בDVD על דיסקים צרובים עם תרגום מובנה. אם יש מישהי כאן שיש לה את הרצון, הכוונה, היכולת והזמן לעזור אנא ממכן. "שמי רינה ואתמול רשמתי/ביקשתי הודעה בפורום שלכם והיום שנכנסתי ראיתי שלא היו תגובות בנושא רציתי לחדד דרכך את העניין בתור אחראית הפורום ולראות אם תוכלי לעזור לי בכך כמו שציינתי בהודעה אני מטפלת בהתנדבות בנערה כבת 15 חולת סרטן שעוברת טיפולים ונמצאת בבית נערה מקסימה שגם מחוברת לכל הז'אנר של סדרות אסיאתיות. חשבתי על כך שאחד הדרכים כדי להעביר את הזמן בבית הוא צפיה ב- DVD של סרטים/סדרות מקריאה בפורום שלכם ובפורומים נוספים ראיתי שאתן מורידות סדרות ועל כך בא הרעיון לבקש אם אפשר להעביר אלי דיסקים צרובים אני מוכנה בכל דרך שתאמרו לי להיערך איך לעשות את העברה מעטפות בולים דיסקים או כל רעיון אחר שיש לך על חשבוני אין בבית של הנערה מחשב ואני מקווה בהמשך גם לפתור את העניין הזה אשמח לכל עזרה שלך אין לנהל את העניין יש פה מצב עדין ורגיש ומצווה אחת גדולה לשמח נערה שלא פשוט לה כרגע וזה אחד הדברים שאני עושה עבורה אז כל תגובה ממך וכל עזרה תתקבל בברכה ואם זה נראה לך בעייתי אנא עדכני אותי כדי שאמצא דרך אחרת תודה מראש" כל רעיון או הצעה תתקבל בברכה. אני אשמח אם נוכל לגבש איזו דרך לעזור לה! ראו זאת כמצווה

dayana3

New member
דבר ראשון,

כל הכבוד לה על מה שהיא עושה בשביל הילדה
זו מצווה ענקית לדעתי
ואני מאחלת לילדה הזאת מכל ה-
רפואה שלמה ושתבריא
בהקדם, אמן
בקשר לסדרות, אני לא יודעת כיצד אוכל לעזור..
אין לי כל כך דרך להעביר אליה דיסקים
צרובים.. אך אם יש משהו אחר שאוכל לעשות, בשמחה..
אני מוכנה לעזור בכל דרך, רק תגידי מה עליי לעשות.. אולי לתרגם סדרה ספציפית שהילדה רוצה לראות
או לעזור בהדבקת התרגומים על הפרקים
אגב, לבחורה שעוזרת לה, אין מחשב בבית
אם לא, אולי היא יכולה לפנות למקומות ציבוריים שבהם יש מחשבים (כל מיני ספריות ובתי קפה באיזור המגורים שלה שמחזיקים במחשבים) ופשוט לצרוב שם
אם יש לכן רעיון אחר, קחו אותי בחשבון

sig14

New member
נתינת יד

כולנו רוצות לעזור (היו מספר תגובות בפורום לבקשה), הבעיה היא שצריבת כתוביות בעברית לדיסקים יוצאת בג'יבריש, ניסיתי לצרוב מספר פעמים, חיפשתי עזרה באינטרנט ,אך ללא הועיל. אם למישהו יש פתרון כיצד לצרוב כתוביות בעברית שניתן יהיה לראות אותן ב DVD אזי אשמח לעזור ולצרוב את הסדרות שיש לי במחשב.

dayana3

New member
פשוט מאוד.. ../images/Emo13.gif

מורידים מהאינטרנט את הפרק של הסדרה הרצוייה (ללא כתוביות באנגלית
) ובנוסף לפרק מורידים גם את קובץ הכתוביות.. לשם הדבקת הכתוביות על הפרק יש להשתמש בתוכנה מיוחדת לשם כך (אני אישית משתמשת בתוכנה שנקראת Pocket DivX Encoder).. אחרי שמדביקים את הכתוביות, שמים את הפרק בתוך תיקייה וצורבים על דיסק בעזרת תוכנת צריבה.. אני לפחות עובדת ככה, והתרגום יוצא בסדר גמור.. יכול להיות שהבעיה טמונה בתוכנת הצריבה שיש לך.. באיזו תוכנה את משתמשת

sig14

New member
צריבה../images/Emo220.gif

אני משתמשת ב NERO. אני צופה בדר"כ ב BS PLAYER ישירות לטלויזיה ולכן אין לי צורך לצרוב. בצריבת הכתוביות בנפרד ולא בהדבקה על הסרט,רואים את הכתוביות בג'יבריש. אני אנסה להוריד את התוכנה שציינת ואראה איך הולך לי עם זה. תודה.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gif

אפשר להשתמש בAVI ReComp~ לדעתי אחלה תוכנה,אני משתמשת בה די הרבה! בדקתי והיא צורבת כתוביות בכל שפה מבלי להפוך את זה לג'יבריש

sig14

New member
עזרה

תודה רבה לך, הצלחתי להמיר את הקובץ ולצרוב את הפרקים. אנסה ליצור קשר עם הבחורה שביקשה עזרה כדי להעביר לה את הדיסקים.

למעלה