כל הכבוד !

אוריק 16

New member
מדהים... באמת.. נוגע... אמיתי..מרגש

קבל תמיכה.... מלווה בהמון קינאה.... הלוואי גם אצלי.

עודד 24

New member
כל הכבוד לך אחי ../images/Emo45.gif

עכשיו כשהכל מאחוריך, אתה יכול להסתובב עם חיוך על הפנים גב זקוף וראש מורם ולהסתובב חופשי. בהצלחה בכל אשר תפנה, המשך כך! כולנו פה לתמוך בכך בכל בעיה שתצוץ.

gariner

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifאני שמח בשבילך

ואני מניח שאתה מרגיש כאילו אלף אבנים נגולו מליבך והעולם נורא יפה וחייכני עכשיו. אני ספרתי לכל החברים שלי ולסבתא שלי שאני קרוב אליה אבל אני לא מסוגל להביא את עצמי להגיד להורים ולאחים... שיהיה לך כיף.

angel79

New member
תודה ענקית../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif

כל כך כיף לקבל את כל התגובות שלכם, את כל התמיכה והחיבוקים....זה נותן לי הרגשה טובה, שאני לא לבד במערכה. אז תודה לכולם בלי יוצא מן הכלל, ויום יבוא וכולנו נתחיל לצאת החוצה ונהיה מאושרים, נהיה מי שאנחנו ונראה לעולם שאנחנו שווים פי כמה וכמה ממה שהם חושבים שאנחנו שווים. ולכל מי שחושש ומפחד, יום יבוא ואתם תעשה את זה, אז אם יש לכם הרגשה שמישהו קרוב יכול לקבל את זה ולו במעט, תעשו את הצעד הזה, תספרו לפחות לאדם אחד, לחבר, לאח, את ההורים עזבו לסוף. יותר קל בדר"כ לספר למישהו בדור שלנו מאשר למבוגרים יותר. יחי החופש, ההצלחה, והכי חשוב לחיי האהבה!!!!!!!

angel79

New member
עוד דבר קטן!!!

שלא יתפרש מדברי שאני כבר בחוץ לגמי ומואשר ולא עושה חשבון....עדיין חלק מתוכי נשאר בארון, לצערי הרב, אבל כל האושר ומה שאני מדבר עליו פה, זה רק על החלק שכן יצא מהארון.

למעלה