כל הכבוד !

../images/Emo45.gifכל הכבוד !

זו פעם שניה מאז הצטרפותי לפורום שאני כותב הודעה ראשית(למיטב זכרוני),ככה חינכה אותי הההנהלה הקודמת, פותחים הודעה חדשה כשיש משהו באמת חשוב להגיד, אז הנה הגיע הרגע המתאים: לפני מספר שעות החבר שלי ומי שאחראי לאושר שלי בשבועות האחרונים עשה את הצעד הראשון של היציאה מהארון ע"י התוודות בפני אחיו. אני שמח לומר שהיה לי חלק בכך(תמיכה וחיזוק). אני רק מקווה שהוא יבוא ויחלוק עמכם את התהליך שעבר עליו שכן אני מאמין שהוא יכול לתרום לרבים. אז,אנג´ל
, כל הכבוד לך על הצעד האמיץ ,אני יודע שיהיה קשה לך בתקופה הקרובה אבל אתה בדרך הנכונה, בדרך אל האושר ואני וגם אחרים נהיה פה כדי לתמוך בך גם בהמשך.
ואם כבר מדברים על תרומה, אני מקווה שהמאמר (הדי ארוך
) שלי,שנכתב במסגרת נושא "גאווה 2002" יוכל גם לתרום לאחרים במצב דומה.

לירונר

New member
ישר כח ידידי ~../images/Emo70.gif~ נפלא !

וחברים, הודעה זו שווה הקפצה ~
~

אתה יודע מה ? אני בהחלט מסכים

איתך שההודעה שווה הקפצה (רצוי עם נתחי עוף וירקות וקצת סויה ושמן סומסום)

../images/Emo65.gif../images/Emo20.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif

angel79

New member
איזה פחד!!!../images/Emo5.gif

אז אכן עשיתי צעד חשוב, לא קל, אני אישית עוד לא מאמין ....ההרגשה נפלאה. את הפרטים המלאים תקבלו מחר לאחר שהראש שלי יתפנה קצת מדברים אחרים שעומדים לי על הראש.... ולך אהובי, גריןבירד שלי, תודה על הכל......על כל התמיכה והאהבה.

campari

New member
../images/Emo168.gif ברכות למלאך../images/Emo70.gif

לצאת מהארון זה משהו שאתה יכול להתחיל, אבל מתי זה מסתיים? אולי אף פעם. רק כשכל מי שמכיר אותך יידע, וכל מי שתפגוש יידע, ותתראיין ב-CNN אצל לארי קינג ותדבר על זה, רק אז ממש תוכל להגיד שיצאת מהארון. אבל האמת היא שהכי קשה זה להתחיל, ואת הצעד הכי קשה אתה עשית, אז כל הכבוד! יש פה בפורום הרבה אנשים שכבר יצאו וגם כמה שעוד לא, ולמי שתוהה אם זה בכלל שווה אז אני אומר "כן". ובניגוד לעגיל בגבה, זה גם יפה וגם אופנתי...

MARMELAD

New member
מזל טוב !!! ../images/Emo13.gif

שמח לשמוע......... ומחכה לפרטים! (ד"א להתחיל עם אח זה תמיד טוב... בד"כ הם יותר מבינים ומקבלים מאבאמא.. אולי זה עניין של גיל או של ציפיות אבל משום מה אחים הם התחלה טובה)

וואו - |מזל טוב|

נכון שזה כיף? נכון שזה מלחיץ? נכון שזה מרגש? הייתי רוצה לחזור לפעם הראשונה שסיפרתי למישהו...זו הרגשה מדהימה.

.m

New member
../images/Emo118.gif ואנג´ל יקרים

מה אני יכולה לומר, שלא אמרו לפני? מצטרפת לדברי החברים ומוסיפה
גדול (לא לדחוף, אחד לכל אחד מכם.)
mai

angel79

New member
../images/Emo57.gifרגע....עצור!!!!!

כל עוד החיבוק ממאי....בכבוד!!!!
נו טוב, גם אחרים יכולים..... בכל אופן הנה החיבוק האוהב שלי
...ארוך וחזק (אופס זה לא לפורום הזה)

angel79

New member
הסיפור המלא../images/Emo34.gif

אז לאחר שהתפניתי מעיסוקי המשעממים שהייתי חייב לעשות אז הנה סיפור המלא, מצטער שהוא לא קצר, אבל רציתי שלא להשמיט פרטים, אז קצת סבלנות. כפי שהבנתם אני בתחילת דרכי הלא קלה של היציאה מהארון. ניסתי להסתיר , להדחיק, למנוע את המצב שבו אני נמצא מבחינת יחסי עם המשפחה שלי כיום, אבל מדובר פה באושר שלי וכבר הרגשתי שאני מתפוצץ, שאני מחזיק את עצמי כבר 15 שנה רק בשביל שהם יהיו מאושרים. אז רציתי לעשות את הצעד הראשון בעצמי ולאט, אבל אחי הקדים לעשות. אז הנה קצת רקע למה שהוביל לכל הסיטואציה - עד לפני חודש וחצי הייתי די סגור בחדר האינטימי שלי, כביכול בתא שלי בלי אף אחד על הראש. ואז לפני חודש וחצי החלטתי לעשות צעד, גם לכתוב פה, גם להכיר אנשים, והנה אני היום נמצא בחברת אנשים שאני אוהב , שכיף לי איתם, שאני זה אני ולא מישהו אחר שאני מנסה להיות רק כדי לרצות את החברה. הכיף הזה, האושר הזה בא בפתאומיות גם לי וגם למשפחה שלא רגילה לראות אותי יוצא בתכיפות כה רבה. מה שהוביל לשאלות מחשידות מההורים....פתאום אני יוצא וחוזר מאוחר בלילה, הטלפונים מצלצלים גם ב-3 לפנות בוקר, אני לא יושן בבית, הדלק נגמר במהירות.....
. אז עניתי ועניתי הרבה סיפורים מסביב כולל שקרים, ואני אחד שהמילה שקר עושה לו רע, אני שונא לשקר. אז בתור התחלה חשבתי לספר לאחי שהוא יחסית קרוב אלי, ומשם לראות אם ואיך לספר להורים.... אבל עקב בעיות שצצו החלטתי לדחות את העניין לגמרי. ואז, יום שבת אחה"צ אני נכנס לחדר של אחי, אמא שלי יושבת על המיטה, אחי יושב בכיסא, הם מתלחששים ואני נכנס לתומי.... אמא שלי התחילה לנזוף בי שאני לא משתף אותה מספיק והיא דואגת, ובנוסף אחי התחיל להצדיק אותה להגיד לי שזה לא בסדר....מפה לשם ביקשתי מאמש לי שתעזוב את החדר. נשארנו לבד, ואז הוא אמר לי שאני יכול לספר לו הכל ושאני יכול לסמוך עליו, וכל מה שיאמר ישאר ביננו. כמעט ולא אמרתי כלום בהתחלה, הראש שלי בהה בריצפה , לא יכלתי להביט לו בעיניים, הרגשתי שהאמת קרובה כל כך לצאת ואי אפשר להסתיר את זה עוד. אז הוא התחיל לשאול כל מיני שאלות, דברים שלא קשורים בכלל למי שאני , ואני כל הזמן מנענע בראשי לשלילה.....ואז הגיעה שאלת המחץ : אתה לא נמשך לבנות?????... פה הייתה שתיקה מצידי וגם לא נענוע של הראש לשלילה....הוא המשיך לדברים אחרים כאילו שללתי גם את זה...ואז אחרי עוד כמה שאלות ..הוא אמר לי שהוא כבר הבין במה מדובר... אני מבחינתי כאילו עוד לא סיפרתי ואמרתי כלום למרות שכביכול הוא כבר ידע הכל באותו הרגע. הוא ביקש שאני ישתף , שאני יספר לו, שאני יכול לבטוח בו....ואז התחלתי לדבר ולהוציא הכל מהבטן....לא יכלתי להגיד את המילה גיי...ובכלל לקח לי המון זמן להגי בעצמי שאני לא נמשך לנשים. התחושה היתה כואבת וקשה. הוא טען שמן הסתם בתור אח מאוד קרוב שחלקנו הרבה מהחיים יחד, הוא כבר ידע מזמן, אני פשוט עכשיו נתתי לו את האו קיי שזה נכון. הוא הבטיח לתת לי גב בכל מה שקשור בזה, ושאין לו בעיה עם זה בכלל. כל אדם צריך לחיות את חייו כראות עיניו, והדבר היחיד שבאמת הטריד אותו זה הבריאות שלי. שאני ישמור על עצמי ולא יתפתה לעשות שטויות בלי להזהר. הוא בהתחלה ניסה להגיד לי שאולי יש דרך לפתור את זה ולנסות "לתקן" , אבל הוא הבין די מהר שזה לא בידיים שלי ושככה בעצם נולדתי... כל החינוך, כל הפינוק מההורים, כל הדברים הראחרים לא קשורים כלל להיותי גיי. לבסוף, לאחר שעתיים לא קלות של לחץ נפשי, שפתאום משתחרר במהירות כזאת בלי שום תכנון מראש, הרגשתי הקלה מסויימת, הקלה שעשיתי את זה, סיפרתי ,עוד מישהו יודע, וזה לא מישהו זר, זה אח שלי. התחבקנו חזק, זה היה הרבה יותר ממה שציפיתי. ההקלה הזאת (מבחינתי) לוותה בעצב.....איך מעבירים את זה הלאה? איך מספרים להורים? ...כשאתה יודע שיש לך הורים פרימטיביים בבית, אנשים שלא מקבלים את זה, ובגלל כל הרקע שצויין לעיל מתחילים לחשוד והתגובות כבר לא נעימות בתור חשדות, אז מה יהיה כשאותן חשדות יתבהרו כאמת ועובדה של החיים. נכון לעכשיו אני מתכוון לדחות את זה לעוד קצת זמן, אולי בשביל להכין את הקרקע בצורה יותר מתונה. לסיכום אומר שאני עדיין לא מאמין לעובדה שסיפרתי, אני מרגיש הקלה משמעותית ,אין ספק שאבן נגולה מעל ליבי, פתאום אני מדבר עם אחי חופשי על הכל, אבל רק עניין ההורים מטריד כרגע... בכל אופן, תודה על כל התמיכה והחיבוקים .... חודש וחצי אני פה , ותראו לאן הגעתי....היום אני אומר, עושה ומתנהג בצורה שבחיים שלי לא חשבתי שאני יעשה. ותודה אחרונה ומלאה באהבה למישהו יקר, שעזר לי נפשית ותמך בי, וכל מילת עידוד שלו היו עולם שלם בשבילי....תודה לך גריןבירד שלי. תודה על הכל.

.m

New member
וואו!

אנג´ל יקר, קבל
ענקי! ותגובה נוספת תגיע באופן אישי יותר
mai

../images/Emo9.gif אני ../images/Emo34.gif בך, ובכלל ../images/Emo34.gif

<גריןבירד בשרות הקהילה> <גריןבירד שבקלות יחסית גורם לאחרים לצאת מהארון אך לא מצליח לעשות את זה בעצמו> <גריןבירד שמייחל לעצמו קמצוץ נוסף של אומץ להתמודד עם השלב הבא בחייו>.

theshadow3

New member
יפה!!

סיפור מדהים! אני הרגשתי אותו דבר שסיפרתי לחבר שלי (בהתחלה מאוד לחוץ, ואחרי זה מאוד משוחרר)... כל הכבוד!

assafcohen1

New member
איזה כיף לך

גם אני סיפרתי קודם כל לאחי... הוא שאל אותי "מי הבחורה שגרמה לי להיות בכזה דיכאון?" שאלתי- "אתה באמת רוצה לדעת?" ("כן", הוא ענה) "תומר", עניתי, והוא- "וואללה?, מגניב..." וזה בלי להזכיר שתומר הזה היה חבר שלו...

skeep

New member
איזה כיף ואיזה יופי

פשוט יופי יופי. אין מה להגיד. העלית לי חיוך. תוך כדי קריאה התחלתי להריץ בראש את התסריט שבו אני מספר לאחי....רק מלחשוב על הפרצוף שלו באותו רגע מעלה בי מחשבות שזה שווה.... בכל מקרה, אנג´ל, אני לא ממש יודע מי אתה ומה אתה ולמה וכמה אבל קבל סחתיין. צריך אומץ גדול כדי להכניס את העניין הזה למשפחה, אפילו שמדובר באח קרוב. אני התחלתי ממש לא מזמן בשני חברים טובים שלי. הראשון כמעט נחנק מתדהמה, הדאיג אותי במשך שבוע (כי היחסים באותו רגע נהיו קצת משונים), והחבר השני שלי, חנק אותי מתדהמה כשהבנתי שהילד לא סטרייט כמו שחשבתי. אז מה אני אגיד לך...וואלה סחתיין אבויה. תשלח לאח שלך ד"ש, ואל תשכח לתת נשיקה גדולה לגרינבירד... סקיפ.

למעלה