האיחוד

• פותח הנושא arker
  • פורסם בתאריך

יוֹאב

New member
יפה לך

תגידי לי את אם לא צריך ללכת בערך קילומטר כדי להגיע לתחנה המרכזית מהקניון. עובדתית קניון רחובות גדול פי כמה מהקניותר, אז על מה הויכוח בכלל?? את משחקת פה בקקי ובמילים יפות, כשאני מדבר איתך על עובדות. וספרי לי, אגב, לאן את יוצאת בימי שישי? לשווארמה שמש?

VengaGirl

New member
צריך ללכת בדיוק חמש דקות.

אתה מוזמן לבוא ולמדוד. ואין שום ויכוח שהקניון גדול יותר, אבל אני לא מדברת על הכמות אלא על האיכות. והמון עובדות אמרת עם כל ההגזמות שלך. ולאן אתה יוצא בימי שישי? לסמי בורקס?

יוֹאב

New member
נו, הגזמת..

לקרב הזה נכנסת? יש לנו מקומות נפלאים שאנשים מכל האיזור מכיוון דרום,מערב,וצפון מגיעים. בטרזינה היית ? בברל'ה? פלדיום? מאטיס? צ'ויה? טייסטי טוסט? הרצל? מא? לה מורס? יש מבחר, אבל האמת היא, שאני די אוהב ללכת לשבת עם חברים בסמי בורקס, למלא ווינר,ולשתות קולה (מה לעשות? אני לא שותה אלכוהול...)

SDRules

New member
כמה דברים..................

קודם כל, כבר ציינתי שנ"צ היא לא "עיר ללא הפסקה", וגם אמרתי שהיא דיי משעממת. אז?! כל עיר חייבת להיות עיר בילויים כדי שהיא תקרא עיר?? ממש לא!! נ"צ היא עיר קטנה, עיר מגורים, עיר מטופחת, שהדגש בה הוא על איכות חיים ומגורים, והיא גם במרכז כך שזו לא ממש בעיה למצוא מקומות בילוי מחוץ לעיר (כמו ראשון, ת"א). לעומתה, רחובות, היא עיר מזוהמת ומסריחה, לא מטופחת, ובנוסף לכך היא גם לא ממש מעניינת.. עכשיו... 1. חנויות מוסיקה?? על מה אתה מדבר, יש לכם חנות אחת בקניון שמוכרת דיסקים, ביג דיל.. גם לנו יש! האאא התכוונת לחנויות מוסיקה שמוכרות דיסקים צרובים.. סליחה, טעות שלי, יש לכם חנויות מוסיקה, צודק
2. גם בנ"צ יש חנות בע"ח, אולי היא לא בקניון, היא בפאור סנטר (שזה כבר מקום שכופל את הקניון שלכם, ומגיעים אליו המון אנשים מרחבי הארץ..) 3. התחנה מרכזית שלנו היא בדיוק חמש דקות הליכה מהקניון, בהליכה איטית, בדוק! ואם זה קשה לך.. אז ביציאה מהקניון יש תחנות אוטובוס, שהקווים שם מגיעים לרחובות, ראשון, יבנה, ת"א ועוד.. 4. הפלדיום וכל המסעדות שיושבות שם (ברח' הרצל, אם זכרוני אינו מטעני), לא שונות ממילאנו, מסעדת הבית האדום ואפילו, כן כן תצחק, "שווארמה שמש", אז אל תעשה מהן יותר ממה שהן באמת. חוץ מהטרזינה, שזה מקום באמת אחלה!

master joe

New member
יא מתלהבתתתת!!

מי רוצה בכלל להתקרב לחור הזה נס ציונה?? טוב מאוד שמאחדים אותכם עם באר יעקב. אתם באותה רמה. תזחרי לפורום של נס ציונה אהה, אין לכם פורום בכלל כי זה חור...

אוי נו!

מה יש לכם מהאיחוד המסריח הזה?! גם אם הוא יצא לפועל,מה שאני לא חושבת שיקרה רחובות עדיין תהיה עיר ונס ציונה עדיין תהיה עיר(פחח) ופשוט יהיה שינוי במועצות.. וממ אנשים! יש לרחובות 2 קניונים למקרה ששחכתם.. והמון המון בתי ספר של דוסים!
חוצמזה אגב שחכתם שקוראים לפורום הזה רחובות;-{

למעלה