האיחוד

• פותח הנושא arker
  • פורסם בתאריך

VengaGirl

New member
לפחות אצלנו יש אטרקציה...

ובקשר לאיכות החיים..נס ציונה כל שנה נמצאת בין המקומות הראשונים בכל הסקרים של איכות החיים. ואיפה רחובות? למטה מידי בשביל להכנס לרשימה לדעתי.

יוֹאב

New member
מה זה? מתקפה של נס ציונים??

רחובות כל שנה מקבל את כל הכוכבים של המועצה לישראל יפה, כל שבוע את רואה לפי המדד של עיתון "במקום", כי איכות האוויר ברחובות היא הגבוהה ביותר בסביבה. יפה שיש אצלכם אטרקציה. עוד אטרקציות כאלו, ואבדנו...

VengaGirl

New member
גם נס ציונה.

כל שנה במשך זמן רב כבר העיר מקבלת חמישה כוכבי יופי. <העיר קיבלה בנוסף גם כוכב זהב או משהו כזה, אני לא בדיוק זוכרת, אבל זה משהו שמקבלים אותו אחרי מספר של שנים רצופות שבהן מקבלים את כל כוכבי היופי בכל שנה.> בכל אופן איכות החיים לא נקבעת לפי המראה החיצוני של העיר עד כמה שידוע לי <ותקן אותי אם אני טועה פה כי אני כבר ממש לא בטוחה.> ובקשר לירידות שלך על הקניון, לפני שאתה בכלל פותח את הפה שלך תכנס אליו מידי פעם. <ולא, אני לא באה להגיד שהקניון פה פשוט מושלם ואין כמוהו, אבל הוא מאד בסדר יחסית למקומות אחרים.>

יוֹאב

New member
קיבלתי

אני לא מנסה לריב איתך. פשוט היתה פה יציאה לגבי נס ציונה שהיא "קוץ בתחת", ואתם הנס ציוניים,לקחתם את זה יותר מדי קשה לטעמי. זו הרי בדיחה ידועה שנס ציונה היא "עיר מעבר" בין רחובות לנס ציונה. ומי יודע, אולי בקרוב נס ציונה תהיה שכונה ברחובות...

VengaGirl

New member
נ"צ לא תהיה שום שכונה ברחובות../images/Emo70.gif

ולטעמי אתה זה שלקח קשה מידי את כל מה שאמרו על רחובות. וזאת בדיחה ידועה, ואיתה אין לי בעייה דווקא, אבל זה כבר ממש מוגזם שאומרים שזה ביזיון שנ"צ נחשבת כעיר.

SDRules

New member
אתם לא יודעים מה אתם רוצים מעצמכם..

חמודי, אולי נ"צ היא לא עיר בילויים ואפילו דיי משעממת, אבל יש בה איכות חיים גבוהה, מחקרים כבר הוכיחו זאת! ומה לעזאזל הקשר בין "קוץ בתחת" לזה שיש בה את ה"קניותר"?! חחחחחח נשבעת שאתם לא יודעים מה אתם רוצים מעצמכם.. אתם רוצים להגיד שהיא משעממת, תגידו, אבל מה זה בכלל קשור ל"קוץ בתחת"..?!?! ובאשר לרחובות, חחחחחחחח היא העיר הכי מסריחה שקיימת. צודקים, באמת צריכים לאחד אותה.. עם בני ברק.. עיר של דוסים! לא מספיק שהאיכות חיים בה שווה לאפס, היא גם עיר משעממת לאללה.. הקניון שלכם, למרות שהוא גדול מהקניותר, לא שווה בגרוש.. אני יכולה לספור את המקומות הנורמליים שיש בו על יד אחת, ועוד ישארו לי אצבעות מיותרות! נ"צ אולי קטנה מרחובות, אבל זה מה שעושה אותה עיר מגורים. רחובות לא זה ולא זה.. גם משעממת וגם מסריחה.. וואלה.. אני מעריצה אתכם שאתם חיים בה, אני הייתי נשברת ממזמן..

יוֹאב

New member
מישהי פה נעלבה...

חמודי אולי אחיך הקטן או הכלב שלך, אבל אותי את לא מכירה, והויכוח כאן הוא לא אישי, לכן אני מבקש שלא תקראי לי חמודי.
לא אמרתי שאין איכות חיים גבוהה בנס ציונה, אבל איכות חיים גבוהה יש גם בקיבוצים ובכפרים. בגלל זה אמרתי שנס ציונה בכלל לא צריכה להקרא עיר. יפה שאת נשבעת שאנחנו לא יודעים מה אנחנו רוצים מעצמנו, אבל למה להשבע? ולמי את נשבעת בדיוק? אני דווקא יודע מה אני רוצה מעצמי. אז עכשיו מה יקרה? הפסדת שבועה? מי יעניש אותך? אלוהים? אמא ואבא? אגב, נראה לי שנתפסה לך במקלדת האות ח. ובמקום שתגידי שהקניון שלנו לא שווה בגרוש ותצאי מה זה גדולה, אולי תסבירי למה... מה מחורבן בקניון של רחובות? יש בו כמעט כל מה שצריך בקניון. תשמעי, זה לא כמו ה"שרי" שיש לכם בקניותר. המקום ישיבה היחיד בקניותר, וגם אז כל העולם מסתכל עליך מסביב לתוך הצלחת. ממש נעים. נס ציונה זו עיר מעבר בין רחובות לראשון לציון, וזה שנעלבת ממני ולקחת את זה כל כך קשה שאת על סף שגעון, זה לא ישנה את זה.

VengaGirl

New member
סתם לידע כללי..

מקום מסויים נחשב עיר ע"פ מספר תושבים. והעובדה שיש לנו איכות חיים גבוהה למרות היותנו עיר אומרת הרבה. ותסלח לי אבל אין לך זכות בכלל לדבר על שום דבר בנ"צ. לפי מה שאני רואה שנים שלא היית כאן. <אחרת היית יודע שאת שרי סגרו כבר מזמן, יש מילאנו בר-קפה ויש בקניון בדיוק מה שיש בכל קניון, אולי מבחר טיפה קטן יותר אבל עדיין יש הכל.> ולפני שאתה מותח ביקורת כזאת על נ"צ כדאי שתסתכל קודם איפה אתה חיי.

יוֹאב

New member
סתם לידע כללי..

אריאל היא עיר, ואין בה כמות תושבים מספיקה כדי להקרא עיר רמת השרון עד לא מזמן בכלל לא נחשבה עיר, למרות שמספר התושבים שלה כבר מזמן עבר את הכמות להגדרת מקום כעיר. באמת לא הייתי מזמן בקניותר, אבל זה לא משנה. המסעדה שיש שם במרכז, עדיין חשופה לעוברים ושבים,לא? השם זה רק מה שכתוב בשלט. אני לא מעוניין לריב. אם היו נותנים לי לבחור בין רחובות, שהיא העיר המתפתחת ביותר בשנים האחרונות בזכות ראש העיר, פורר, לבין עיר אחרת, הייתי בוחר רחובות. בלי לחשוב פעמיים בכלל.

VengaGirl

New member
יופי לך אז. אני הייתי בוחרת בנ"צ.

ורק לידיעתך, אין שום מסעדה שם במרכז. חוץ מזה אולי אתה לא אוהב את זה אבל זאת רק דעתך. עובדה שבמשך המון שנים המקום הצליח.

VengaGirl

New member
לא יודעת איך קוראים לזה בדיוק

אבל יש דוכנים שמוכרים כל מיני מאכלים. <ולפני שאתה שוב קופץ ונגעל מהמקום אני אציין שאתה לא יושב לאכול שם.>

SDRules

New member
חחחחחחחחח

אני זאת שלקחה דברים קשה, אתה בטוח שלא אתה?!
חחחחח דיי.. אתה לא חושב שעשית לעצמך מספיק צחוק ליום אחד?! תוותר.. רואים שאין לך שום דבר מועיל ובעל היגיון להגיד, אז תעשה טובה, תשאיר את הויכוח לאנשים שיודעים מה הם רוצים להגיד. בזבזת פסקה שלמה על המילה "להשבע" שאמרתי ועל ה"מקלדת התקועה שלי", זה רק מראה, שהרבה, אין לך מה להגיד ("שתיקה יפה לחכמים"!) ואני אסביר לך למה הקניון שלכם משעמם, כי יופי למיליון חנויות בגדים שיש בו (לוצ'י וזארה באמת חנויות שוות), חוץ מזה אין בו הרבה.. סתם עוד קניון רגיל, אני לא רואה הבדל בינו לבין ה"קניותר".. ואגב, שרי לא קיימת יותר, אבל יש לנו את מילנו, שהיא לא פחות שווה מהאפרופו שלכם.. אז דיי

יוֹאב

New member
קודם כל כותבים הגיון

ולא היגיון. ואם את לא רואה הבדל בין קניון שיש בו עשרות חנויות בגדים,4 קולנועים, עשרות בתי מזון,חנויות מוזיקה,בעלי חיים,מחשבים,חשמל,אופטיקה,צעצועים,מתנות,צילום,ותחנה מרכזית שלא נמצאת 100 ק"מ ממנו, ובין הקניותר, אז את בצרות צרורות. לא נורא מותק. זה קורה במשפחות הכי טובות. אהה,כן, מילנו גם לנו יש, ואפרופו,וקפולסקי,וארומה...

SDRules

New member
שמעת פעם על כתיב מלא?!

כתיב מלא- כתיבת מילים בתוספת אמות קריאה, וביחוד "ווים" (ו') ו"יודים" (י'). ע"פ אבן שושן... אז לך תלמד מישהי אחרת איך כותבים!

VengaGirl

New member
טוב שלא הגזמת...

עשרות בתי מזון?! חנויות מוזיקה?! <יש בדיוק אחת וחצי.> תחנה מרכזית במרחק של 100 ק"מ?! יש בדיוק חמש דקות הליכה בין הקניון לתחנה. <חוץ מזה אתה לא זה שאמר לפני כמה דקות שנ"צ היא כל כך מזערית וקטנה? ופתאום כדי שיהיה לך נוח יש 100 ק"מ בין הקניון לתחנה המרכזית?> וכל שאר מה שכתבת, הכל יש בנ"צ. <חוץ מחנות בעלי חיים, ממש הבדל ענקי.> אז תלמד לספור, ולא להגזים בצורה פראית כל כך. אבל לא נורא מותק, זה קורה במשפחות הכי טובות.

למעלה