האיחוד

• פותח הנושא arker
  • פורסם בתאריך

arker

New member
לספח את רחובות לנס ציונה

רחובות אינה מנוהלת ואינה מתקדמת,ראש העיר שבוי ביידי עובדי העירייה והתושבים משמשים כבני ערובה. העיר מוזנחת ולא מטופלת,העיר מלוכלכת,הכבישים מלאי בורות,ראשי העיר עסוקים ביחסי ציבור ולא בטיפול בבעיות האמיתיות של העיר, הממונה על תלונות הציבור מר צבי אייל אינו עונה לתושבים ועסוק בבזבוז כסף על חוברות תדמית עבור ראש העיר, אני תושב רחובות המציע להעביר את ניהול העיר לראש עיריית נס ציונה שיודע איך להזיז עיר.

יוֹאב

New member
אתה כל כך טועה

לראשונה בעשרים שנה האחרונות שיש ראש עיר שנבחר על ידי שני צידי המפה הפוליטית בעיר, והוא מתנהל באופן רגוע,נכון, והכי חשוב בלי לחץ וסחטנות. העיר מוזנחת?? אם הקמת שכונות חדשות, פיתוח מתנ"סים, סלילת כבישים והשקעה בחינוך הן הזנחה, אז אתה צודק והעיר מוזנחת מאוד. רק שאני מאחל להרבה ערים שיהיו "מוזנחות" כמו רחובות. לגבי צבי אייל, אני לא בקיא במיוחד, אבל אני מסכים איתך בהחלט. הכל עניין של חוברות תדמית ולא של עשיה. ככה אני התרשמתי ממנו.

יעל360

New member
...

אנחנו עומדים לפני בחירות וראש העיר מטפח את הנוי במקום לטפל בתשתיות...מעניין למה...........

יוֹאב

New member
........

שוקי פורר השקיע במשך 4 השנים האחרונות בתשתיות כמו שאף ראש עיר לפניו לא השקיע (אולי גם לסנדלר מגיע הקרדיט על החלפת הצנרת). להגיד שהוא מטפח את הנוי, במקום לטפל בתשתיות, זה ממש לא הוגן כלפיו נראה לי...אבל זו דעתי

יעל360

New member
הממממממממממ......

הוא מטפח את הנוי כי זה יותר מהיר, פשוט וזול. אני חותמת לך על דבריי. ובאמת מגיע לסנדלר קצת- הרבה קרדיט

יעל360

New member
בעקרון...

אני בעד איחוד רשויות. זה יחסוך הרבה כסף למדינה. מצד שני...זה יגרום להגדלת מספר המובטלים. חוץ מזה אני לא כ"כ אוהבת את נס ציונה, היא מעין "קוץ בתחת" בין ראשון לרחובות.

SDRules

New member
מממ.. "קוץ בתחת"..???

חחחחחחחח ממש מפריע לך לעבור צומת מסכנה בדרך לראשון?! (נ"צ הולכת לרוחב, לא לאורך) חחחח... פעם הבאה תחשבי על תירוץ יותר טוב למה את "נגד" האיחוד עם נס ציונה! (*רמז*.. את לא! אבל נ"צ פשוט מאוד מאוד נגד האיחוד עם רחובות, וגם יש לה סיבות מוצדקות לכך, אז את צריכה למצוא סיבות למה את "נגד" האיחוד עם נ"צ!
)

יעל360

New member
למה בתוקפנות?

אני לא נגד שום כלום, אני לא צריכה למצוא סיבה לשום כלום, גם אם אמצא זה לא ישנה כלום לאיש וכן נ"צ מפריעה לי, זכותי.

SDRules

New member
לא תקפתי....!

וזו זכותך, נכון, רק חבל שאין לך סיבות מוצדקות לכך (מה שאת בהחלט לא חייבת שיהיו לך..), ורצוי שיהיו לך, לפני שאת מכנה את נ"צ "קוץ בתחת" ומצהירה שהיא מפריעה לך... שיהיה..

יעל360

New member
אם לדייק אז...

כיניתי את נ"צ "מעין קוץ בתחת" עם דגש על ה"מעין"

Sharonnn

New member
וזה עושה את ההבדל?!.. לא..!!!

ה"מעין" במשפט שלך לא ממש עקרוני, כי נס ציונה היא עיר, והיא לא יכולה להיות באמת קוץ בתחת, זה הרי ביטוי.. ולכן, למילה "מעין" אין הרבה חשיבות במשפט שלך, כי במילים פשוטות יותר זה כמו להגיד ש"נס ציונה היא כאילו קוץ בתחת", וברור שהיא כאילו(=מעין), כי היא לא יכולה להיות קוץ בתחת (במובן המקורי של המילה).
חחחחחח עזבי
.. ויכוח מיותר!!

יוֹאב

New member
נס ציונה היא לא קוץ בתחת!!!

יש שם המון דברים: קניותר....קניותר....קניותר....ואפילו קניותר.... איך את מעיזה להגיד שנס ציונה היא קוץ בתחת
עיר לתפארת! יוסי שבו קונה אחלה זיקוקים כל יום עצמאות, ואת קוראת לעיר הזאת קוץ בתחת
בזיון שנס ציונה זו עיר בכלל. היא בגודל של שכונת אושיות ברחובות בערך...

VengaGirl

New member
אם נס ציונה קוץ בתחת..

לא כדאי אפילו לשאול מה רחובות. וסתם לידיעתכם, קניון בנס ציונה היה הרבה לפני שהיה קניון ברחובות. ועוד משהו..ב"קוץ בתחת" שלכם יש איכות חיים הרבה יותר גבוה מרחובות. <וזה בדוק.>

יוֹאב

New member
ממש קשור

הקניותר שלכם,היה הרבה לפני הרבה דברים אחרים, ונשאר האטרקציה היחידה. ואיך זה בדוק בדיוק שאיכות החיים אצלכם גבוהה יותר? לקחת סרגל ומדדת?

התרשמות שלי מרחובות...

בלי שום קשר ליריבות של הכדורסל, ממששששש לא אהבתי את העיר שלכם.. היא מוזנחת, ומלאה בחרדים... אני לא יודע איזה איכות חיים יש בנס-ציונה אז אני לא יכול להשוות, אבל ממה שראיתי ברחובות, יש הרבה מה לשפר.

למעלה