אהלן חברה

vered 37

New member
באמת חסר לי פטיש לדפוק מחר ת'שניצל

ואת סופי...קנית לקרדה לשבת ? יש לי איקרה טובה ....

d a n i e l s 5

New member
יש לי , יש לי...

אם כבר אבי ביטר.....אפשר להוסיף שוט אחד האלמן (להלן אבי ביטר) עובר בין "האורחים" בזמן הלוויה ומכייס אותם.... חייבים להכניס קצת מציאות לסרט לא ככה?

חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואפשר להוסיף שחבר של ביטר,יושב על הספה וממרר בבכי כי סיגי חברה שלו בגדה בו עם ניסים

יערית

New member
עושה פס למטה?סופיה????????????

מה את עוד יודעת שניסתר מעינינו?????????

shemesh22

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קן הקוקיה פרייר לידינו

יערית

New member
שנייה היצקוק גם לו יש מה

לומר בעיניין ובטח גם לסטיבן קינג..אינעל העולם ההזוי שלהם!

חחחחחחחחחחחחחחחח

אם תרימי את הבטן שלו, תראי שיש לו שם פס כי הבטן מהצדדים שורפת לו את השורשים חחחחחחחחחחחח

d a n i e l s 5

New member
מופרעת..........

ועכשיו שהזכרת שם את אניטה תעני לי............. המוח והדמיון שלי עובדים כבר ..... אפשר להוסיף אותה לליהוק? אולי האלמנה אולי המאהבת אולי האחות של אבי ביטר שנחטפה בילדותה....

יערית

New member
ואולי גם

הכלב שלה שחימצנה לו תמוח בפורמלין "יהי זיכרו ברוך"

הרי ברור שהאחות שנחטפה

והיא תיכנס בדרמטיות עם הכלב המפוחלץ שלה, ותגיד בקול רם "אבייייייי, שנים חיכיתי לפגוש אותך, אחי האהוב, אפילו הכלב לא החזיק מעמד, אוי אביייייייייייי (ואז היא רצה אליו כדי לחבק אותו, ונעלמת בתוך הבטן שלו כמו בתוך כרית אויר)

d a n i e l s 5

New member
את..... ויערית............

והכלב המפוחלץ............. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חגיגת הדמיון זה מה שקורה כאן עכשיו.

יערית

New member
בטח משמר

את לא רואה אותי כוונדי של פיטר פן הניצחית? "קח עוד פורמלין .....אתה יודע למה"

חחחחחחחחח

יואוו את עוד זוכרת את הפרסומת הזאת??? זוכרת את : "אמא אמא,טוב שבאת אבא מבשל על המחבת מגש של עגל עוף עגל עוף עגל עוף " חחחחחחחחחחחחח

d a n i e l s 5

New member
סיגי...........

וואלה רק מי שראה את כל הסידרה של " על תלכי סיגל" "אני אוהב אותך סיגל" ועוד כאלה ..יודע מי זאת סיגי.......... מנסה להיזכר איך קראו לכלב שלה...

למעלה