רואים שאתה מתחננן על ביטוח החיים שלה!מסכנה ...היא בטח קברה אותך מזמן
י יערית New member 26/8/05 #23 לאור זה שיצאת לאור במהדורה מיוחדת{ובגלל זה את רב מכר},חושבת שעל גופתו הוא יזמין אותך!
י יערית New member 26/8/05 #33 משאית? למה נשמה להעליב את קוקו שלנו?היא לא זקוקה למשאית!!!!!!!! כן כן על גופתו,חמור חדש עוד לא היה לנו פה!
משאית? למה נשמה להעליב את קוקו שלנו?היא לא זקוקה למשאית!!!!!!!! כן כן על גופתו,חמור חדש עוד לא היה לנו פה!
ס סוף עונה New member 26/8/05 #37 לא התכוונתי שקוקו זקוקה למשאית יא'טושטוש ככה זה במערכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
י יערית New member 26/8/05 #54 או.....שאלה מצויינת! לא! וכן! שניהם בעלי תפקידים שונים,אבל עם שניהם אפשר לטייל ככה חופשי, גם על פסי רכבת.
או.....שאלה מצויינת! לא! וכן! שניהם בעלי תפקידים שונים,אבל עם שניהם אפשר לטייל ככה חופשי, גם על פסי רכבת.
ה הנודניקית עם הקוקו New member 26/8/05 #60 ובכן... לידעת כל הנוגעים בדבר... אני מצהירה קבל פרהסיה וצנטרום... שאני... על טיולית - לא עולה קוקו שגם בטיולים של הנוער העובד...נסעה תמיד במיניבוס שליווה.
ובכן... לידעת כל הנוגעים בדבר... אני מצהירה קבל פרהסיה וצנטרום... שאני... על טיולית - לא עולה קוקו שגם בטיולים של הנוער העובד...נסעה תמיד במיניבוס שליווה.
ה הנודניקית עם הקוקו New member 26/8/05 #84 לא צריך להגזים... אני די צנועה... כל מה שאני צכה זה: שאף אחד לא יפלוש למרחב הישיבה שלי. בסיבובים שאף אחד לא יגע בי במקרה. מזגן. מוסיקה. ולהאט בבמפרים המזויינים. צנוע.
לא צריך להגזים... אני די צנועה... כל מה שאני צכה זה: שאף אחד לא יפלוש למרחב הישיבה שלי. בסיבובים שאף אחד לא יגע בי במקרה. מזגן. מוסיקה. ולהאט בבמפרים המזויינים. צנוע.
ה הנודניקית עם הקוקו New member 26/8/05 #103 צודקת...שכחתי ../images/Emo57.gif אצלי זה...בדרך לטיב טעם
ס סוף עונה New member 26/8/05 #57 מה פתאם??? משאית זאת משאית עם בוכנות ו4000 הילוכים וטיולית זה הקלנועית של המבוגרים יותר, המהירות הכי גבוהה בזה זה 15 קמ"ש,וגם מסוכן בסיבובים
מה פתאם??? משאית זאת משאית עם בוכנות ו4000 הילוכים וטיולית זה הקלנועית של המבוגרים יותר, המהירות הכי גבוהה בזה זה 15 קמ"ש,וגם מסוכן בסיבובים
ה הנודניקית עם הקוקו New member 26/8/05 #65 ../images/Emo46.gif טיולית זה קרון בלי קירות,על גלגלים... שהספסלים בו מסודרים בצורה כזו...שאת מרגישה שנוסעת על הצד
../images/Emo46.gif טיולית זה קרון בלי קירות,על גלגלים... שהספסלים בו מסודרים בצורה כזו...שאת מרגישה שנוסעת על הצד
י יערית New member 26/8/05 #67 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אנימתארת את שיערך מתבדר עם הרוח על הטיולית