דעתי על הפרק
השופט האורח היום הוא הסולן של וואן ריפובליק, ריאן טדר. האתגר הוא לכתוב שיר אהבה. ג'ול אומרת שהמנצח באתגר הפעם יזכה ביתרון רציני בשלב הקבוצות. כרגיל 30 דקות להשלים את הפזמון.
ניק- ראשון. כרגיל שיר קצבי וקליט. האמת לא נפלתי מהרגליים.
מליסה- אקוסטי לייד באק כזה. לכמה שניות שהיא שרה זה היה נחמד. לשיר שלם לא נראה לי.
ג'קי- נשמע כמו שאר הפזמונים שלה. לא רע.
בריאן- נשמע מעולה.
סקוטי- לא התלהבתי יותר מידי.
סונייה- תמיד קשה לה יותר לשכנע אותי כיוון שהיא שרה אקפאלה בניגוד לאחרים שתמיד מנגנים. אבל הפעם הצלחתי לחבב את השיר שלה. וגם את הרעיון שמאחוריו.
ג'ס- עם כל ההקדמה שעשו לזה ציפיתי למשהו מלהיב והצטערתי לשמוע משהו בנאלי ומשעמם.
ג'וני- הוא מסובך לי מידי. תביא משהו קליל שימכור. הטופ 3 שלי הם בריאן, סונייה וניק. ג'ול וריאן בוחרים את הטופ 3 שלהם:
מקום שלישי- ג'ס.
מקום שני- ניק.
מקום ראשון- סונייה. באסה שבריאן לא ממשיך את הפזמון שלו. סונייה שמנצחת באתגר זוכה להרכיב את הקבוצה שלה בשלמותה ולא רק זה אלא גם בוחרת עבור שני הזוכים האחרים את הקבוצות שלהם.
סונייה שזוכה באתגר בוחרת לקבוצה שלה את
סקוטי ובריאן (כמובן) לקבוצה של
ניק היא בוחרת את
ג'קי וג'וני ולקבוצה של
ג'ס היא בוחרת את
מליסה והביצועים: הקבוצה של
סונייה, בריאן וסקוטי עולה ראשונה. שרים את השיר בצורת דואט בין סונייה וסקוטי. הבתים נשמעים לי חלשים. את הפזמון אהבתי אבל לא עפתי עליו. פייר מקבוצה כזו חזקה ציפיתי ליותר. הקבוצה של
ניק, ג'וני וג'קי עולים לבמה. השיר שלהם קצת יותר קליט. היה איזה verse שם שלא הכי אהבתי אבל בגדול השיר הזה מוצלח יותר מבחינה מלודית מהשיר של הקבוצה של סונייה. הקבוצה של
ג'ס ומליסה סוגרות עם שיר אהבה לג'וני. השיר מתחיל בצורה שקטה ויפה ואז הפזמון מתחיל בצורה אגרסיבית מידי וחותך ישר לחלק קיצבי יותר שבעיניי הרס קצת את היופי בבית. ג'ול מוסיפה אקשן להחלטות ואומרת שאחד מחברי הקבוצה המנצחת יקבל חסינות בשבוע הבא ולא יוכלו להדיח אותו. השופטים בוחרים בקבוצות של ניק וסונייה כקבוצות עם שני השירים המובלים מה שאומר שאו ג'ס או מליסה יודחו (כמובן שמליסה תודח כיוון שג'ס כתבה את כל השיר לבד אבל נגיע לזה אח"כ וודאי.) מתוך שתי הקבוצות המנצחות השופטים בוחרים בקבוצה של
סונייה, סקוטי ובריאן כקבוצה המנצחת. מתוכם סונייה קיבלה את החסינות. דבר שאגב יכול להיות ממש מסוכן אם בשבוע הבא היא תהיה בקבוצה עם עוד אדם אחד בלבד כי אז לא משנה מי זה הוא בטוח יודח><" כדאי לה מאוד שהיא תיקח את ג'קי איתה
השופטים צולבים את מליסה וג'ס. מליסה עונה לקארה עם כזו חוצפה שהשאירה את קארה ספיצ'לס
פרייסליס
בכלל כל הסאשן הזה עם השופטים אחרי שהם גילו שהיא לא עשתה כלום הם עפו עליה והיא זרקה תשובות עצבניות של בי"ס יסודי
סאשן ההדחה הכי מוצלח ביי פאר
וכמובן שבסופו מליסה מודחת. ודירוג המתמודדים האהובים עליי אחרי הפרק הזה 7. ג'קי 6. ג'וני 5. סונייה 4. בריאן 3. סקוטי 2. ג'ס 1. ניק