שרשור פרק 69

noyil

New member
אז איפה הבעיה הדיפלומטית והפוליטית?

אם הוא משוגר על ישראל ע"י לוויין של מדינה אחרת , מדינה אחרת אשמה, ואז המדינה שלנו היא זאת שזוכה לסיוע ותמיכה. אבל מכיוון שאין אף לוויין שיכול לשגר טיל מתוכו, אני חושב שהם ישגרו טיל מישראל אל מדינה אחרת, ואת זה אפשר להפסיק רק אם נותנים פקודה לצבא להוציא את כל הטילים מעמדת השיגור.

dollzy

New member
לא נראה לי..

דדי לא סבל לראות אותה בכלא אתה חושב שהוא ירצה לגור איתה?

dollzy

New member
בכל מקרה לא נראה לי..

לילי לא תרצה שדדי יפקח על כל מעשה שלה..

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif היה פרק שווה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וניראה לי שהאנשים האלה שהראו בסוף יבחרו בדורי או אבי.... אבל לא יודעע...

Fergie7

New member
../images/Emo58.gif

הם יבחרו את איה לפי דעתי. כי באתר של השמינייה היה כתוב שאיה תעשה משהו שישפיע על כל השמינייה, משהו כזה.

Secret17

New member
ההיסטוריה הסודית - טארט דונה

יציאתו של "ההיסטוריה הסודית" לאור היתה אחד האירועים הספרותיים המדוברים ביותר בארה"ב ומחוצה לה בשנות התשעים. דונה טארט, אז רק בת 28, סומנה כסופרת המבטיחה של דורה, ספרה נזכר בנשימה אחת עם יצירות מופת כגון "בעל זבוב" ו"החטא ועונשו" והפך לרב מכר בינלאומי. קשה לחשוב על ספר ביכורים שהעסיק קוראים ומבקרים בעוצמה דומה, ואף על פי כן, שלא בצדק, עורר תשומת לב מעטה כל כך בישראל. בגיל 19 מגיע ריצ`ארד פאפן מעיירה אפרורית בקליפורניה לקולג` יוקרתי בוורמונט. הוא מציג את עצמו כבן טובים ומתקבל לחוג נחשק ללימודים קלאסיים, שמספר התלמידים בו מוגבל לחמישה בלבד ושאת כל השיעורים בו מעביר מרצה אחד. החבורה האליטיסטית והמסוגננת שהתקבצה בחוג מתנהלת כיחידה עצמאית, על פי חוקים משלה, מנותקת כמעט לחלוטין מהבלי העולם הזה ומחיי הקמפוס. אט אט, ככל שקשריו עמם הולכים ומתהדקים, לומד ריצ`ארד על הסוד שקושר בין בני החבורה, סוד המוביל בסופו של דבר למעשה רצח נורא. איש אינו חושד בבני החבורה והם חומקים מן העונש. אך לריצ`ארד מתברר שיש תקופות בחיים שאינן חולפות, ולמרות שהאבק של הימים הסוערים ההם שכך, הוא עצמו מעולם לא נחלץ מן הקולג` וההיסטוריה הסודית, סיפורה של אותה חבורה, היא הסיפור היחיד שיוכל לספר אי פעם.
מומלץ!
מצורפת הכריכה בצד. תודה לסטימצקי.

dollzy

New member
אתם חושבים שזה יהיה הסיפור?

אולי קשור לאיה איכשהו..

Secret17

New member
אני חושב שיש רמזים עבים לאחרונה

לכן אני מתעמק בדברים האלו.

O r c h i d

New member
פרק נחמד../images/Emo13.gif

לא הרבה יותר מזה... הרעים החדשים מגניבים

דנקי

New member
תגידו....

היי קודם כל! אני חדשה..... ברוכה הבאה לעצמי!!
תגידו, למה המשטרה לא יכולה פשוט לקחת מלילי את המחשב שלה, ולעשות לה פוליגרף, לעשות משהו כזה, ואם היא לא תענה אז לענות אותה, כי זה רציני! כל המדינה בידיים שלה!!

dollzy

New member
אוקי..

כמו שיאיר אמר היא פסיכופטית והיא לא תגלה כלום.. וחוץ מזה הטיל כבר קיבל את ההודעה לשגר אז אם יעשו לה משהו היא לא תוכל לנתרל..

noyil

New member
../images/Emo45.gif

איך הצליחו להכניס את המחשב הזה לבית כלא שמור, ואיך הצליחו להעביר לה חפץ שלא נבדק?

ofirush17

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

וגם אני חשבתי על זה... למה באמת הם לא פשוט לוקחים ממנה את המחשב ונותנים לשמינייה לפצח מה הסיסמא ואז בודקים בפוליגרף או משהו אם זה נכון?!

Fergie7

New member
ברוכה הבאה!

מה זהב משנה שהם יקחו לה ת'מחשב? היא כבר שלחה ת'פקודה, היא יכולה רק לבטל.

פרק טוב../images/Emo45.gif

איה כבר ממש מגעילה, אף אחד לא יכול לדבר איתה איזה מלחיץ היה שדדי פתאום נכנס לחדר והתחיל להגיד להם שהוא אוהב אותם...לילי הגיעה לקחת אותם?
הלובשי גלימות האלה מפחידים, רוצים לבחור מישהו מהשמיניה... והשיר של אילן דיי נחמד

פרק נהדר

במיוחד שידידיה ראו אותו הרבה את הניני הזה אז היה פרק טוב מסכנה רותם איה מה עובר עלייך?? היא בתקופה של מרמור עכשיו

למעלה