שרשור פרק 69

dollzy

New member
פרק מותח בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבל למרות שזה די ברור מי הם יבחרו.. אבל מה עם דדי !! מסכן!!! לילי רעה!!

Fergie7

New member
O:

פרק מדהים ומותח!!!!! נראלי הם יבחרו באיה...לא יודעת...

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo44.gif שרשור פרק 69 ../images/Emo44.gif

מי שהיה אחראי לפתיחת שירשור הפרק היומי לא פתח את השירשור כך שאני פתחתי. כל התגובות לפרק שרשרו לפה.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifבאיחור...

להבא תפתחי בבקשה בזמן. יש מ13:00 עד 14:45 זמן לפתוח.

ba r2 0 1 0

New member
יופי....! אז הפרק היום.....

היה בסדר..... האמת כאילו פחות טוב מהקודמים אבל אי אפשר שכל פרק יהיה ממש טוב ובכל פרק יהיו התפתחויות דרמטיות ומתח וזה.... לדדי הייתה דילמה ענקית..... אבל דיי לא הייתה לו ברירה לבחור באפשרות של להעביר את הילדים לילי. עד מתי זה יהיה ככה עם איה?! לא מוסיף יותר מדיי..... סתם מעצבן... ומי אלו החייזרים האלו?!?!?!?!?!??! חחח

j u l i a 1 3

New member
נכון! איה חייבת להפסיק

זה לא יכול להמשיך ככה... בסדר, בהתחלה היא הייתה מעוצבנת, סבבה, מבינים אותה. אבל כמה אפשר? מה זה יהיה ככה תמיד? אני לא רוצה שהיא תישאר מגעילה כזו כמו שהיא הייתה היום לרותם. ואפילו לאדם! אדם! אני הרבה יותר אהבתי את האיה הקודמת...

nadav1232

New member
פרק יפה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

איה הזאת... כמה היא מדברת ומתעצבנת חח

j u l i a 1 3

New member
זאת איה

זה לא ברור? הריי היא זו שמשתפת פעולה עם לילי וגם היא אולי היחידה שתסכים עם כל המרדנות הזאת שלה עכשיו... איזה פחד... אני לא רוצה שהם ייקחו את איה! הם רעים! אני לא רוצה שאיה תיהיה רעה! לא! זה יותר מדי! אבל מצד שני זה גם מסתדר... זה לא ספויילר זה רק ניחוש: אולי איה לא תסכים להצעה שלהם ואז הם יחטפו אותה וזה ממש מסתדר עם כל השמועות שמשהו רע ייקרה לה...

אחד מתוך שמונה!!

יווו שיעזבו את איה בשקט כבר דדי ובן בן הזה כאלה מעצבנים....!! אחד מתוך שמונה מי זה יהיה??אולי איה?? או אדם???זה יכול גם להיות אבי??? או דורי?? יווווווווו איזה שיר דפוק שר אי
לן

noyil

New member
אמרו שהטיל משוגר מאיפשהו בנגב

מה הבעיה לנתק אותו משם? הלוויין לא יכול להפעיל משהו בלי חשמל, או שפשוט יוציאו את הטיל מעמדת השיגור. דבר כ"כ בסיסי בביטחון של מדינה, לא אפשרי בתוכנית טלויזיה שיש בה מכונת זמן?

הוא משוגר מהלווין אל הנגב

הוא נצא בתוך הלווין אבל הוא מכוון לשיגור באזור הנגב ששם הוא ינחת אחרי שיגור

dollzy

New member
לא נראה לי הגיוני שהוא נמצא בלויין.

ואין כור אטומי בנגב..? (משהו כזה..)

noyil

New member
בין דימונה לב"ש, לא ידוע איפה בדיוק

יש בסיס תת קרקעי לשיגור טילים בליסטיים.

למעלה