פרק 108

aerynsun

New member
אה. והערה קטנה לכולם

אם מישהו רואה פרומו של הפרק הבא. אפשר לרשום בכותרת 'פרומו פרק הבא' עם התו ספוילר. מנהל? כולם? מקווה שתעשו את זה, כי זה מספיילר. Thanks

Ihavenonick

New member
../images/Emo58.gif זה יכול להסביר

איך הירו למד לדבר אנגלית בצרה טובה. אם הוא עבר יותר מדי אחורה בזמן, אז היה לו את הזמן ללמוד לדבר אנגלית ולהשיג את החרב. (תחשבו ביל וטד- הסרט השני)

cluber77

New member
אותי מתחיל לעצבן כל העניין הזה ש...

כל פרק צצים גיבורים חדשים, בסוף אולי גם אני אתעורר יום אחד ואגלה שיש לי כוחות. כל הייחודיות של הסדרה צריכה להיות ההתמקדות במספר מצומצם של אנשים שלהם יש מכנה משותף, אבל אולי אני שופט מוקדם מידי, נראה לאן הסדרה הולכת. למרות הכל, אני עוקב אחריה בהדיקות.

Ihavenonick

New member
דווקא היחודיות של הסדרה היא

שבכל פרק יש עוד אנשים עם כוחות. נמאס לי שיש כל פעם את אותם אנשים עם אותם כוחות שמתאגדים להם ומצילים את העולם. זה נעשה יותר מדי פעמים ויש לו זקן כאורך הגלות. הסדרה נשארת רעננה בכל פרק מחדש וגורם לך לרצות לראות מי יהיה בפרק הבא עם איזה כוח.

זיק רוט

New member
בא נקווה שיהיה איזון

אין לי בעיה שמוסיפים גיבורים כל עוד חלק מהם ימותו בפרקים הקרובים אחרת תהיה לנו פה אינפלציה שרק תעשה רע לסידרה. צריכים להיות 4-5 גיבורים מרכזיים גג. עוד כמה גיבורי משנה ופה ושם גיבורים חדשים שנותנים הופעות אורח ל2-3 פרקים.

../images/Emo6.gif "כל עוד חלק מהם ימותו"

קצת אכזרי לא? לא הייתי רוצה שהם ימותו, אבל פשוט לדעתי לא כולם יצילו את העולם או יקחו חלק פעיל בזה. מה תעשה הזכרנית בהצלת ניו יורק מפצצה גרעינית? תזכור באיזה צבע הפצצה הייתה? יש כאלה שהכוחות שלהם ממש לא שימושים. מאוד דומה לעונה הראשונה של סמולוויל, הרבה נפגעי מטאורים, אבל לא לכולם יש כוח רציני או לא כולם משחקים תפקיד בעלילה. פה זה הרבה "בעלי כוחות על" אבל לא לכולם יהיה תפקיד אנטגרלי בעלילה. נשמע לי הגיוני

Torn Identity

New member
פרק טוב. ../images/Emo58.gif

אני אהבתי את ה"זכרנית" כפי שכיניתם אותה. היא חמודה.
אבא של קלייר לא טוב לדעתי. הוא בטח רוצה לנצל את ההירוז או משו ובגלל זה הוא מציל אותם. כזה טוב רע, אבל לא באמת טוב. אבל זו רק דעתי.

noyil

New member
שלשום ראיתי את הפרק וחשבתי על משהו../images/Emo58.gif

אולי המקור לפיצוץ הגרעיני יהיה ההוא שפולט קרינה רדיואקטיבית? אולי משהו יגרום לו להתפוצץ?

nhustler

New member
../images/Emo58.gifסתם משהו

היה אחלה פרק... מעניין מה יהיה עם הירו וכל הסיפור של החזרה בזמן וההשפעה של זה... וסתם שימו לב בדקה 23:50-23:54 אנחנו מקבלים פירסום :/ הייתי מצלם רק זה עושה לי בעיות שאני מנסה.

Y0NaTaN

New member
פרק מצויין ../images/Emo58.gif

באופן כללי - מקווה שהמתכונת תישאר כפי שהייתה בפרק זה, כל פרק מראים 2-4 גיבורים במקום את כולם. לא צריך לזכור יותר מדי פרטים בכל פרק..

למעלה