פרק תענוג../images/Emo58.gif
בפרק הזה לא רואים את הסיפור של פיטר/ניתן וניקי/די.אל. נראה שזו המתכונת כרגע, 2-3 עלילות לפרק במקום 5-6 עלילות כמו בפרקים הראשונים. הפרק לטעמי היה תענוג צרוף. לא הרגשתי יותר מדי קטעים מתים חוץ מאולי קטע או 2. בניגוד לפרק 6 בו חוסר האפקטים הורגש כאן זה משום מה לא ממש הפריע לי, האפקטים ה"זולים" הבסיסים שראינו פה זרמו טוב עם העלילה ונתנו לי את הרגשת הסדרה היקרה והעל טבעית שהכרתי בפרקים הקודמים. האיש הרדיואקטיבי - דמות מעולה, משחק טוב, השחקן אכן מפגין את רמת הלחץ והאשמה העצמית הנוראית שמישהו כזה צריך להרגיש. סצינת המים הרותחים בנויה מעולה. מאט - שחקן חביב ביותר, היה אפשר לדחוס את הסצינות שלו לפחות זמן אבל לא הרגשתי שממש ממלאים לי זמן פה, סך הכל קרו שם דברים. סוף סוף מתחילים לנסות ולפענח את סוד הקעקוע המסתורי. מוהינדר - הסצינות הפחות מוצלחות בפרק, למרות זאת הם עברו לי בקלות. סצנות החלום נראו נדושות בהתחלה אבל כאשר רואים שהילד מהחלום הוא לא יציר דמיון גם הנושא הזה נהיה מענין. האם מוהינדר הוא הילד? האם גם למוהינדר יש כוחות? נראה שלשם זה הולך. אני קצת אתבאס אם כן, עושה רושם פתאום שלכולם יש כוחות וזה מתחיל לעצבן טיפה... איזיק - כבר בפרק החמישי קיוויתי שאיזיק יכול לציר בלי סמים והכל בעצם בראש שלו כי עובדה שפיטר צייר בלי סמים, אני מניח שיקח זמן אם בכלל עד שאיזיק ילמד לציר חופשי כי...בכל זאת צריך מתח כלשהו לא? בנט - 99% שבנט הוא האיש הטוב שיודע יותר מכולם. האם הוא באמת האיש הטוב? אי אפשר לדעת, אני עדיין נתלה בכך שיהיה טוויסט כלשהו בנושא. עדן - אוף אני לא מאמין שגם לה יש כוחות, כל הנושא הזה של יחודיות מקבל זילות קלה פה, מה לעזאזל הכח שלה??? סילר- טים קרינג יוצר אדיר, הוא מצליח לגרום לי להתרגש מכל אלפית שניה שבה רואים את סילר. אני מקווה שסילר ישאר בעל פרצוף מוסתר לכמה שיותר פרקים. היה צפוי לי טיפה שסילר יהרוג או ינסה להרוג את ה"זכרנית" (גם דמות סימפטית) ולמרות זאת זה עבר יפה. הירו - למרבה הפלא הירו ממשיך להשתפר ולהיות חמוד יותר מפרק לפרק. השילוב של הליצנות והרצינות של הירו בסוף הפרק יצרו איזון מעולה לדמות שלו. אני חייב להודות שאני מאוד סקרן לדעת איך טים קרינג מתכנן להתמודד עם אלפי הפרדוקסים של נסיעה אחרוה בזמן, האם הירו יחזור? מתי? מה הולך להשתנות מלבד העובדה שהזכרנית תחיה. כל מי שמכיר את "תיאורית הכאוס" או שלחלופין ראה את אפקט הפרפר יודע ששינוי בעבר הוא לא פשוט ובדרך כלל מסבך יותר ממה שהוא עוזר. הסדרה ממשיכה לתת תשובה או גילוי חדש בכל בפרק אבל לתת 2 שאלות חדשות על כל גילוי. אני אוהב את זה. 8/10