היום ב-
אנשים

Benjamin Turner

New member
קיבלת זימון לחמ"ן תלפיות? ../images/Emo58.gif

ממר"ם? עתודה? הוא מגדיל את הכמות? שלא ביחס ישר להתעצמות הכאב? אמנם הבנתי שיש רמיזות לגבי החרפת ההתמכרות שלו בעונה השלישית, אבל לא הייתי מודעת לכך שזה קורה גם במהלך עונות 1-2. ברור ששתיה ועבודה לא בדיוק משתלבות יחד במקרה של רפואה, אולם זה נכון גם לגבי רופא שלא צורך ויקודין, וענין השילוב ביניהם הוא הרי סיטואציה חריגה, לא? בכל מקרה, אין ספק שהאוס סומך על עצמו מאוד (יותר מדי?), זה קצת כמו שמייקל שומאכר ירשה לעצמו להתיישב מאחורי ההגה כשאלכוהול ו-ויקודין רצים לו בדם כי הוא אלוף הפורמולה 1
את כל זה יש לך על המחשב?! בעוד אני נאבקת למצוא עוד איזה bit של ABOF&L בטיוב ומתנחמת בתקצירים מהונדסים של שתי דקות מכל מיני פרקים של האוס?!

Hieros Gamos

New member
חח../images/Emo3.gif

חבצלות ושחקים בינתיים. אני יודעת למה? כי הוא נהיה חסין לזה אולי. לוידעת, לא אומרים שם שזה בגלל החרפה של הכאב. סיטואציה חריגה...אולי, המקרה המסוים הזה כן אבל מה לגבי העובדה שיש לו סטאשים של בקבוקים ושל כדורים במשרד (זה די מצחיק אני כבר לא זוכרת באיזה פרק הוא מחפש את הויקודין...או שזה היה פיק?
) ושותה בקבוק כמעט שלם בלילה תוך כדי שהוא עובד על דיאגנוזה? (אז מה אם הוא מגלה דברים, זה לא אומר כלום!
) אפשר לנתח אותו למשך שנים ואת תתני טיעון ואני אתן טיעון. זה לא יגמר. אני צריכה להכניס את עודני
לי?! מה פתאום!!!
אממ כן?

Benjamin Turner

New member
שחקים זה חמ"ן תלפיות למיטב ידיעתי

(רק מוכיח כמה אני זקנה, כשאני מויינתי לשם עוד קראו לזה חמ"ן תלפיות
), ואין לי מושג מה זה חבצלות. בכל מקרה, סחתיין
(אה, ולנתח את האוס זה חלק מהכיף, לא? אלא שיש לך עלי פוֹר עצום, ואולי באמת כדאי שקודם אראה את העונה הראשונה)

Hieros Gamos

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

מה שכן, הם יראו את הציונים שלי ויעזבו אותי
ידיד שלי קיבל לגאמא שזה גם מגניב וממש ממש בשבילו כי הוא אוהב את כל השיט הזה של תכנות. אחד מהיחידים בכיתה שלי שגם מבינים את זה
הם רוצים ציונים במקצועות כמו ביולוגיה, ביוטכנולוגיה, פיזיקה, אלקטרוניקה ושיט וכימיה ומחשבים לא רוצים. כל שנייה שלמדתי למסכמת בכימיה צועקת באוזן על כמה שהיא מיותרת
(לא למדתי למחשבים אז אין שניות שיצעקו
) ואממ כן, כדאי שתראי את עונה ראשונה

Benjamin Turner

New member
לפחות בזמני, ברגע שקיבלתי את הזימון

זה כבר אמר שהסתכלו על הציונים שלי ובחרו אותי לפיהם (ואז הגיעו תלי תלים של מיונים
, עוד תיווכחי בעצמך). אגב, אני למדתי כימיה וביולוגיה ולמיטב זכרוני דווקא הכימיה התקבלה באהדה רבה יותר. חוץ מזה, אם וכאשר תגיעי לרפואה, תשמחי מאוד שלמדת כימיה
(ותצטערי מאוד שלא למדת פיזיקה, אבל מילא)

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

כן, עכשיו הם רוצים שאני אמלא איזה שאלון באינטרנט כדי להמשיך את המיונים... הם לא מבקשים כימיה. הכימיה בוכה ומקופחת
אם וכאשר...

Hieros Gamos

New member
אז למרות שאנשי האמי *דפוקים* שכלית

לקריטיקס באמריקה יש קצת יותר שכל בקודקוד. יו זכה אתמול בפעם השנייה ברציפות בפרס השחקן בסידרת דרמה בTCA (שזה בעצם TV Critics Awards). אני מקווה שיהיה איפשהו וידאו של זה באינטרנט, בינתיים, הנה חלקים מהנאום שלו. מדהים כרגיל. הוא גאון ולא איכפת לי מה אנשים מהבלו ריבון פאנל אומרים
Laurie: ''I never believed for one moment that my respect and admiration for television critics could grow ever greater. It has. This is partly because I'm not from these parts. I am from England, as you can probably tell, from the fact that I've just told you. ... The relationship between artist and critic (in England) is very different. Over there, the artist is, if you like, the mouse. And the critic is the vicious sociopath who shatters dreams. It strikes me as a very different setup here and for that, I and everyone else on the show ''House'' is extremely grateful.... ''As for this award, a couple of weeks ago I had the good fortune to attend the U.S. Grand Prix in Indianapolis, won, as usual, by Michael Schumacher ... He has been world racing champion, Formula One, for the last seven years. But even his most ardent admirers would have to admit that it's got something to do with the fact that he has the fastest car. Elizabeth Taylor could probably get a podium place. ... People compete with unequal equipment. If, for example, it's a running race and Michael Schumacher began the race with running spikes and the man next to him had lace-up Oxfords, and the man next to him was running in stilettos and the man on the outside lane was wearing a pair of West Highland Terriers. ... But so it is with the business of acting. ... I feel very much in the position of the man who has got a very, very fast car. ... I am, every day that I go to work, deeply sensible of the honor I have to sit at the wheel and drive this wonderful character called House.''
אני בעד לנסוע לLA ולחבק אותו חזק חזק
או סתם לנסוע לLA, זה גם מתקבל

Benjamin Turner

New member
אהם, אני בעד לנסוע לLA ולעשות לו

כמה דברים אחרים
איזה חמוד, וזה גם יוצא לו כל כך כן... נראה שהוא באמת לא חושב שהוא ה-"big banana"
I am from England, as you can probably tell, from the fact that I've just told you
But even his most ardent admirers would have to admit that it's got something to do with the fact that he has the fastest car
(LOL, שומאכר בטח לא יתלהב מהשורה הזו) If, for example, it's a running race and Michael Schumacher began the race with running spikes and the man next to him had lace-up Oxfords, and the man next to him was running in stilettos and the man on the outside lane was wearing a pair of West Highland Terriers...
אכן גאון! אם תמצאי את השידור, חסר לך שאת לא מעלה אותו

Hieros Gamos

New member
אני קטינה. והוא נשוי../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

לפי מה שאנשים שהיו בהקלטות של inside the actors studio או איך שקוראים לדבר הזה עם הבחור המוזר (ג'יימס ליפטון) הוא ממש ממש לא, וגם לפי זה שהוא בטוח שהוא כישלון ומתיישב באמצע הסט ומתעצבן על עצמו (שזה מצחיק לכשעצמו
). זה פשוט מראה שכל מה שרואים בראיונות הוא נכון, הוא ממש לא נראה לי שחצן כזה. הוא כזה מצויין
אני אתן לינק

Benjamin Turner

New member
כן, אבל אני לא קטינה, ולא אכפת לי

אם לא אכפת לו
מענין באמת איך הוא מסתדר. מצלם 15-16 שעות ביום במשך חצי שנה, כמעט ואין לו הזדמנויות לנסוע לאנגליה (לפי מה שהוא מספר), הום...
(טוב, חשפתי את מצבי הקשה מספיק ליום אחד
)

Hieros Gamos

New member
תמונות מהTCA!!

כמה מילים- תודה לאל שהם חזרו לצלם את האוס, הוא הפחיד אותו בBAFTA
כל כך הרבה יותר יפה לו עם הזקן!!
אה כן, גנבתי את זה מהLJ שגנבו את זה...מאיפשו

Benjamin Turner

New member
גררר, כאן הוא נראה כל כך אבל כל כך

כל כך טוב! מה שכן, יש לו תמונות מוצלחות גם בלי זקן. אלה העיניים... (עיניים כחולות-כחולות באדם בלתי בלונדיני בעליל...מממ) רק, אהם, מה זה BAFTA ו-LJ?

Hieros Gamos

New member
כן../images/Emo99.gif

אממ יש לו, אבל הוא ממש מפחיד אותי בחלק מהן
BAFTA זה טקס הפרסים הכי מוערך בבריטניה (בערך
). LJ זה live journal (www.livejournal.com) שזה בעיקרון כמו ישראבלוג כזה כי זה מערכת בלוגים אבל יש בזה גם קומיונטיז שמתפקדות על תקן בלוגים בכל תחום אפשרי בערך

למעלה