היום ב-
אנשים

../images/Emo44.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo62.gif

גולן ג'ורנו, עובד סוציאלי ומדריך מקצועי בעמותת עלם הפועלת למען בני נוער, יגיע היום בשעה 17:00 לאירוח Live ב-BlogTV בפורום למען ילדי הצפון והדרום. שרשרו לו כבר עכשיו את שאלותיכם בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1601&msgid=82337266 לבלוגTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
פורום פ"ת יזם חלוקת חבילות לחיילים הלוחמים, והערב החבילות נאספות. הזדמנות אחרונה לתרום ולסייע! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1267&msgid=82216297
רוצים לקבל את הסינגל: "כשאתה כאן" של נינט? בואו לעצב לוגו לפורום נינט טייב ואולי תזכו בסינגל הבכורה שלה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=47811

Hieros Gamos

New member
אולי תשמחו לדעת ש-

למרות שגנבו ליו מועמדות לאמי (גרר זונות
) הוא עדיין הסכים להגיש פרס. האמי ישודר ב27.8 (הוקדם בגלל שNBC שמשדרים אותו הוסיפו שידור פוטבול או משהו לימי ראשון שלהם) ויוגש ע"י קונאן אובריין (
הוא מלך) שאמר שהוא הולך להכניס לתוך המונולוג פתיחה שלו משהו על העובדה שתהליך ההחלטה על המומעמדויות היה מאוד שנוי במחלוקת וציין את האוס, אבודים, 24 והמשרד (הגירסה האמריקקית אני מניחה..היה אתמול מרתון של הגירסה הבריטית בBBC פריים
) כתוכניות האהובות עליו. שיצעק עליהם! שירביץ להם! שיגרום להם לתת ליו פרס בכל זאת!!
עד כאן..

Benjamin Turner

New member
אני לא מבינה...

מי לעזאזל מועמד, אם יו לא קיבל מועמדות?! אלוהים? אשתו? הבן של השכנים? להאוס יש את הקטעים המעצבנים שלה (שאפשר לסכם את כולם בחוסר אמינות "קליל"), אבל הרי אין עוררין על איכויות המשחק של יו. הבנאדם פשוט שחקן ענק, קומיקאי בחסד, שלא לדבר על כשרוני בטירוף בכל כך הרבה תחומים (וסקסי לאללה ובעל "dreamy eyes" ומבטא בריטי, אבל נניח שבזה לא נאשים אותם שהם לא התחשבו
). לא מבינה את זה... אפילו רק בשביל לראות את הקטע החדש במוחו הקודח ימציא לקבלת הפרס, הייתי נותנת לו אמי (מהקטע בגלובוס הזהב אני צוחקת גם כעת, אחרי כ-20-30 צפיות).

Hieros Gamos

New member
הממ *מנסה להיזכר מי מועמד*

אני חושבת שקיפר סאת'רלנד (בהתחשב בעובדה של24 יש 12 מועמדויות כנראה שקיפר מועמד), אני חושבת שמקדרימי-פטריק דמפסי *מנסה לחשוב על עוד סדרות*, לא בטוחה אבל יכול להיות שמת'יו פוקס, זה נראה לי הגיוני אוף עזבי *הולכת לבדוק* אוקיי, קיפר סאת'רלנד קיבל, פטריק דמפסי לא... הרשימה היא- סאת'רלנד-24 פיטר קראוס- six feet under מרטין שין- הבית הלבן (מועמדות אחרונה...נגמרה הסידרה) דני לירי- rescue me (נכון איך שכחתי אותו! הוא דיבר על יו בלטרמן בקשר למועמדות. הוא מעריץ אותו זה די מצחיק) כריסטופר מלוני- Law and Order-SVU עזבי את האוס מבחינת חוסר אמינות וכאלה (הוא גאון מידי בשביל שזה יהיה ממש אמין!), הוא דמות קשה למשחק ויו משחק אותו בצורה מדהימה. הוא פשוט מצליח להעביר כל כך הרבה דרך הדמות שזה משהו מטורף. סתם לדוגמה, בדיסטרקשנס 2X12 בסצינה עם הזו*ה הוא לא אומר כמעט כלום אבל עובר שם כל כך הרבה תיעוב עצמי שזה משהו לא יאומן. הוא שחקן ענק והאנשים שהחליטו על המועמדויות מפגרים. גם ג'יימס גנדולפיני קופח בצורה די רצינית שלא נתנו לו מועמדות. תכלס, ה"נאום" שלו בGG היה אחד הדברים היותר טובים אי פעם. זה היה ממש ממש כשרק התחלתי לראות האוס ופשוט התאהבתי בו! הוא כל כך גאון!! גם הפרס שהוא הגיש עם זאק בראף באמי של שנה שעברה מצחיק אבל לא כל כך. אני באופן כללי צוחקת מכל ראיון או כל דבר אחר שכולל אותו. הוא ענק. הקטע הכי מצחיק בכל הבלו ריבון פאנל הזה (השיטת בחירה) הוא שזה נעשה כדי שיתנו ללורן גראהם (בנות גילמור) מועמדות כי מתעלמים ממנה שנה אחרי שנה והיא בכל זאת לא קיבלה מועמדות

Benjamin Turner

New member
זה לא רק הקטע של הגאונות, כי האוס

דווקא טועה לא מעט (לפני שהוא מגיע לאבחנה הנכונה), זה יותר ענין של חוסר הפרדה בהתמחויות: האוס והדאקלינגז הם כולם פנימאים (כל אחד בתחומו), דגולים כמובן, כירורגים, רדיולוגים, פתולוגים... אין הבחנה. הם עושים הכל. יש גם בעיה עם הקליניק, שתורמת הרבה יותר מדי פעמים לאבחנה מכדי שזה יהיה הגיוני. אבל שטויות, בקטנה, זו טלויזיה כך שאין מה לעשות. אגב, מה ההתמחות של צ'ייס? יו אכן מדהים, אין ויכוח. מילא, לא שיש מה להשוות ביניהם, אבל אם גם לורן גראהם לא קיבלה מועמדות, זה רק מוכיח מה הפרס הזה שווה
. נפלו על כל הראש, בחיי. לגבי ההגשה עם זאק בראף, זה לא היה קטע מצחיק במיוחד, אבל זה גם לא ממש היה קטע של יו (כלומר, הפאנץ' היה של זאק, אם זכרוני אינו מטעני, והוא זה שדפק אותו). בראיונות הוא פשוט קורע! אמנם אחרי שרואים כמה מהם רואים שהוא קצת חוזר על חלק מהסיפורים, אבל אין, הוא פשוט עושה סטנד אפ מצחיק בטירוף מכל חומר שהמראיינים נותנים לו

Hieros Gamos

New member
אבל בסוף הוא תמיד צודק. חבר שלי

התעצבן כי לא מתים להם מטופלים
ההתמחות של צ'ייס זה אממ, לא יודעת איך קוראים לזה אבל הוא מומחה בטיפול במטופלים שנמצאים במצבי טראומה זה אינווסטיסט או משהו בסיגנון, אני אמצא את זה אחרי זה המחשב שלי לא כל כך מתפקד כרגע. יס, אינדיד. 'פגרים
לא היה ענק אבל זה היה ממש חמוד ואז מה אם הוא חוזר על הסיפורים? אותי אישית הם מצחיקים כל פעם מחדש

Benjamin Turner

New member
טוב, האמת שאני לא כל כך בעמדה לקבוע

אם אף פעם לא מתים להם מטופלים
לא הבנתי, צ'ייס מומחה לרפואת חירום? אם וכאשר תמצאי, אשמח אם תעדכני אותי. הבנתי שקמרון אימונולוגית ופורמן נוירולוג, אבל משום מה על צ'ייס לא מצאתי כלום בנדון.

Hieros Gamos

New member
טוב מצאתי אתזה אבל לא את השם

המדוייק. הוא מתמחה במה שנקרא intensive care, בגלל זה הוא לרוב עושה את כל הצינרורים ושיט

Benjamin Turner

New member
מומחה בטיפול נמרץ, אוקיי, הגיוני.

בגלל זה הוא אף פעם לא תורם ידע ספציפי לתחום התמחות כלשהו בישיבות שלהם (בניגוד לקמרון ולפורמן). תודה רבה

ToryMaster

New member
רפואת חירום, בכל זאת

מישהו אמר קרי וויבר ולא קיבל?
. באמת תהיתי למה הוא תמיד מבצע את ההליכים הניתוחיים. קיבלתי תשובה

Benjamin Turner

New member
רפואת חירום זו חיה אחרת

ואכן קארי ויבר ורוב חבריה לחדר המיון הם מומחים/מתמחים ברפואת חירום, אבל אין קשר לטיפול נמרץ-זו התמחות נפרדת. לפחות ככל הידוע לי :-!

shame on you

New member
זה מה שטיפשי בסדרה הגאונה הזו!

איך זה שפשוט נבר אבר לא מתים אנשים? אין מתח בסדרה! למשל, היום ראיתי את הפרק האחרון (ביום שבת לא יצא לי). זה היה נראה כאילו הילדה ממש הולכת למות, אבל אז חשבתי לעצמי: אל תהיי במתח, בסוף תמיד מצליחים להציל את החולה. זה הורס את כל המתח שידוע מראש שהסוף יהיה טוב!

Hieros Gamos

New member
מתה להם האישה ב1X18!

אבל התינוק שלה ניצל ואממ בthe mistake גם מתה האישה ההיא אבל אני מניחה שזה לא נחשב כי הדיפרנשייל שלה לא היה העיקרון של הפרק. טוב זהו ממה ששודר. אבל נניח לריקו (נו, מה שמו, הבחור שעבד אצל קאדי) נאלצו לכרות את היד... אבל כן, בתכלס אנחנו יודעים שב90% מהזמן החולים ינצלו כי האוס חייב לצאת הגאון.

Benjamin Turner

New member
הכל ענין של גישה

אני בכלל לא במתח של "will they won't they save the POTW". מענין אותי התהליך המחשבתי, הדרך, אם תרצי, ופחות התוצאה הסופית. צריך לקבל מראש את העובדה שההצלחה הכמעט תמידית היא חלק אינהרנטי של הסדרה, ושל הדמות הראשית (אם הוא לא היה מצליח כמעט תמיד, הוא לא היה האוס-הרי הגאונות היא חלק ניכר מהמהות שלו). מעבר לכך מרתקות בעיני הדמויות עצמן (בעיקר האוס, אבל לא רק), האופי המיוחד לכל אחת מהן וההתפתחות שלהן עם התקדמות הסדרה (כאן קצת בעייתי לי בתור צופה חדשה, אבל אני משתדלת להתעדכן
).

Hieros Gamos

New member
תכלס את צודקת, העניין בסידרה הוא

לא אם הם יצילו את החולה אלא איך אבל, את יודעת, זה מוסיף לעניין אם מפשלים מדי פעם כי גם לזה יש השפעות גדולות על הדמויות, השפעות שעוד לא ממש יצא לנו לראות (רק עם צ'ייס אבל הוא מטומטם זה הכל באשמתו). אבל זה באמת לא החלק הקריטי בסידרה. אם הסידרה הייתה כמו שהיא הייתה אמורה להיות במקור שלה אז זה כן היה משנה אבל מאחר, שלמזלנו, לא יצא ככה, אז זה לא ממש האישיו (חה חה
השתמשתי במילה הזו
)

Benjamin Turner

New member
כמו שהיא היתה אמורה להיות במקור?

פרטי, הסבירי, נמקי והדגימי נא. לגבי השפעות, צ'מעי, רופאים יודעים שהם הולכים לטעות להרוג מטופלים לא פעם ולא פעמיים במהלך הקריירה שלהם. זה משהו שמוחדר להם די מוקדם בהכשרה (hell, זה משהו שהוחדר כבר אפילו למחזור שלי, ועוד לא ראינו בית חולים מבפנים). כמו שאני רואה את זה, כשלונות אמורים להשפיע לטווח ארוך רק על האוס (כלומר, לפגוע בהערכה העצמית הגבוהה שלו, שעושה אותו מה שהוא). הערת אגב: נא לזכור שהאמור לעיל נכתב מבלי לצפות ולו בפרק אחד של התמודדות עם כשלון בסדרה. בהחלט יתכן שהיוצרים של האוס מתמודדים עם הענין אחרת.

Hieros Gamos

New member
קודם ההשפעות-

*אני רוצה להגיד שאני מעריצה אותך אבל זה בלי קשר
* אממ אני חושבת גם שהאוס יקח מוות של חולה קשה כי הוא לא רגיל לזה אבל בלי קשר, הוא מאוד חשוף לתביעות בגלל השימוש שלו בסמים (חוקיים, אבל סמים!
). נכון, הוא גאון והוא עושה את העבודה שלו וזה מקרים שאף אחד אחר לא מצליח לפתור אבל נניח בפרק עם הhe/she (פרק 13-need to know) אם הם לא היו מוכיחים שמה שהלך עם הרפיד דיטוקס זה לא מה שגרם לה לבעיות והיא הייתה נשארת ככה והטוויטצ'ים והכל הוא מאוד מאוד חשוף לתביעות וזה לא בעיה להגיד שהוא היה מסטול כשהוא נתן הוראה זו או אחרת (הפרק הזה הוא לא דוגמה טובה. יש לי דוגמה אחרת אבל זה ספוילר). בפרק הרביעי של הסידרה רואים כמה לקמרון קשה להתמודד עם מוות אבל זה מסיבה ברורה יחסית ובכל זאת מראים גם שלהאוס קשה עם ההחלטה אבל הם לא נכנסים לזה יותר מדי וזה משהו שלדעתי הם כן יכולים להפיק ממנו יותר. אניווי לגבי הסידרה- במקור שלה היא הייתה אמורה להיות סידרה א-לה CSI וכאלה רק של רפואה. היא הייתה אמורה להיות פרוסידורלית לחלוטין בלי דמות ראשית שמתמקדים בה. מן האוס בלי האוס, שעוסק בחבורה של רופאים מומחים שיושבים ביחד ומנסים לפתור תעלומה רפואית בלי להתעסק בכלל בדמויות עצמן. בסוף דייויד שור (תודה לאל) החליט להכניס דמות ראשית ולהפוך את הסידרה למה שהיא. הדבר המצחיק הוא שבאותה שנה יצאה בערוץ אחר בארה"ב תוכנית שהייתה פחות או יותר מה שהאוס הייתה אמורה להיות בהתחלה שלה. התוכנית הזאת נכשלה בגדול. אם האוס הייתה נשארת ככה אז השאלה של חיים או מוות הייתה חלק הרבה יותר גדול מהתוכנית ממה שהיא תופסת כיום.

Benjamin Turner

New member
*אותי*?! ../images/Emo12.gif

קצת קשה לי להגיב על ענין הויקודין, כי אני יודעת שהיו על זה פרקים ונצבר בנושא "ידע האוסי" שאני לא חשופה אליו. בעיקרון, עצם זה שרופא *שסובל מכאב כרוני* (בניגוד לאופן שבו יו צרך ויקודין, נניח
) לוקח משכך כאבים לא פסול בעיני ואני לא בטוחה שזה באמת נחשב לפקטור משמעותי בתביעת רשלנות רפואית (כי קאדי הרי לחוצה כמו טמפון בנושא הזה, והיא בכל זאת מאפשרת הרבה פעמים להאוס יד *יחסית* חופשית). בענין הגמילה המהירה, היו טיעונים בעד ונגד. האב יכול היה לתבוע באותה מידה אם האוס לא היה מעביר אותה את הגמילה המהירה והיה מסתבר שיש לה טרשת נפוצה מוסווית (ובלתי מטופלת עקב כך). בכלל, רופאים חשופים לתביעות רשלנות כמעט על כל פעולה שלהם, על אחת כמה וכמה בארה"ב הברית. אשמח לקרוא דוגמאות אחרות-אין לי בעיה עם ספוילרים
לגבי ההאוס בלי האוס, לא ידעתי, וטוב שכך
(חיים נטולי יו
)

Hieros Gamos

New member
כן!!! את חכמה!

*הצבא מבקש להוכיח לי שאני לא לחלוטין טיפשה חח זה מוזר* תראי, ברור שהוא סובל מהכאב והראו את זה טוב בדיטוקס (פרק 1X11 שאני ממש ממליצה שתראי) אבל הוא מגדיל את הכמות שהוא לוקח כל הזמן וזה נראה לי די פותח אותו לתביעות רשלנות יותר מאשר הרבה אחרים, רק נראה לי. אממ הדוגמה שיש לי
2X17- all in בפרק הוא לוקח לקאדי מטופל בלי ידיעתה כי הוא בטוח שיש לו את אותה מחלה שהייתה לחולה שלו לפני 12 שנה, מחלה שהוא לא הצליח לאבחן וגרמה למוות של החולה ומאז הוא אובססיבי בעניין הפיתרון של זה (צ'ייס אומר שכמו שאנשים רואים את ישו בדיינישים וכאלה, האוס רואה את המטופלת באנשים
) והוא עושה לו ביופסיית לב, מה שגורם לילד בסופו של דבר להיות בלי חמצן במשך 8 דקות. עכשיו אם הוא מתעורר עם נזק מוחי, זה בקלות תביעות למרות שההורים חתמו על אישור לבדיקה. יכולים להגיד שהוא שתה דברים בדברי שהם היו בו ושילב עם זה את הוויקודין שהוא לקח מולם. לומשנה זה העיקרון... אכן טוב שכך. גאד בלי יו. מה היה לוקח לי את כל המקום על המחשב?! *יש לי 2 ג'יגה ראיונות שלו וכיו"ב, 4 ג'יגה 3 עונות של ABOF&L, אממ 2 ג'יגה עונה של jeeves and wooser, ארבע עשרה ג'יגה 2 עונות של האוס ועוד איזה 200 מגה אקסטרה של הדיוידי של עונה ראשונה
:_D*

למעלה