הבויז ב

חחח אני מתחילה לחשוד ברועייי

חחח מה זההה תני לי???עלק בנדוד שלו אה??? חחחחח סתאםםםם כפרעלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךך איך אפשר לחשוד[=

lihi50

New member
חחח אור טוב שלא ראית../images/Emo42.gif

את היית בוכה כמוניייי

תגידי תודה שלא!

אתן לא מבינות איך בכיתי בגלל זהה אוףףף למרות שאני שמחה בישבילןן זה כואב לי לראות אחריםם איתם אווףףף מתי אני יפגוש אותםם?! אראראראררר

חח ניראה לי אני היחידה שלא יושנת

בנותתתתתתתתתתת?! ובניםם... אנייייייייייייייייייייי מטורפתתתתתתתתתתתתתתתתת עליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מה לא ברור אה?! לא שאני יבין יש לכם בעיות עם זה?! איףף..אני אוהבת ת'פורום ות'אנשים שפהה.. בעיות!? כנסו אליי' לאיסי 310491175 וננסה לפתור אותן... חחח סתם סתם...שכל אלד ירשום פה תאיי'סי שלו והמסן והאימיי'ל אם הוא רוצה.. אין לי מסן ואימיי'ל אני נכנסת פעם בשנה אז לא צריך
עכשיו אתם..יותר נכון שתתעוררו כי רק אני ערה אע?! טוב אז לילה טוב חלובות פ[ג]זזזזזזזז.. אוהבת המוןןןןןןןןןן...תמי סנדלרררררררר... אתם יודעחם מה חשבתי?! לעשות לכם פעם בשבוע סיפורי נולית..טחח.. נחשוב שוב..נגיע למסקנות?! מ-ח-רר..
המאומצים שלי ולא להעתיקק ©©©©©©©©
רק שלי©©©©©©©©©©©, כן כן..עכשיו רק 2 וחצי בלילה מה נרדמתםםם?!?@?!? "תתנו לו עוד צ'אנס הוא שר מהלבבבבבבבבבבב הוא רוצה לאמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מהלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב הוא רוצה לאמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מהלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב" חח סתם היה בא לי לכתוב לכם את זה.. אה אתם בעד סיפורי נולית?! כן?! אז תגיבו "
"

ראיתם מקזה החפירות של הלילה?!

והלילה עוד צעירר..חחח סתם סתם..עכשיו גם אני פורשת היי'תי עם חברות וידידים חח איזה קטעים איתם אני הרוגה אז אני יספר לכם כבר מחר..או מחרתיי'ם.. אה ובסוף החודש יש לי טיול שנתי אז אפ תתאפקו קצת אני יעלה תמונות אם יהיה לי חשק..חח
חלומות נוללללללללל..(לי) [רק לי
) ולכם?! חלומותתתתתתתתתת 'רנוש/אוש/ביחוש/דמדם..
נולית סנדלרר

מקזה=מ'זה..[בגלל העיי'פות בקושי ני

רואה מה ני מקלידה..]
לילהה טובבבבבבבבבבבבבב...

למעלה