ניטחןן????קוריןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!
ע ערני החיימשלי New member 7/5/06 #64 חחח בזה אין רעעע אל תשכחי שאנחנו דו חח וחוץ מזה אין כמו הומואיםםם
ט טלוW יוסף New member 7/5/06 #69 נונה אישתי יפה שליייי געגעתיייייייי לאב יו לאב יוווווווווווווווווו איפה הלכת ליי???יש לי כל כך הרבה דברים לספר לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
נונה אישתי יפה שליייי געגעתיייייייי לאב יו לאב יוווווווווווווווווו איפה הלכת ליי???יש לי כל כך הרבה דברים לספר לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
ט טלוW יוסף New member 7/5/06 #71 יחס??? חחח קוריןן עכשיו נגיד לה ש.. שפלוצייי הרבה יותר חמוד יפה מדהיםם חתיךך מגרגורי שללההה סליחהה אלכסססס חחחחחחחחחחחח נרד עלייההההההההההה חחחחחחחחחח
יחס??? חחח קוריןן עכשיו נגיד לה ש.. שפלוצייי הרבה יותר חמוד יפה מדהיםם חתיךך מגרגורי שללההה סליחהה אלכסססס חחחחחחחחחחחח נרד עלייההההההההההה חחחחחחחחחח
א אדם יוסף החיים שלי New member 7/5/06 #75 אהה אתן מתכננות עליי אההההההה תתעזבוו את מקסס בשקטטט את רוצה שאני אבכה?? לא שאניי אביןן את רוצה שאני אבכההההה???? אני כבר יודעת תתשובה
אהה אתן מתכננות עליי אההההההה תתעזבוו את מקסס בשקטטט את רוצה שאני אבכה?? לא שאניי אביןן את רוצה שאני אבכההההה???? אני כבר יודעת תתשובה
א אדם יוסף החיים שלי New member 7/5/06 #72 נוןן יפתיייייייייייייייייייייייי אמאא איזה שיאא המחשב שלי דולק כבר 20 דקות שלא יתכבה שלא יתכבהההההההה אוחחחח מטומטםם יפה שלי התגעגעתיי מלאאאאאאאאאאאאאאאאא
נוןן יפתיייייייייייייייייייייייי אמאא איזה שיאא המחשב שלי דולק כבר 20 דקות שלא יתכבה שלא יתכבהההההההה אוחחחח מטומטםם יפה שלי התגעגעתיי מלאאאאאאאאאאאאאאאאא
א אדם יוסף החיים שלי New member 7/5/06 #76 טב אני אנסהההה אם עודד 5 דקותת אני לא מחוברתתת סימן שהמעפןן החליט לעבור ל"מצב שינה"
L litalg06 New member 7/5/06 #52 אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שמחההההההההההההה מקוווווווווווווווםםםםםםםםםםם 1 ומכובדדדדדדדדדד כככככככללללללללללללל הכבודדדדדדדדדד לנוווווווווווווווווווווווווווווו
אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע שמחההההההההההההה מקוווווווווווווווםםםםםםםםםםם 1 ומכובדדדדדדדדדד כככככככללללללללללללל הכבודדדדדדדדדד לנוווווווווווווווווווווווווווווו