OFF

AlanisJunkie

New member
../images/Emo43.gif OFF ../images/Emo43.gif

שרשרו לכאן כל מה שלא קשור וסתם בא לכם לשתף... המלצות לדיסקים חדשים, הערות, שיפורים, מה שבא לכם

ייעעלל11

New member
תודה

רווית, תודה על מה ששלחת לי בקשר לדירקט. הופעה מצויינת,ביצועים מקסימים , איזה מלכה.

אני רק חייב להגיד ש....

לפיונה אפל הענקית הולך לצאת דיסק חדש מי זה 5-4 שנים!!!!! לאלא שעוד לא מכירים את פיונה אין לכם מושג מה אתם מפסידים היא פשוט זמרת מעולה איכותית וכנה בצורה מדהימה!!!! אז אם עוד לא שמעתם שירים שלה אני ממליץ (מאוד) לקנות את שני הדיסקים הראשונים שלה אם בא לכם לקרוא עוד קצת על האלבום שהולך לצאת כנסו לפה

נריה פי

New member
נצל"ש

רוית, אם לא קשה לך את יכולה להסביר לי גם? פשוט, אין לי מושג איך מורידים את התוכנה הזאת וכל השאר... בלופ

j u n k

New member
נכווווווון!

פיונה אפל זמרת מ-ד-ה-י-מ-ה להפליא, כנה להפליא, ובאמת שיש לה את הכל. 2 האלבומים הראשונים שלה פשוט שווים כל אגורה, ושווה באמת שווה להקשיב אבל להקשיב באמת.

היי...

לא המחשב שלי עוד לא תוקן...אני אצל חבר... בכל מקרה ביום שחזרתי מהמפגש פורום 2, נשארו לי עוד 100 שקל... אז קניתי בוטלג של אלאניס שלא היה לי - YOU CAN'T KISS IT ואת האלבום הראשון של טרייסי צ'פמן... קניתי אותו בעיקר ששמעתי שהיא זמרת טובה ושמעתי פעם את יוסי אומר שהיא טובה אז ניסתי והיא זמרת מצוינת והדיסק הראשון שלה סוף הדרך!!!!!!!!!!! אלבום קצר- 36 דקות אבל כל שיר שמה מצוין!!! יש את המוכרים שהם - talkin' bout revoltion, fast car, baby can i hold you ואת אלה שלא... בכל מקרה יש גם את השיר - behind the wall, דקה וחצי בלי מנגינה שכל כך מזכיר לי את YOUR HOUSE... ויש גם את WHY עם מילים מצמררות!!! אלבום חובה!!!! אני הכי אהבתי את ACROSS THE LINE שיר ממש מצוין. אבל, דוגרי, אם כמה שטרייסי טובה היא לא טובה כומ אלאניס והאלבום המצוין שלה לא משתווה לשום אלבום של אלאניס..!!!! אחרי ששמעתי אותו כמה פעמים, שמתי את SFIJ ואמרתי לעצמי - "בוא'נה, מאיפה היא (אלאניס..) יש לה את הכוח להביא דבר כזה??!?!?!?!" כוח נפשי...כן? יאללה....קנייה נעימה.

AlanisJunkie

New member
לאלאניס ולטרייסי יש דברים אחרים...

להגיד. האלבום שקנית הוא האלבום הכי מדהים של טרייסי. אלבום מצויין שבאמת כל שיר בו מעולה. אי אפשר להשוות...זה לא הולך כל ההשוואות האלה. כל זמרת מיוחדת באופן שלה.

the hell man

New member
למישהו כאן יש את...................

הפלייבקים של אלאניס................. ולא הMIDI בMP3 מישהו? תודה מראש

the hell man

New member
מעריץ חדש של אלאניס../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

כרגע אני שומע את BABA שייייייר מקסיייייייים חייב להגיד שSFIJ הוא האלבום הכי טוב שלה אוהב את השירים: UNSENT SO PURE UR THANK U JOINING YOU I WAS HOPING למרות שבאנפלגד הוא היה יותר יפה

יוווו הדיסק הזהה של טרייסי מחזיר

אותי לחופש הגדול של שנה שעברה, הייתי תמיד שומע את השיר הזה בעבודה שעבדתי אז!!!! אחלה דיסק~!~

Rוית

New member
אמיל../images/Emo70.gif

איפה קנית את הבוטלג הזה??? ג'אנק?

../images/Emo15.gifפיונה אפל

פיונה אפל מדהימה!!!! לצערי הרב 'גיליתי' אותה רק השנה,ולכן אני מכירה ממש טוב רק את "...WHEN THE PAWN" (ידעתם שהדיסק הזה נמצא בשיאי גינס-הדיסק בעל השם הארוך ביותר...),ואני פשוט מתה עליו!!! הייתה לי תקופה שהקשבתי רק לו כל הזמן-והאמת היא שהרגשתי שאני כאילו קצת 'בוגדת' באלאניס...אבל זה רק אני והמחשבות המטומטמות שלי... איך קוראים בכלל לדיסק הקודם שלה??? הוא באותו הסיגנון??? לפני כמה חודשים לא הצלחתי להרדם,אז זיפזפתי להנאתי בטלוויזיה. בשלב מסויים פשוט לא היה כלום לראות-ממש חיפשתי בכוח (ואני,בכל הנוגע לטלוויזיה,הסטנדרטים שלי לא גבוהים במיוחד,בלשון המעטה...),אבל פשוט לא מצאתי כלום לראות!!! בסוף,בלית ברירה, ראיתי איזה סרט דפוק בהולמרק (זה היה חלק 2 ולא הבנתי כלום). כשהקטסטרופה ההיא נגמרה המשכתי לזפזפ ופתאום הגעתי ל YES+ וראיתי לשנייה את הפנים של פיונה על המסך!!! כל כך התרגשתי,אבל אז גיליתי שזו הייתה השנייה האחרונה של SNL-מיותר לציין שהתעצבנתי על עצמי כהוגן!!!!! (לו רק הייתי טורחת לבדוק יותר טוב מה משדרים בערוצים אחרים במקביל ל'סרט-המשעמם-ביותר-שראיתי-בימי-חיי' בהולמרק,כל זה לא היה קורה...). אחרי כמה ימים ניזכרתי לבכיין על כך לחברה שלי-והיא אמרה"אהה,כן-ראיתי את זה..." חרררררררררר.... אחרי שהיא צחקה עלי היא אמרה לי שנדמה לה שהיא שרה את LIMP -מישהו ראה את זה וזוכר???

מייקל21

New member
אני בהלם!!!!

זה שרשור OFF אז... חברה משינה מתאחדים (אולי זה לא מעניין רבים ממכם אבל זהו יום חג לרוק הישראלי!!!) חייבים לקרוא את זה

j u n k

New member
זה בכלל לא בטוח..

זו שמועה. דוגרי מגניב אם זה נכון (נראה לי שהם גילו שקצת קשה פה ברוק הישראלי, וכדאי לחזור לטוב ולנושן) אך בהרבה מקרים כמו הזה הנ"ל הקסם באמת חולף\דועך וחבל אם זה יקרה גם במקרה זה. משינה להקה שתיזכר רק לטובה, ולא כדאי להרוס כזאת היסטוריה.

מסכים איתך!

באמת חבל להרוס את השם הטוב שהם יצרו להם! ובקשר לדיסק הראשון של פיונה (מישהו שאל אליו לא?) אז קוראים לו TIDAL והוא מזכיר את השני שלה רק הוא יותר שקט וסולידי!

j u n k

New member
שינייד אוקונור פורשת../images/Emo70.gif

אני אישית חושבת שזה עצוב, זמרת מעולה חזקה, שרה מהלב, כותבת מהלב, מוזיקה חודרת. לכל אוהבי שינייד (על כל חסרונותיה) היא תחסר, לי היא תחסר מעט. (אבל תמיד יש את המוזיקה שהיא כבר עשתה וזה ישאר לעד) כתבה: " בהודעה בפורום של אתר האינטרנט שלה, הצהירה שינד אוקונור: "החל מיולי 2003, אפרוש מעסקי המוסיקה כדי לעסוק במקצוע אחר." דובר של חברת התקליטים בו חתומה שינד בארה"ב מסר כי ההודעה אמיתית. הודעה זו מגיעה לאחר שהזמרת ביטלה לאחרונה השתתפות בסיבוב בהופעות האירופאי של מאסיב אטאק בשל תשישות. לאחרונה מושמע קולה של שינד ברדיו באינטנסיביות בשל שיתופי פעולה עם אמנים שונים: בשיר 1000 Mirrors עם Asian Dub Foundation, ב-3 שירים באלבום האחרון של מאסיב אטאק, כולל בלהיט Special Cases ובלהיט הדאנס Tears From The Moon של Conjure One. שינד גם השתתפה באלבומו האחרון של מובי, 18. לפני הפרישה, שינד תמלא כמה התחייבויות קודמות: הקלטת קטע לאלבום מחווה לדולי פרטון וקטע לאלבום של האקורדיוניסטית האירית שרון שאנון. עוד תשחרר הזמרת ביולי DVD בשם Goodnight, Thank You. You've Been a Lovely Audience, הכולל הופעה וסרט דקומנטרי. במהלך הקריירה של הזמרת השנויה במחלוקת, היא שיחררה 7 אלבומים ו-EP אחד, החל מ- The Lion & the Cobra ב-1987. אלבומה השני, I Do Not Want What I Haven't Got, זכה להצלחה עצומה ואף הגיע אל המקום הראשון במצעד המכירות האמריקאי. כששיחררה את אלבומה האירי האחרון Sean Nos Nua, שינד הצהירה כי היא מתכננת אלבום קאנטרי, אלבום גוספל, אלבום אופרה ואפילו אלבום לילדים. עכשיו, היא כותבת בהודעה שלה: "אני לא רוצה להיות 'מפורסמת' ורוצה לחיות חיים 'נורמלים'. אני מקוה שאנשים יתנו לי את הפרטיות שלי." שינד מוסיפה למעריציה: "אני מבקשת באהבה, הניחו לי ותנו לי לחיות את חיי הפרטיים. אני שמחה ששירי עזרו לכם אז עזרו גם לי לקבל את מה שטוב עבורי". ביוני 2000, הצהירה שינד כי היא לסבית ולאחר כמה שבועות חזרה בה. אולי גם הפעם, ההודעה הזו מוקדמת מדי. "

אמממממ לדעתי זה טוב שהיא פרשה

כי תכלס המוזיקה שלה כבר ממש נהיתה על הפנים וכמו שכבר אמרת נופר בהקשר של משינה עדיף שזנכור אותה לטובה~~

למעלה