פירסום הפורום .

../images/Emo210.gifאפחת לא יודעת ?! את לא יודעת מאמילה

אני שלחתי לך פעמיים את חוקיי הפורום ואת =לא= קוראת !!!! אז יש לך בעיה גדולה מאוד !

../images/Emo15.gifשיררלי ? ,

היא לא שירשה אלייך ! היא שירשה לספפיר . לא מתוך מש'ו , אבל תקראי את איך משרשרים .

../images/Emo210.gifטוב דיי חאלללס מה ניהיה מהפורום הזה !??!

רק ריבים ושטויות !!! אפילו פריקות אהבה לבנים אין פה. אהבה בין הבנות אין פה :\ איזה מציייק בקצב הזה הפורום הזה ילך קיבינימט :!!!

hen love noli

New member
צ ו ד ק ת

בנותת חלאסס דילבב צודקתת גמני תמיד מעירה..דיי לריב מה יצא מזה אוווף!??! ת ב י נ ו שהיא תפרסם איפה שהיא רוצה..שיצחקו עד מחר..

נכון דילב. כנסו

למה שלא תסבירו בצורה יפה?? ככה גם יקשיבו לכם...זה לא יפה לדבר ככה.. יש מצב שהיא לא ידעה..לא נורא קווררהה! וחוץ מ'זה מ'כפת לכם שיצחקו עליהם?! שיקפצו לנו למעלה וכשאני יגיד הם ירדו! יאללה הכול קינאה!!

חן XD

New member
../images/Emo41.gifהפוטנה שלי צודקת ב100 %

חלאס לריבבב תראו פורומים אחרים מדברים צוחקים מדברים על הנושא של הפורום וכאלה. איך דילב אמרה אפילו פריקות אהבה אין פהה לבנים !

שמעו שניה

אין טעם לדבר על זה יותר פשוט תקבעו כלילים בקשר לריבים האלה. מי שרוצה לריב שתריב באייסי או לוידעת מה. הפורום הזה הוא פורום ג-י-י-ם ב-ו-י-ז!! תכבעו כלילים....זה נראה לכם??

../images/Emo15.gifתגידו מה אתן מפגררררררררותתתת ?!?!?!?!?!

||: איממממממא איזה מעצבננננות !!! אני משקיעה בהודעה שעתיים , ואומרת לא להגיבבבבבב סתתתתם , ואתן הולכככות ותוך שתי שניות וחצצצצצי הורסססססססססססות !!! יאאאאלללה אי אפששששר להשקיע בפורום הזה !!! ||: אוווווווווווח מעצצצצצצצצצצצצצצצבנות !!!!!!!!!!!!!
אמרררתי בפירווווווש לא להגיב סתםםם ! מה את רבות לי על שטויותתתת ?!?! לכככככו תריבו בהודעת OFF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =\\

../images/Emo15.gifפ'סדדר אבל צריך לבלגן ת'הודעעה ,

עד שסופסופ היא הייתה פחות או יותר מסודרת , ולא הגיבו סתם דבברים , הרסו אותה בגלל ריב טיפשי . |: חוצמזה אז מה אם פירסמנו הרבה ? , צריך עוד ! ואפ'חד כמעט לא עזרי לי חץ מ - בת-אל צריך להגיד לה תודדה ענקקקקקית היא פירסמה בהרבה פורמים
, וגם שירלי וספיר פרסמו קצתת ... !

../images/Emo210.gifנו מה לעשות שיש פה בנות בפורום שמחפשות

רק לריייב ?! ואפילו שפירסמתן אפילו חדשה אחת לא באה ! מי שאוהבת אותם ורוצה להצטרף לפורום יודעת טוב מאוד איפה למצוא אותו תאמיני לי. לא צריך לרדוף אחרי ילדים.

למעלה