אני גם מפרסת עכשיוו ואנייי יגיד לכם!
נ נופר בוסקילה New member 26/4/07 #26 ../images/Emo20.gifאיזה טימטום !! את מפרסמת בפורומים שיצחקוו על זה , הם פריקים הם שומעים מוזיקהה שונה לגמרי . טוב לא ציפייתי שתחשבי על זה ! בכל זאת , \ :: את לא הכי חכמה שיש
../images/Emo20.gifאיזה טימטום !! את מפרסמת בפורומים שיצחקוו על זה , הם פריקים הם שומעים מוזיקהה שונה לגמרי . טוב לא ציפייתי שתחשבי על זה ! בכל זאת , \ :: את לא הכי חכמה שיש
ר רווותמיי New member 26/4/07 #27 אהמ,נכון .. |: כאילו מה,זה כמו שאיזה אחד מפורום של להקת מטאל אנערף, יזמין אתכן אליהם .. אתן תצחקו לו בפנים .. |: ככה הם. אז תמנעו את זה,אל תפרסמו שם וזהו . >>
אהמ,נכון .. |: כאילו מה,זה כמו שאיזה אחד מפורום של להקת מטאל אנערף, יזמין אתכן אליהם .. אתן תצחקו לו בפנים .. |: ככה הם. אז תמנעו את זה,אל תפרסמו שם וזהו . >>
ד דילב לוי XD New member 26/4/07 #31 ../images/Emo210.gifשירלי חמודה פה לא מקללים. מבינה?! נופר ממש לא דיברה אלייך.
ש שירלי יוסף New member 26/4/07 #39 מה אז איך זה שההודעה שלה מתחת לשלי שאני משרשרת למי שאני רוצה אז ההודעה שלי נמצאת אחרי מי שלחצתי על השם שלה ואז עשיתי הוסף תגובה מהירה נראה לי שצריך עוד פעם לקרוא איך לשרשר אפחת לא יודעת
מה אז איך זה שההודעה שלה מתחת לשלי שאני משרשרת למי שאני רוצה אז ההודעה שלי נמצאת אחרי מי שלחצתי על השם שלה ואז עשיתי הוסף תגובה מהירה נראה לי שצריך עוד פעם לקרוא איך לשרשר אפחת לא יודעת
ש שירלי יוסף New member 26/4/07 #41 אפחת כמעט לא יודעת אל תכחישי דברים .... ומישהו בכלל מכיר אותך ???????
ד דילב לוי XD New member 26/4/07 #47 ../images/Emo210.gifבואנה שירלי כנסייי מהההר. דברי יפה לבנות פה מביננה ?! את היחידה שלא יודעת לשרשר פה שמעעת ?! אז עד שלא תקראי כמו שצריך ת'חוקים של הפורום אל תגיבי בכלל !!
../images/Emo210.gifבואנה שירלי כנסייי מהההר. דברי יפה לבנות פה מביננה ?! את היחידה שלא יודעת לשרשר פה שמעעת ?! אז עד שלא תקראי כמו שצריך ת'חוקים של הפורום אל תגיבי בכלל !!
מ מיכלוש יוסף New member 26/4/07 #50 ../images/Emo15.gifמי לא מככיר את רותע שלי ?! ||: היא פה לפני שנולדתתת . =\\