פירסום הפורום .

../images/Emo43.gif פירסום הפורום . ../images/Emo43.gif

תקראו עד הסופפפ !!! ואם אתן לא קוראות , |: אז אל תגיבו להודעה ! S: אז ככה -
הכנתי חתימה כדי לפרסם את הפורום , מן הסתם - כדי שיכנסו אליו כמה שיותר אנשים ,
כי לא צריך לפרסם רק בחגים וזה ! הנה החתימה - http://img412.imageshack.us/img412/5541/1417ay8.png אם אתן רוצות תכינו גם ותעלו לשירשור הזה , וככה כל אחת תפרסם את החתימה שהיא רוצה .
כמה דברים ! 1. מי שמפרסמת את הפורום בפורמים שונים שתגיד באיזה פורמים היא פירסמה . 2. מי שמפרסמת ת'פורום שתדע לנצל"ש !! אני יסביר בהמשך איך אפשר לנצל"ש , ואם לא תבינו אז עדיף שלא תפרסמו ! 3.להגיב להודעה הזאת - רק אם הכנתם חתימה חדשה , או שפירסמתם בפורמים אחרים ! לא להגיד - "אינלי כח" \ "אני יפרסם אח"כ" \ לדבר בפורום כמו "חיימשלי , אני אוהבת אותך" וכד' ... [[: אני רוצה שהשירשור יהיה מ ס ו ד ר !!! איך מנצל"שים ? - קודם כל , מוצאים הודעה בפורום , אפשר לנצל"ש ב - שירשור
, שירשור של תפוז , שירשור ישן וכד' ... לא לנצל"ש בהודעות נעוצות \ הודעות שקשורות לאמן של הפורום או מש'ו בסגנון . P= עכשיו , [: אחרי שבחרתם את ההודעה שאתם רוצים לנצל"ש בה , אתם עושים "הוספת תגובה" , עושים | נצלש | [ בלי רווחים >>
] , או שאתם נכנסים ל - "סמיילים וסימנים לנושא" ומחפשים את האייקיון הזה >
, לוחצים עליו - וזהו . :) ואז כמובן אתם רושמים את מה שצריך לרשום ושולחים . P; * אפשר לרשום - * כותרת :
הזמנה לפורום הגיים בויז - 1417 . תוכן ההודעה : [לשים קישור של הפורום ] + חתימה . :][: אוהבת אתכככן .
[ מנהלות אם אפשר לנעוץ , כדי שלא יפרסמו ת'הודעה פעמיים וחצי ואז השירשור יאבד , וישכחו מזה . ]

../images/Emo204.gif אוקיי, סבבה.

אבל למה דווקא שמת ת'תמונה הזאת?
צריך רק של הבויז... אני יעשה גם חתימה :] ומתי שמפרסמים קודם לשים קישור ואחר כך ת'חתימה?

../images/Emo15.gifכי זאת תמונה יפפה , [[:

וכשאת מפרסמת - תשימי את הקישור בתוכן ההודעה , ואת החתימה תעלי בצד , כאילו ככה >>

../images/Emo15.gifאה יופי . [[:

יאללללה תפרסמו גם ! לא רק אני ובת - אל !! ובת - אל כל הכבוד כפררוני .
--------------------- בנות ? , לא להגיב סתםם ! אני מזככירה .

../images/Emo15.gifפירסתי לבנתיים ב -

פורום הראל סקעת , הקומנה של תום וינברגר , הקומנה של ג'וליה לוי בוקן , קומנה לאלופה 2 .

../images/Emo15.gifוגם ב - ...

פורום אבריל לאבין , פורום אגם רודברג , פורום איה כורם , פורום אמיר פיי גוטמן .

../images/Emo204.gif בנות כנסו!!!

זה ממש לא יפה שרק אני ומיכל מפרסמות ת'פורום! קשה לכם להגיב? ואל תגידו שלא ראיתם ת'הודעה!

חן XD

New member
../images/Emo41.gif אני גם רוצהההה

אין לי תמונה יפה של כולם ביחדדד אז למי שיש תמונה חדשה ! ויפה של הבנים כולם ביחד שתשלח לי באיייסיקיו 293000342 ואני יפרסם !

../images/Emo204.gif כנסי מאמי

נכון בהודעה של מיכל [ ההודעה הזאת] אז היא שמה שם קישור של חתימה וגם אני בהודעה שמתי בקישור חתימה ואת יכולה לפרסם ת'פורום עם החתימות שחנו. את לא צריכה להכין חתימה הבנת מאמי?

למעלה