יתכן מאד שאגיע .
B b e ll New member 1/6/04 #22 רותי האתר מרגש מאוד, וגם רציתי לאחל למחר התחלה מוצלחת ברגל ימין. שתמצאי סיפוק והגשמה.
B big mama 2 New member 1/6/04 #24 חמודה - יופי של אתר.... אבל אשמח עוד יותר לראות אתכם על אמת...... ואני יודעת שזה קשה......אבל אם זה יסתדר....- מאד נשמח...
חמודה - יופי של אתר.... אבל אשמח עוד יותר לראות אתכם על אמת...... ואני יודעת שזה קשה......אבל אם זה יסתדר....- מאד נשמח...
1 12רוניתי New member 2/6/04 #26 שוש האם כבר ידוע תאריך למפגש? חשוב לי התאריך. אודה לך אם תעני לי תשובה.
1מדינת ישראל New member 2/6/04 #28 כן, בהחלט - 19/6/04 איפה כולם אנא הזדרזו עם המסרים לגבי - מה כל אחד יכין - מי מביא שולחנות גדולים - מי מביא שולחנות פקניק עבור הילדים - תהיה פינת יצירה.
כן, בהחלט - 19/6/04 איפה כולם אנא הזדרזו עם המסרים לגבי - מה כל אחד יכין - מי מביא שולחנות גדולים - מי מביא שולחנות פקניק עבור הילדים - תהיה פינת יצירה.
L limim New member 2/6/04 #30 אנחנו מגיעים ממודיעין. זה עוזר? אולי אותו אדם יוכל להגיע לאיזושהי נקודת בדרך...
M MAORBIKE26 New member 2/6/04 #29 וא וא אני בבעיה לאחי אין דירה כרגע אז מי מכיר בית מלון זול באיזור המפגש?
1מדינת ישראל New member 2/6/04 #32 מאורי ישנו מלונות רבים בת"א ברח' הירקון או ברח' בן יהודה תנסה לבדוק מחירים
M MAORBIKE26 New member 3/6/04 #34 יש שמות של בתי מלון שאת מכירה ברחוב כך שאוכל למצוא דרך האינטרנט בקלות
M MAORBIKE26 New member 6/6/04 #37 כן "בניתי" על זה ובמפה זה רחוק ברגל אז ברתי את האכסניית נוער שממש קרובה למקום הלכתי על "חצי פנסיון" מישהו מבין בפנסיונים? נראה לי שזה ארוחת ערב ובוקר
כן "בניתי" על זה ובמפה זה רחוק ברגל אז ברתי את האכסניית נוער שממש קרובה למקום הלכתי על "חצי פנסיון" מישהו מבין בפנסיונים? נראה לי שזה ארוחת ערב ובוקר