מפגש פורום

../images/Emo43.gif מפגש פורום../images/Emo43.gif

מפגש הפורום שתוכנן אצל ביג מאמא2 - בוטל במקומו, ייערך המפגש באחד מימי שבת (עדיין לא נקבע יום) באחד הפארקים כמו - הפארק הלאומי או הספורטק (קרוב ליריד קצת לפני פארק יהושוע) בת"א. למפגש יגיעו כל בני המשפחה כולל הילדים. כל משתתף/משתתפת יביא איתו - מאפה/סלט/עוגה + בקבוק שתיה קרה עלות למשתתף 10 ש"ח. מכיוון שהמפגש ייערך בשטח הפארק הינכם מתבקשים לבוא מצויידים בכיסאות או בשמיכות לישיבה על הדשא. כמו כן, אנחנו זקוקים לשולחנות מתקפלים, בכדי שנוכל לערוך את כל המאפים מעליהם. מי שמביא שולחן - לשלוח אלי מסר . ההרשמה תיערך במסר אלי.

effyba

New member
רעיון נפלא - גם שבת..וגם פארק....

זה יכול להיות פיקניק משגע...

MAORBIKE26

New member
שוש שכחתי להגיד להגיד לך שביום

חמישי הקרוב יש מפגשון קטן אצל ביג מאמא ב4-5 אשמח אם תצטרפי

MAORBIKE26

New member
תיקון טעות בקשר למפגשון

המפגשון בוטל לא שיערתי שזה קשה להגיע לאיזור ועוד פשוט שכחתי להתייעץ עם ביג מאמא בקשר לזה

limim

New member
ייייששש! איזה כיף!../images/Emo24.gif

סוף סוף נכיר אתכם!

limim

New member
יש לי כמה דברים שרציתי להוסיף:

1. לא כדאי לפרסם מקום מפגש ספציפי בפורום, אלא רק במסרים או באי-מיילים של אנשים שהתפקדו וששמותיהם מוכרים - זאת כדי למנוע "גורמים עוינים" וכו'. 2. כדאי לדאוג לתגי שמות או נייר דבק + טושים שיהיו במקום המפגש. יותר סבבה ככה לראות את הכינוי+השם כתובים ולהדביק לפרצוף הנכון. אם תרצי - אני מוכנה לקחת זאת על עצמי. 3. יש לנו שולחן פיקניק מתקפל. יעזור? או שזה קטן מדי? 4. כדאי שהמשתתפים יביאו כל מיני משחקים שמתאימים לשטח: כדורים מכל מיני סוגים, מטקות, שערי כדורגל וגו' למרות שבמקרה שלנו - נהיה עסוקים ב"איתי: לאאאא!!! אסווור!!! מה אתה עושה לכלב המסכן?!" 5ץ אפרופו כלב: מה עם כלבים? אפשר להביא פנחס אחד?

../images/Emo43.gifתשובות שכדאי לשים ../images/Emo23.gif אליהן

1. בהחלט צודקת, ברגע שיוחלט היכן , כל משתתף יקבל מסר. 2. המדבקות מזמן כבר מוכנות. 3. גם וגם, ז"א - רצוי להושיב את הילדים בשולחנות לפיקניק (תהיה להם פעילות) וחוצמיזה להביא אם יש שולחן גדול מתקפל- ההורים צריכים לדאוג לכסאות/שמיכה לישיבה. 4. כדורים, מטקות, חבל קפיצה, או כל משחק אחר או בובה שהילד שלכם קשור אליו 5. בהחלט פנחס מוזמן, גם שרגא (של הבת שלי) יהיה
6. התשלום הוא 10 ש"ח לכל הורה ז"א למשפחה 20 ש"ח הכניסה לפארק ספורטק הוא בחינם במיתחם ישנה משחקיה בתשלום. אבקש לשלוח אלי במסר - את המאפה שתביאו וכן אם אתם מביאים שולחנות מכל סוג (כמו בסעיף 3). העיקר לבוא שמחים

limim

New member
שרגא?! שם מצוין לכלב!../images/Emo45.gif

נזכרתי שגם יש לנו שולחן וכיסאות פלסטיק קטנים. נראה אם אפשר יהיה לדחוס לסובארו ג'סטי... ויש לי סטרט אפ מטורף! יש לנו בריכת פלסטיק מתנפחת! נכון שזה יהיה גדול להביא גם אותה? את יודעת: לעשות מים עם קצף, אולי גם צבעי מאכל בשביל הקטע. זה יהיה שוס אדיר! מה דעתך? והנה, למרות מה שכתבתי בהודעה המקורית שלי - הזכרת את המיקום המתוכנן. לדעתי, כדאי לסיים את זה ולהמשיך את ההודעות לגבי המיקום דרך המסרים...

MAORBIKE26

New member
יכול להיות שאני אבוא אני אעשה שבת

אצל אחי שגר באיזור התחנה מרכזית בת"א הבעיה שאני לא נוסע בשבת אז אבוא ברגל מקווה שיהיה באיזור

RUTHIE1

New member
אנחנו נשתדל להגיע, עדיין לא יודעת

האם עם עומר או בלי...כלומר 2 מבוגרים+ילד או שניים. כמובן אם התאריך יתאים.

big mama 2

New member
היי רותי...אני יודעת שזה בטח קשה עם

עומר...אבל תשתדלו בכל זאת לבוא איתו..... רוצה שיהיה לי את הכבוד והעונג להכיר את הילדון המדובר......

RUTHIE1

New member
אנחנו נשתדל, זה תלוי איך הוא יהיה

הבעיה היא שאם לא הולך וקשה לו, אנחנו רחוקים מהבית כדי להחליט שקמים והולכים הביתה... אבל נראה.לא פוסלת כלום.

big mama 2

New member
אני בכל זאת מקווה לראות אתכם....

הבעיה היא המספר הגדול של האנשים ???

RUTHIE1

New member
גם, וחוץ מזה לעומר קצת קשה עם

יציאות מהשגרה.הוא מתחיל להתרוצץ וצריך כל הזמן לרוץ אחריו... וזה קצת קשה במקום פתוח כמו פארק גדול...קיימת גם סכנה שיירוץ לכביש-הוא לא כ"כ מודע לסכנה.

RUTHIE1

New member
חוץ מזה מי שרוצה לראות אותנו...

יכול בכיף להיכנס לאתר הבית שלנו-הנה הכתובת. אמנן לא כ"כ מעודכן-עודכן לאחרונה לפני שאופיר נולד...אבל אני בעלי ועומר שם.

למעלה