היום בתפוז Live

../images/Emo43.gif היום בתפוז Live ../images/Emo91.gif

היום ב-11:00 יתארח בפורום חתונות די ג'יי איתן גור, המתמחה במוסיקה, ובעיקר במוסיקה בארועים. תוכלו לשאול ולהתייעץ איתו בכל הקשור במוסיקה בארוע הקרוב שתארגנו, במיוחד אם זה חתונה.
דרורית אמיתי דרור תגיע לשעה קלה של יעוץ להורים בענייני תאומים או שלישיות. זה יקרה בפורום תאומים ושלישיות היום בשעה 21:00. רצוי להכין שאלותיכם מראש.
ואל תשכחו את משחק החמסה, שמשגע את המדינה. הרמז השני עולה היום בשעה 10:30.

Queeny

New member
ניצול.../images/Emo15.gif

אזזז... יש מישהו שכל הזמן חברות שלי אומרות לי שאני אוהבת אותו וכל מיני כאלה, צוחקות עלי שאני חברה שלו... בקיצקץ... לפני איזה שבועיים התחלתי לחשוב עליו... כאילו.. הבנתם! מה אתם אומרים...? אני כל הזמן אומרמת לעצמי שזה בגלל שהם הכניסו לי אותו לראש אבל אני כבר לא יודעת...
.. הוא דלוק על מישהי אחרת ולא יוצא לי מהראש!!!

Queeny

New member
אנשים? הלפ?../images/Emo15.gif

פליז?
קפיץ, קפוץ! אנא קפוץ!

DoritOS

New member
מסובך....../images/Emo28.gif

תראי, דבר ראשון שאת צריכה לברר הוא אם את מחבבת אותו באמת... האם זה מציק לך שהוא מחבב מישהי אחרת? אם כן, אז אולי את כן מרגישה כלפיו משהו... קודם כל תהיו ידידים שתהיה לכם הזדמנות להכיר אחד את השני טוב, אולי יתפתח מזה משהו..

Queeny

New member
אנחנו כבר ידידים...../images/Emo15.gif

אם לא היינו ידידים הוא לא היה שולח דווקא אותי להגיד למישהי ההיא שהוא דלוק עליה...

אז ..... לדעתי...

קודם כל תבררי מה את מרגישה כלפיו...והמנהלת צודקת..אם את מרגישה שמפריע לך שהוא אוהב מישהי אחרת ולא אותך אז אולי באמת את אוהבת אותו. אם את לא מפסיקה להוריד ממנו את העיניים אז את אוהבת אותו...אם כל פעם שהוא מתקרב אליך יש לך פרפרים בבטן אז את אוהבת אותו. כשתהיי בטוחה ברגשה שלך- שאת אוהבת אותו...לכי ותספרי לו מה את מרגישה!..אל תחששי....אם תשמרי בלב זה רק יחמיר...מי יודע אולי את גם מוצאת חן בעיניו....והילדה הזאתי שהוא "אוהב" זה רק תירוץ. מה דעתך???........

Queeny

New member
זה לא תירוץ...../images/Emo15.gif

הוא דלוק עליה עוד משנה שעברה... ואני לא יכולה להגיד לו מה אני מרגישה כי זה מבריח אותו. שנה שעברה קצת הייתי דלוקה עליו ואמרתי לו והוא פשוט שבועיים לא דיבר איתי... זה מלחיץ אותו!!! ו... זהשאני לא יכולה להוריד ממנו את העיניים... זה ממש לא קשור... גם כשהיה לי חבר הייתי בוהה בו... הוא פשוט מדהים אותי...

Queeny

New member
אנשימים?../images/Emo15.gif

מישהו? הצעות? עצות? משהו??

למעלה