...

ה מוזה

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif בוקר טוב ../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

הקישור לא נפתח לי או שהמחשב שלי לא התעורר עדיין
בכל אופן יום טוב תשתו הרבה

shtuyot8

New member
למוזהל'ה!

היי מזמן לא כתבתי כאן... חזרתי מפולין מהמסע. רציתי להגיד לך מוזל'ה שאני אוהבת אותך ואת הגישה שלך לחיים! ישר כוח באמת :))!

ה מוזה

New member
היי ילדונת ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

נוחי לך מהמסע יודעת שזהו מסע מתיש תודה על המילים החמות

ננסה שוב?

זה? ואולי? ואם לא יוצא אז קחו את: C:\Documents and Settings\q\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\7QKN7HWL\a00[1].html למה לסבך דברים כשאפשר בקלות?
היי מוזו'ש בוקר אור
...

ה מוזה

New member
../images/Emo12.gif

זה לינק ל כונן c במחשב שלך אין לך משהו שלא מצריך לימודי האקרים מתקדמים ?

../images/Emo178.gif

מה יהיה ?! אין לי מושג שלחו לי את זה במייל וזה נפתח יפה מאוד... נסי העתק הדבק אני שמה את זה שוב פעם ... C:\Documents and Settings\q\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\7QKN7HWL\a00[1].html פעם אחרונה טוב ?!
מחזיקה אצבעות שזה יצליח , דווקא דיי חמוד ...

שיריה

New member
../images/Emo7.gifאור אל תבכי!

אנחנו אוהבים אותך בכל זאת!!!
תקשיבי, נראה לי שהבעיה היא שזה דף מהמייל... אבל אני לא מבינה גדולה בדברים האלה...

שיריה....

long time no see התגעגעתי.... וואייי אני מרגישה משום מה שלא הייתי כאן מלאאאאא זמן ...
... אם אתן עדיין אוהבות אותי אז אני שמחה ... העיקר שהצלחתי לפתוח שירשור של בוקר טוב/יום טוב..

PlAyBoY gIrL

New member
בוקר אורררר../images/Emo42.gif

בעעעעע מכירהההההה חיחיחי פעם ראשונה שעשו לי את זה כל כך נבהלתי שהתחלתי לבכות ד"א אני חדשה קוראים לי לינור אזזזז שלום

שיריה

New member
../images/Emo140.gifשלום שלום לינור

ברוכה הבאה! ו... מה ז'תומרת "מכירה" איך פתחת את זה בכלל ?

PlAyBoY gIrL

New member
ידיד שלי

שלח לי את זה והתחלתי לבכות ולקלל אותו עד שהוא הסביר לי שהוא צחק עלי ותודהההה

ברוכה הבאה../images/Emo20.gif....

היי לינור.. מה זה מפחיד?! דווקא לא , זה מה זה נחמד ... אני אהבתי ..

ווואייי....

רק עכשיו שמתי לב שרשום שם THANKS חי חי חי פדיחות... אבל בכל זאת הזר בשבילך ... "תודה שאת פה אולי?!... "

PlAyBoY gIrL

New member
זה מפחיד

כי אמאל'ה מישהו פרץ לך למחשב וזה חיחיחיחי ד"א אני ילדה די לא יציבה[בנפשי] אז אם אני רושמת לפעמים שטויות אתם תצתרכו להתרגל חיחיחיחי

למעלה