VIQ

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifVIQ../images/Emo70.gif

כמו vip...אבל כאן הכוונה לשאלה מאוד(
) חשובה... משום מה, בבצפר שלי כולם התחילו לזמר להם את toxic וכל מי שאני שואל אותו אומר לי שזה שיר מאוד שונה משאר השירים של בריטני.. ואני לא מבין.. במה הוא כ"כ שונה
בשבילי זה סתם עוד שיר מדהים של בריטני... אבל עדיין...גם בתחנות רדיו, טלוויזיה, עיתונים, בכל מקום כתוב שהוא שונה. can someone explain me במה הוא כ"כ שונה

Let Me Be

New member
../images/Emo110.gifאולי בגלל הכינורות/צלילי

מחשב מוזרים כאלה..

../images/Emo41.gifזה שיר מאוד מיוחד../images/Emo70.gif

העיבוד שלו סוחף פשוט.. הוא פופ טהור.. אבל לא פופ פשוט כזה.. אומנם התוכן של השיר לא כזה עמוק אבל הוא רחוק מלהיות "עוד שיר פופ".. יש את השילובים של הכינורות המהירים שיוצרים משהו באמת מיוחד.. עם המוסיקה האלקטרונית.. ואל תשכח את הקליפ המדהים

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאבל...

הוא מאוד מזכיר בקצב שלו את stronger. ועליו לא דיברו כמו שמדברים על טוקסיק... מה שהכי מרגיז אותי..זה שכולם אומרים שזה השיר הכי יפה של בריטני ואצלי הוא בכלל לא בין המקומות הראשונים

../images/Emo41.gifכנראה שאתה היחיד..

כי טוקסיק הוא אחד השירים הטובים שבריטני הוציאה עד היום
לדעתי כמובן..

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאולי הוא אחד הטובים שיצאו

כסינגל...אבל לא הכי טוב מכל השירים שלה...

yoooni

New member
גם אני שמעתי היום אנשים ../images/Emo68.gif

מפזזים טוקסיק.. וזה מאד הפריע לי, כי בריט רק שלייייי

../images/Emo41.gifחזנית..../images/Emo6.gif

יש לה קול מדהים
ואני דבוק ל"יש בליבי כינוי".. שיר כל כך יפהה

yoooni

New member
חחחח למי שהיה באילת אז נכון יש

בקניון מלכת שבא את ה Amazing world? אז מאיה שרה את השיר של זה מסתבר והתמכרתי גם אליו וגם ל יש בליבי כינור וגם לסיפור מכור השנה אני עושה טוב לאמנים אני משום מה מתכנן לקנות יותר מדי דיסקים מאיה
רוני
אווצ' מאוהב

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifהיייייייתי שם../images/Emo70.gif

איזה כיף זה
אפילו בסוף זכיתי בחידון

yoooni

New member
אום רש רש

זאת התשובה לחידה הראשונה זכיתי באיזה ביצה עם דינוזאור או משהו לא זוכר... amazing world איזה עולם נפלאאאאאא.... אם אתה רוצה את השיר, לדודה קאזוש יש אותו... חפש מאיה בוסקילה

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאותי..

אותי שאלו מה היו 4 המקורות שהעולם מורכב ממנו ושאלו אותי מי הקריין שאומר את הטקסט כמובן שאני זכיתי (ואיזה בן 30 התחיל להתווכח איתי) וזה היה מזמן...מוזר שאני זוכר ובסוף זכיתי בעט עם אור

Itzik200

New member
*אום אל רש רש

תגיד יוני אני רואה אותך בכל פורום אפשרי ודרך אגב, אתה גם בפורומים של LIONETWORK כי היה שם אחד ששם תיקון ל"נסיך הפרסי" עם שם דומה נראה לי

למעלה