ורד 3

New member
חלילה לה לה.........

לה לה לה ...תשאר איך שאתה אופטימי ובעל חולומות מתוקים........אמנם אני לוקחת אבל ....בטעם.....
תשומי תשומי-הגב הגב ......

תנסי....

1. חפשי באינטרנט מפה של רפלקסולוגיה בה מופיע אזור הגב.... 2. קחי את כף רגלך בידייך, לחצי לאורך קוו הגב מהאגודל כלפי מטה, עד שתגיעי לאזור הגב התחתון. כשתגיעי לנקודה כואבת לחתי עליה בתנועה סיבובית חזקה, במשך כ 15 דקות בכל רגל. 3. לכי לישון כחצי שעה.... 4. בהצלחה, ספרי אם עזר לך.

לילי301

New member
נגמר לו הפורים..

הלכו הליצנים, התחפושות חזרו לארגזים וכל הפירורים רועדים (כי משטרת ההגירה של פסח בדרך אליהם) בוקר טוב, המשך שבוע נפלא.. והנאה מרובה מה
המיהממת שהגיעה עד אלינו ומתכוונת להשאר.....(לפחות עד החורף הבא)

מלכיש

New member
כל אחד יכול למצוא אהבה....../images/Emo24.gif

נפתחת סדנא בת 12 מפגשים קבוצתיים הכוללים שעה וחצי של חוויה ולמידה. הסדנא תעסוק בדרכי התמודדות עם: *תפיסות ואמונות לגבי זוגיות. *חוויות שמעורר הקשר הזוגי. *הכוונה לקראת קשרים עתידיים. קהל היעד הוא:רווקים/ות, גרושים/ות בגילאי:30-45. עלות הסדנא:250 שקלים לאדם. מספר המקומות מוגבל. הסדנא תיפתח בתאריך 22.3.2007 בשעה 20:30 ביפו העתיקה. נ ש מ ח ל ר א ו ת כ ם. ליצירת קשר נא להשאיר פרטים בדואר אלקטרוני:[email protected]

Motekookoo

New member
מה זול מה?

250 ש"ח לשעה וחצי...שעוד מחולקים ל-12 פמים. בקלקולציה זריזה,זה... 7.5 דקות למפגש... זה זמן מספיק לעורר לזוגיות?...בעצם...אולי.

Motekookoo

New member
אה...נו טוב...

אם מדובר בחיים של אחרי... אז כבר שיריינתי לי זוגיות מובנית לנצח ההוא. חוויה מובטחת. ומה עם עכשיו? תחשוב...7.5 דקות...בקושי יספיק לסיגריה ולקפה...של הלפני.

maof

New member
מותקקקקקקקקקק../images/Emo25.gif

רק שתדעי שאני לומד ת'פרשה בע"פ מעוף

Motekookoo

New member
זו של ה...

176 פסוקים? הולד איט במיידי... שונתה הפרשה לבקשת אם החתן

מלכיש

New member
כל אחד יכול למצוא אהבה....

כנראה שהייתה אי הבנה לגבי זמן המפגש. אני מדגישה שכל הסדנא תכלול 12 מפגשים כאשר כל מפגש ייערך שעה וחצי.

למעלה