דנוטציה

New member
יש לי עוד שעה ועשרים וארבע דקות

של יום שני...מבקש יפה לא לגנוב לי רגעים.

מצוטטת

New member
(-:

וולט דיסני אמר.... אני רק מקווה שלא נאבד בפרופורציות ונזכור תמיד דבר אחד - הכל התחיל "בעכבר"

בוקר אור ../images/Emo42.gif

ואכן יום שימשי למדיי, רק חבל שהטמפרטורה היא 9- מעלות בררררררררר
ועוד יותר פרפקט כי היום זה היום האחרון שלי פה... מחר בנקוק עם האושר שלי ולכבוד זה גם אני מצאתי פרפקט של שיר לכבוד האהובה שלי ולכבוד כולם

קטי30

New member
אותה הגברת בשינוי האדרת../images/Emo99.gif

בוקר מקסים לך
ולאוצר שבדרך
יום מקסים

בוקר אור לך "עיניים" ../images/Emo13.gif ולכולם...

קונה את הגירסה שלך... נו מה? כוס של סנגריה עם... לו ריד בונו דיוויד בואי וכו' "יותר עדיף".

Motekookoo

New member
guten morgen zu allen ../images/Emo113.gif

Tuesday... the time is 07:20 too early for me purim is over?

ורד 3

New member
../images/Emo42.gif איזה בוקר של.....

כאבים בגב התחתון.......מי עשה לי שחור מי ?..... המלצות לשחרור הגב יתקבלו בברכה .....לא רוצה להיות עקומה !

לילי301

New member
תרשמי, תרשמי..

1. לחמם במיקרו חצי כוס שמן זית (15 שניות לא יותר..אח"כ אווצ' שורף ולא נעים) 2. להוסיף לזה כמה טיפות של שמן וניל (זה רק בשביל הריח המענג) 3. למצוא ידיים שיודעות לעשות/לעסות את העבודה.. 4. להדליק מוזיקה שקטה ורגועה, לכבות אורות ולהדליק נרות 5.להמרח על המיטה בתנוחת ספא, לעצום עיניים..וקדימה בחלומות ובעיסוי או שפשוט תקפצי לקופ"ח הקרובה ולבקש בהול זריקת וולטרן.. (שהיא, אגב, כואבת יותר מהכאבים שקיימים במילא). שחרור נעים..
אני (שחוגגת כבר שנתיים להיווסדו של כאב הגב)

ורד 3

New member
תודה לילית....

אתמול דווקא טיפלו בי ...עיסוי עם שמן חם כוסות רוח.. נרות מוסיקה...ו....מנורה מחממת....ו... נאדה...עזר לשעתיים והכאב חזר ..כמו גדול..... *** שוב תודה

בוקר אור נשמתי, זה לא שחור

נראה לי שאת פשוט מצמיחה זנב...
פשוט תנוחי קצת. הכל יעבור. בחיי

ורד 3

New member
כשאני אהיה בכושר...

אני אדאג לתת לך מכות עם הזנב.....(רמז-שורטבאס)..... בחיי.

ורד 3

New member
חינם ?

עלאק חינם...... אין ספק שאתה מאד אופטימי.... וגם קצת חולם בהקיציס........ כי................. חינם יש רק דבר אחד...------- האוויר שאנחנו נושמים..... איי איי איי הגבבבבבב......שלי.

מותק, יש עוד דבר שהוא בחינם...

רק עם קצת מאמץ. והרבה רצון טוב.
לא תיקחי ממני ת'אופטימיות והחלומות שלי.

למעלה