מתני

mati88

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo65.gifמתני../images/Emo70.gif../images/Emo149.gif

מזל טוב בובע! שיחהיה לך הכי יום הולדת יומולדתי בעולם!
מליון מזלטובים! ועוגות! ועוגיות! ושוקולד!
ו...ו....רכבות הפתעה! (או משהו כזה) ו15 שמח!!! ובהצלחה! וכל טוווב! (זה היה מתבקש לא?
) והמון סקס סמים וטל מוסרי |טל מוסרי| שהכל יהיה בורקס תרד לאללה, עם המון ליצנים! מתה עליך מלא
מוווווווווווווווהה!!
מתי (או מתושקה בשבילך)

Yuvalenko

New member
יפה!!! מזל טובבבבבבב!!!!!!! ../images/Emo65.gif

יומולדת שמח מתנייייייייי!!!!!! נכון, אני רק שני (אולי כבר שלישי) אבל העיקר שיההי לך הכי כיף שבעולם, שיהיה לך רק טוב, ותשמחי ותמשיכי להיות מצחיקה כזאת וחמודונתתתתת!!!!!! מת עלייך נורא!!!! אני כבר ז"ל עלייך!!!!

kfm

New member
יובל!!!!

(גל- וכל השאר- סליחה מראש שאני מציפה..אני באמת מצטערת..
) סנקיווווווו צ'יפס!!!! במת העיקר שיהיה שמח, ואם מתישו תחשוב עוד פם שאנחנו לא אוהבים אותך- אז תזכור שאתה צ'יפס! וצ'יפס זה מקדונלדס!! ואני חיה על מקדונלדס כי זה הכי טעים בעולם!

Yuvalenko

New member
חחחחח...... ../images/Emo13.gif אז את אומרת שאת חיה

עליי? את אוכלת אותי???
את יודעת מה? בתאבון שיהיה לך. זה היומולדת שלך, מגיע לך...

lishhhh

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo80.gif

יש לך יומולדת!!!!!!!!!!!!!!!
השמחה רבה!!!!!!!!!!!!!!
יש לך יומולדת!!!!!!!!!!!!!!!
נקנה לך מתנה!!!!!!!!!!!!!!
מתנית יקרה, שיהיה לך שנה קסומה ומופלאה ויפה וזוהרת כמו שאף פעם לא היתה לך!
המוןהמוןהמוןהמון מזל טוב!
את ילדה נדירה! וקבלי סימנים של פורים-

kfm

New member
ליששששששש!!

חחחחח "שנה מופלאה"....מזכירה לי מה שגיליתי בחופש הגדול.... זה מטורף קצת.. הייתי צכה לחדש תדרכון שלי אז הלכנו למשרד הפנים....ואז היו צריכםי פרטים שלי עם תעודת לידה וכו'....ואז גיליתי שנולדתי ב27!! ולא ב28!! וכל החיים שלי חגגתי ביום הלא נכון!! חייתי באשליה! (דרמה דרמה)
כל מקרה, תודה רבה לישונת! אני
אותך!

greeneye

New member
מתניייייייייייי!

הכי בורקס תרד בעולם!! למרות שבזמן האחרון ממש לא דברנו על זה (בכלל לא יצא לדבר...) אל תשכחי על התוכניות הזדוניות להיות נערות מים בפוטנציה לכוכבות על אדירות ויורשות כס המלכות. להרבה שנים של יצירת תמנונים סגולים עם נקודות ירוקות-צהובות וסנאים פרוותיים צימחוניים, אני מאחלת לך יומולדת הכי הכי הכי שיש! תנצלי אותה טוב- טוב. מי יודע? אולי תפגשי ברחוב את טל או איל והם יגידו לך מזלטוב? מצד שני, אני חצי ישנה, אל תקשיבי לי. הרבה שנות צילומים, ו...אל תלכי מאיתנו! אנחנו שרופים עלייך! ואת בכללללל לא טיפשע! (רק טיפלה חסרת טאקט...אבל זה חמוד). אוהבים אותך הכי הכי הכי הכי הכי שבעולם.

kfm

New member
גל-../images/Emo6.gif

קודם כל, ענקקקקק האתר הזה!! ממש בורקס תרד לאללה! (תצחקו נו..בבקשה..) ובמת לא דיברנו בשבוע האחרון, כי המחשב שלי התקלקל! אבל תיקנו אותו! היו בו 18 וירוסים!! והמון המון תודה, יו קנוו איי לאב יו....

greeneye

New member
אני רק התחלתי להתעסק בפלאש.

זה נוראאאאאא קשה! אבל ניסיתי להכין לך משו

kfm

New member
קודם כל המוןןןן תודה!! ../images/Emo23.gif

דרך איזה תוכנה לפתוח את זה?

metl

New member
../images/Emo26.gif

אממ...אני בטוחה שזה מאוד יפה אבל זה לא נפתח נראה לי ששמרת את זה בפורמט של התוכנה שרק שמי שיש לו את התוכנה הזאת יכול להפעיל תנסי בפורמט שונה :)

F10J

New member
בפלאש

תלחצי File Export Movie או Ctrl+Alt+Shift+S ותבחרי ב .swf

ElinorL

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo49.gifמתי!! יש לך היום ב28?

מגניב :) בכל אופן מזל טוב בובה!!! we love u! שנה הבאה sweet 16
שוב מזל טוב עד 100 כ20 (משפט חכם ומתוחכם, אה?:)

למעלה