../images/Emo60.gifערןןן../images/Emo9.gif

חחח ביקשת שאני אכנס אז נכנסתי אננני ממממממממזה שמחה בשביללללללללךךךךךךךךךךך אני מתארת לעצמי איך השתגעת בטח באותם רגעים הקייצההה הגשמת חלוווםםם ואני בטוחה שבפגישה הבאה היא כבר תזהה אותך והיא תחתום ותצטלם איתך ואפילו תדבר איתךךך אל תאבד את התקווה :) חחח בייי רוני

perrinat

New member
../images/Emo6.gifשטפת את היד אחרי זה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

מיד כשתפתח את התמונות תעלה אותן לפורום

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifברורררררר!

אני עדיין לא מעכל! שנינט שמיליון וחצי איש ראו אותה בניצנים וכל המדינה מדברת עליה והאישה הכי מדהימה נתנה לי יד!
זה ניראה לי כמו טלוויזיה בתלת מימד או משהו!
לא יודע איך להסביר אפילווו.....
!!!

Dool

New member
מדהימה?

יש המון אנשים מדהימים בעולם, שבאמת תורמים לאחרים ולא מקבלים את הקרדיט שלהם... אבל הנערה הקטנה הזאת באה, חידשה כמה שירים, והיא פתאום הפכה למדהימה? היא צחקה - מזה אתה מנתח את האופי שלה?

sHaNi 11

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif ערנוששששששש

פאקקקקקקקק איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!! החלום התגשם אה מותק????????????? שמחה כל כך בשבילךךךךךךךךךךך!!!!! ותאמין לי עוד יהיו לך הרבהנ הזדמנויות להביא לנינט את כל מה שעשית..! פשוט חלום מה שקרה לךךך!!! שמחה בשבילך הכי בעולם מותק!

hadas 5

New member
יאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif

איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף לךךךךךךךךךךךךךךך *מקנא* תקשיב אתה צריך לסרוק את התמונות+החתימה ולשים בפורמינו הקט

Dool

New member
../images/Emo13.gifלא אמרתי שאתה

תקרא בדיוק
ואני לא עלוב
... פשוט משעמם.

The Juck

New member
../images/Emo19.gif היייייייי לא לריב../images/Emo124.gif

בפורום הזה חיים בשלום
ואני שמח שנהנתה ערן:)

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifלמה זה מגיע לללי?!../images/Emo7.gif

העברתי עכשיו את התמונות אחורה במצלמה כדי להוציא אותם ולישלוח לפיתוח ופתחתי את הברט והוא עוד לא עבר אחורה אז אבא שלי אמר שהתמונות הלכו! למה דווקא לי?! מה עשיתי רע לאנשים?! תתפללו שהתמונות לא נישרפפפפו! אוף! תראו לי בן אדם אחד עם מזל יותר רע משלללי!

למעלה